Pluspunten
top!
VerbeterpuntenPrijzen direct kunnen zien. Niet na doorklikken tot bestelling
De tarieven voor het leveren zijn te hoog !
De buis die gebruikt wordt om de banner recht te zetten, is nogal krom waardoor de banner te veel naar voren leunt om mooi te zijn.
Pluspunten
Niets aan op te merken, perfect service.
VerbeterpuntenMisschien stevigere verpakking, beter gewapend tegen zorgenloze koeriers.
Beste Jachim, Bedankt voor je positieve feedback en score! :) Dit is zeer leuk om te horen, daar streven we met heel ons team naar ! Betreffende de verpakking, dit is zeker een opmerking dat ik heb doorgeven ;) Mvg, Emma
Pluspunten
Heel snelle en goede service
VerbeterpuntenGeen op dit moment
Beste, Bedankt voor je positieve feedback en score ! :) Hier doen we het zeker voor! Mvg, Emma
Pluspunten
Eerste keer dat we met dit bedrijf werkten en we gaan dit zeker opnieuw doen. Goede kwaliteit, scherpe prijs, snelle levering, goede communicatie naar klanten toe (ik had een vraag en die is zeer snel en efficient opgelost). Bedankt !
Verbeterpuntenwij begrijpen niet goed waarom men eerst zijn order moet plaatsen alvorens men zijn ontwerp kan indienen.
Beste Nadine, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent, hier doen we het zeker voor. :) Wij werken met een online uploadtool dat is afgestemd op de bestelling die jij hebt geplaatst (formaat). Daarvoor moet er eerst een bestelling worden geplaatst alvorens je een bestand kan aanleveren. Indien je hierbij refereert naar de betaling die je moet doen alvorens je het bestand kan aanleveren, kan je altijd kiezen voor 'ik betaal later'. Indien er iets niet duidelijk is, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren per mail, telefoon of chat :). Mvg, Emma
Posters niet helemaal scherp en kwaliteit van papier niet optimaal.
Beste Marie, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Ik vind het spijtig om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de kwaliteit van de posters. Hiervoor mag je me altijd een mailtje sturen met je ordernummer dan wil ik dit zeker even bekijken voor jou. Mvg, Emma
Pluspunten
Sneller dan beloofd and top kwaliteit.
Beste Mirko, Super om te lezen dat je tevreden bent over onze kwaliteit en leveringsprocedure! ;) Bedankt voor je positieve feedback ! Mvg, Emma
Pluspunten
Er was een verschil tussen het ontwerp en het resultaat. Er werd onmiddellijk op mijn e-mails gereageerd. En dit is direct kosteloos in orde gebracht! Erg tevreden dus!
Beste Karen, Alvast bedankt voor je feedback. Heel leuk om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice, hier streven we ook altijd naar met heel ons team ! :) Mvg, Emma
Pluspunten
Super snelle hulp bij problemen, heel vriendelijk en geduldig! 10+!
Beste Amber, Alvast bedankt voor je postieve score en feedback! Hier doen we het met heel het team zeker voor. =) Mvg, Emma
Dag Dirk Hartelijk dank voor de zeer positieve feedback. Altijd fijn om te horen! Michiel