Pluspunten
Heel goede service en duidelijke website.
Beste, Heel erg bedankt voor je positieve feedback en goede score! Dit motiveert ons zeker allemaal! :) Mvg, Emma
Pluspunten
Kwaliteit en snelheid
VerbeterpuntenJullie website is niet gebruiksvriendelijk als men deze de eerste maal gebruikt. Ook teveel eigen lof, de beste de knapste ipv wat meer verduidelijking in het gebruik.Ik heb 3x moeten bellen voor de bestelling rond te krijgen.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Ik vind het jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de website. Wij zijn nog niet zo heel lang live met onze nieuwe website. Iedere feedback is dus ook meer dan welkom. Ik ga dit dan ook doorgeven aan onze IT support, je mag ook altijd zelf feedback geven via de website. Dit kan je doen door op de blauwe "feedback" knop aan de rechterzijde te klikken. Mvg, Emma
Pluspunten
Zeer snel geleverd: binnen 24 uur + eenvoudige website
VerbeterpuntenNiks
Beste, Bedankt voor je positieve feedback :) Heel leuk om te horen dat je tevreden over ons best, dit is zeker een leuke boost voor ons! Mvg, Emma
Pluspunten
Prima kwaliteit en snelle levering.
Beste, Bedankt voor de positieve feedback en de goede score :) Altijd motiverend! Hier doen we het met heel het team zeker voor. Mvg, Emma
Pluspunten
snelle en correcte levering
Beste Patrick, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We streven hier echt naar. Mvg, Emma
Pluspunten
Klantendienst is echt top!
Beste, Bedankt voor je positieve score. Hier doen we het met heel het team zeker voor ! Mvg, Emma
Pluspunten
Behulpzame klantendienst, goede service
Beste Lise, Bedankt voor je positieve feedback! :) Hier doen we het met heel ons team zeker voor. Mvg, Emma
Pluspunten
-Rapidité -Bon marché -Produit de bonne qualité, résistant
Verbeterpunten-J'ai commandé 3 types de stickers différents et un des 3 modèle était très très mal découpé, la ligne de bord perdu du fichier envoyé est encore visible sur le stickers... à quoi sert-elle si vous ne la suivez pas ? -Envoyer un lien de feedback en FRANCAIS aux clients francophones.
Bonjour Sébastien, Merci pour votre feedback. Conçernant votre point d'amélioration, on regrette que un des modèles n'était pas complètement selon vos attentes. Si vous nous faites parvenir un e-mail ([email protected]) avec votre numèro de commande, on essaie de retrouver une solution adéquate. Bonne journée, Emma