Pluspunten
Zeer goeie kwaliteit & goeie chat-hulp online!
VerbeterpuntenVERPAKKING!! Ik heb foto's genomen van de staat van de verpakking bij aankomst. De hele hoek was opengescheurd en enkele affiches hadden kreuken.. Verpakking kan zeker en vast beter!
Dag Famke Onze excuses dat je affiches niet zonder kreuken bij jou zijn terecht gekomen. Geef zeker een seintje indien de gratis herdruk hetzelfde probleem zich voordoet. Michiel
verpakking van grote aantallen beter zodat er geen schade is aan het soms delicate drukwerk. (vb. 20 kalenders in in doos die scheef trekt)
Pluspunten
levering alweer top in orde
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prijs kwaliteit is in orde
VerbeterpuntenWij zijn reeds jaren klant en waren altijd tevreden over dit bedrijf Met onze laatste bestelling zijn er verschillende zaken mis gelopen we hebben hierover reeds gecommuniceerd en hebben al een overeenkomst gemaakt maar deze ervaring was niet zo fijn
Pluspunten
Enorme zekerheid voor je geld!!
VerbeterpuntenUitbreiden :-)
Op het model waarbij je je sticker kunt ontwerpen, staat er op de bovenste alinea "Laat je ontwerp doorlopen tot de zwarte lijn". Deze heb ik bij het ontwerpen van de sticker onmogelijk kunnen verwijderen met het gedacht dat dit vanzelf zou gaan wanneer jullie het ontwerp zouden ontvangen. Dit is niet gebeurd waardoor er op de duizend stickers nu nog volgend zinnetje staat. Ook de rode randmarkeringen staar er nog op. Spijtig...
Pluspunten
Heel vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntennog iets meer uitleg bij het bestellen on line