Pluspunten
alles perfect verlopen, prima prijs, handige uploadtool, goede kwaliteit en vriendelijke support.
Pluspunten
na meerdere bestellingen nog steeds 100% tevreden.
Pluspunten
Perfecte communicatie over de voortgang van de bestelling, ook als bestelling onderweg is Je kan verschillende leveradressen kiezen Goeie begeleiding bij aanmaak flyers
Pluspunten
mooi kwaliteitsdrukwerk aan voordelige prijs. Een aanrader!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen mogelijkheid meer om via overschrijving te betalen - misschien de mogelijk invoeren om bij 1 bestelling meerdere ontwerpen in te voegen.
Pluspunten
PERFECT!
Hallo Veerle Bedankt voor de positieve feedback, very much appreciated! Michiel
Aan onze levering zat nog een wit randje aan één zijde. Dat hadden we liever door jullie opgemerkt gezien.
Dag Johan Bedankt voor je feedback. Mijn excuses dat het product niet naar correct is gesneden. Zoals telefonisch besproken mag je ons altijd een mailtje sturen met een foto als bewijs en dan volgen we dit zo snel mogelijk op. Alvast bedankt! Michiel
Pluspunten
alle bestellingen die ik tot nu toe plaatste zijn, op één na, vlekkeloos verlopen. en na één contact ivm wat was fout gelopen heeft Printdeal alles in recordtijd rechtgezet !!
Pluspunten
Ik zou ze een 11 op alles willen geven! Perfecte service!
Verbeterpunten/
Dag Koen Super bedankt voor de positieve feedback. Daar doen we het voor! Michiel
Pluspunten
meest vlotte manier om online printwerk te bestellen
VerbeterpuntenHad bij de laatste bestelling voor het eerst een reeks naamkaartjes die slecht gekapt waren.
Dag Jo Bedankt voor je positieve feedback. Jammer wel dat je laatste bestelling niet naar wens was. Zoals telefonisch besproken mag je ons altijd een mailtje sturen met een foto als bewijs en dan volgen we dit zo snel mogelijk op. Alvast bedankt! Michiel
Pluspunten
Voor de eerste keer jullie bedrijf gebruikt, werk en woon in het buitenland (Cabo Verde) de communicatie en de info over gewicht, lengte van de art. was héél vlot verlopen. Een super tof team. Website is ook super gemakkelijk. Groetjes Sabine Vileyn
VerbeterpuntenMits ik een grote nul ben met computers (laat dit liever over aan de jeugd) misschien toch nog iets beter vermelden dat je EERST moet betalen vóór alleer je de afprinting ziet, ook met het klanten nr aan te maken hebben we wat gesukkeld. Laat ons hopen dat ik niet de enige sukkelaar ben met computers ;-) MVG Sabine Vileyn
Dag Sabine Heel erg bedankt voor de mooie feedback. We zetten volop in op een open en vlotte communicatie. Bedankt ook voor de feedback over het bestelproces. We nemen het mee en hopen zo het bestelproces in de toekomst nog verder te kunnen vergemakkelijken. Michiel
- extra kosten bij betaling van factuur na ontvangst goederen - onduidelijkheid bij bestelprocedure voor betaling na ontvangst van goederen