Pluspunten
De cd sleeves, zijn heel goed, daar zijn we heel tevreden over
VerbeterpuntenBij het uitpakken van de inlays voor de cd, bleek dat alle kartelrandjes verschillend waren dus heb je aan de ene kant een dikke rand en aan de andere kant een smalle rand! Jammer, wel tevreden over de sleeves. Ook jammer dat je als recording studio geen extra korting kunt krijgen, zeker nu er nog een aantal bestellingen aan zullen komen! Nu verdienen wij niets op de hoesjes en covers, en dat is jammer...
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenIk had problemen met de print/ afwerking
Pluspunten
cfr beoordeling
Pluspunten
Zeer tevreden over de persoonlijke afhandeling, correcte en snelle opvolging. Met een bijzondere dank aan Jasper Van Calster die me hielp bij het doorsturen van het logo.
VerbeterpuntenDe bestelde truien vallen qua maat klein uit. De website voor het bestellen van het product zou nog gemakkelijker kunnen. Zo kon je bijvoorbeeld niet op voorhand zien hoe je logo op het product staat. (Bij andere bedrijven kan je dat op het product rechtstreeks aanpassen)
Pluspunten
Prijs kwaliteit
VerbeterpuntenGeef vooraf aan in welk bestandstype er dient te worden geupload. Of eerst uploaden en dan betalen.
Pluspunten
Goede site, betrouwbare kwaliteit en tijdige levering.