geen opmerking
Pluspunten
Heel snelle levering van banners, flyers. Ook snelle reactie op mails.
VerbeterpuntenNaamkaartjes met special effects laten erg lang op zich wachten.
Dag Vanessa Bedankt dat je even de tijd hebt genomen voor deze feedback. Visitekaartjes kunnen bij ons al binnen 3 dagen geleverd worden zonder extra kosten (mits meerkost zelfs next-day). Indien je kiest voor een luxe-afwerking duurt het inderdaad enkele dagen langer zoals je wel hebt gezien op de site. We nemen je opmerking mee en zullen zien of het mogelijk is om deze levertermijn in de toekomst nog te verkorten. Bedankt! Michiel
Pluspunten
Efficiënt!
Pluspunten
ga lekker door zo.
VerbeterpuntenNiks
Dag Ronald Bedankt voor de mooie punten, daar doen we het voor! Michiel
Tijdens het samenstellen van een bestelling zou het handig zijn moest er bij keuze van materiaal op een andere manier worden gevraagd zoals bijvoorbeeld, voor welke doeleinden wordt het gebruikt. Ik had visitekaarten besteld waarop stempels op zouden moeten komen maar ik kwam er pas na de levering achter dat ik niet de juiste materiaal had uitgekozen. Ondertussen weet ik nu wel beter omdat ik een monsterbox heb waarmee ik dit soort problemen makkelijk mee kan oplossen :)
Hey Roeslan Bedankt voor het geven van je feedback. Dit appreciëren we enorm. Jammer dat je bij de eerste keer niet het juiste materiaal hebt gekozen. Je mag ons hierover altijd contacteren per mail of telefoon en dan informeren we je graag over het totale aanbod. Je kan ook gratis een monsterbox aanvragen via de site. Hierin vind je samples van al onze materialen met de verschillende gewichten en afwerkingen. Hier is de link: https://www.printdeal.be/nl/pages/samplebox?ref=search. Michiel
Pluspunten
Heel aangenaam bedrijf om mee te werken. Ik had een fout in mijn spandoek en 2 dagen later was er al een nieuwe geleverd. Dat noem ik nu eens klantenservice. Wij komen zeker terug
Pluspunten
Wow! voor service en kwaliteit, doe zo voort.
Pluspunten
Topservice
Pluspunten
Ik bestelde een spandoek die gebruikt wordt in decor van toneelvoorstelling. de spandoek werd & dag sneller geleverd dan voorzie,n. de kwaliteit is prima. Heel tevreden. De bestellingen (affiches, flyers, spandoeken) zijn altijd voor Toneelkring TEATER LIER
VerbeterpuntenBij vorige bestellingen van flyers waren de flyers slordig gesneden (witte rand); de kleur was ook niet 100 ù zoals in het ontwerp.
Dag Roland Enorm bedankt voor je feedback. Dit is voor ons heel belangrijk om jou en andere klanten in de toekomst nog beter te helpen. Mijn excuses dat de flyers van destijds niet correct waren gesneden. Ik heb je telefonisch proberen te bereiken. Je mag ons altijd een mailtje sturen met een foto als bewijs en dan volgen we dit zo snel mogelijk op. Alvast bedankt! Michiel