Pluspunten
Algemeen positief
Verbeterpuntengebruiksvriendelijkheid website wat betreft het downloaden en inpassen van de bestanden voor de sticker
Pluspunten
zeer vriendelijk met het probleem dat zich voordeed.(mijn eigen fout) Jullie hebben dit recht gezet zonder probleem. hier ben was ik zeer gelukkig om. Naar de klant toe gericht zeer vriendelijk en helpen waar het kan.
Verbeterpuntenniets wat ik hier voorlopig kan opmerken
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenWanneer de flyers geplooid wordt, dan zie je de witte korrelige verkleuring aan de plooiranden.
logo op het doek bleek van slechte kwaliteit maar niemand liet weten dat de druk daardoor niet ok zou zijn;
Pluspunten
Prijs is voordeliger dan een flyer.be Afspraken worden nagekomen, resultaat goed!
Verbeter de verpakking! De verpakking was beschadigd waardoor er een vlek op de achterzijde van het spandoek was.
Pluspunten
snelle service en goede site
Verbeterpuntenzoals vorig jaar , de mogelijkheid om in antwerpen af te halen is een must voor antwerpenaren
Pluspunten
Afbeeldingen mooi gecentreerd
VerbeterpuntenIets dikker papier voor de boekenleggers gebruiken
Pluspunten
Heel erg snelle en goedkope service, valt amper mee te concurreren als het op deze punten aan komt. Op de prijs/kwaliteit verhouding valt niets aan te merken. Ook de steeds verder uitbreidende lijst leverbare producten is indrukwekkend!
VerbeterpuntenGeen andere mogelijkheid om bestanden aan te leveren dan via een systeem met Flash is echt achterhaald in 2017. De '3D-preview' is ook niet altijd correct en dus niet echt bruikbaar. Het zou ook makkelijker mogen zijn om opmaaksjablonen te downloaden voor alle producten.