geen
geen
Pluspunten
Snel et correct
Verbeterpunten...
Bonjour Yannick, Merci pour votre feedback. Nous sommes très heureux avec votre score! Bonne journée, Emma
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de bedrukking er zullen zeker nog bestellingen volgen.
Verbeterpuntenik kon voor mijn folders geen template afhalen waardoor ik veel tijd ben verloren om telkens weer te corrigeren en uploaden. terwijl het voor de visitekaartjes wel lukte kan dit mss liggen aan het feit dat ik 2 dingen samen heb besteld?
Beste, Alvast bedankt voor je positieve feedback! :) Betreffende je opmerking, alle werktekening zijn terug te vinden op de website na het invullen van je productspecificaties. Indien deze niet beschikbaar zijn, mag je ons hierover altijd mailen. Dit kan naar [email protected]. Mvg, Emma
Pluspunten
Ik raad Printdeal bij al mijn (horeca) collega's aan. Dankzij jullie kunnen we nog op een betaalbare wijze kwaliteitsdrukwerk in onze zaak brengen.
Pluspunten
Het was een snelle en kwalitatieve levering.
VerbeterpuntenHet enige minpunt was dat er wat vuiligheid in de verpakking geslopen is. Het residu leek op gumsel. Het was dan ook eerder een onprettige ontdekking.
Beste Robby, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Moest het zijn dat je order beschadigd is door de vuiligheid, neem dan zeker via mail contact met ons op (met vermelding van ordernummer + foto's). Dan kunnen we bekijken hoe we dit kunnen compenseren. Vriendelijke groeten, Lina
Mocht er zich een fout typefout of ander fout voordoen dan de garantie geven dat het opnieuw kosteloos gedrukt wordt.
Beste Erika, Alvast bedankt voor je feedback. Wij controleren bestanden niet op typfouten, dus die garantie kan ik niet bieden. Als er echter een fout in de druk zit die wel aan ons te wijten is, zullen we zonder problemen een gratis herdruk inzetten. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Aanrader, prijs kwaliteit en levertijd!
Verbeterpunten/
Beste Lynn, Bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
goeie prijs voor een uitstekende kwaliteit.
Beste Leon, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Ik ben blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
snelle en mooie bedrukkingen
Verbeterpunten/
Beste Jamie, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Super product en ondersteuning!!!!!
Beste Bart, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Op dozen vermelden welke folders erin zitten. Indien verschillende soorten folders in één levering gebeuren dienen alle dozen geopend te worden.
Beste Carline, Bedankt voor je feedback. Normaal staat op de doos vermeld welke orderregel(s) zich in de doos bevinden! Vriendelijke groeten, Lina