Meer uitleg over het product geven
Beste Gari, Alvast bedankt voor je feedback. Indien je tijdens het bestellen meer uitleg wenst, geef ons dan zeker een seintje. We helpen je graag verder via mail, telefoon of chat! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de samenwerking, alles ging supervlot en Emma was erg vriendelijk. Ik kreeg snel reactie op mijn vragen en Emma volgde het goed mee op.
VerbeterpuntenIk vond het verwarrend hoe ik moest aanduiden dat de bestelling per factuur moest verlopen. Maar de snelle opvolging van Emma loste dit euvel correct op.
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service, en dan specifiek over de hulp van Emma. Ik geef dit zeker door aan haar :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
in algemeen zeer professioneel
Verbeterpuntencomunicatie mag nog veel vebeterd worden
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze communicatie. Kan je iets specifieker zijn? Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Ik had meermaals verkeerde bestanden geupload. Via de gratis lijn werd ik vlot geholpen om tot een goed resultaat te komen.
Beste Stef, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te lezen dat we je goed kunnen helpen hebben! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Marlies Cocquyt en Emma: schitterende account managers!
Beste Kristien, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, en dan specifiek over Marlies en Emma. Ik geef dit zeker aan hun door :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
ondanks het online gebeuren een heel fijne service (met dank aan Wout)
Beste Philip, Bedankt voor je aangename feedback! Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service, en dan specifiek die van Wout :-) Ik geef dit zeker aan hem door. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede service en hulp klantendienst!
VerbeterpuntenHet zou interessanter zijn indien men voorbeeld kon zien op de website voordat de bestelling gebeurt.
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Ik snap dat je liever eerst een voorbeeld ziet, maar een bestand uploaden kan nu eenmaal pas van zodra er een bestelling geplaatst is. We moeten het bestand ergens kunnen aan vast hangen. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Ben zeer tevreden over alles! Perfecte en vooral heel vlotte communicatie met de klantendienst. Voor de volgende uitnodigingen zien jullie mij zeker terug.
Beste Jochen, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Daar doen mijn collega's en ik het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Ik heb onlangs twee roll up banners besteld en sommige delen van de letters zijn wit in plaats van zwart. De achtergrond loopt hier niet door dus het lettertype wordt wel uitgespaard maar dus maar voor een deel opgevuld met zwart. Ik heb dit pas gezien toen ik er dit weekend mee op een beurs stond. Heel jammer!!!
Beste Katrien, Alvast bedankt voor je feedback. Indien je denkt dat dit een drukfout is, en dus niet aan je bestand ligt, mag je ons steeds via mail enkele foto's bezorgen. Dan kijken we hoe we dit kunnen rechtzetten! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer snel en correct
Beste Tineke, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Daar doen mijn collega's en ik het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prijs kwaliteit zeker OK
VerbeterpuntenDe leveringsafspraken worden heel frequent niet nageleefd qua timing. Is toch echt een minpunt in vergelijking met vorig jaar
Beste Barbara, Bedankt voor je feedback! In verband met de leverafspraken: we weten inderdaad dat dit een probleem is én zijn volop op zoek naar een oplossing. Dit krijgt prioriteit op dit moment. Vriendelijke groeten, Lina
Verbeterpunten.
Pluspunten
alles behalve ...
Verbeterpuntenreeds mail gestuurd. Ik had een eerste order gestuurd en betaling ok. tweede order gestuurd en 3x de betaling gedaan. De derde keer dacht ik echt wel dat de betaling ok was. Weet niet wat er voordien fout ging. Toen ik op de dag van de levering niks kreeg zat ik dik in de stront. Bleek dat ik toch iets fout gedaan had bij de betaling, maar wat weet ik niet. Dat kwam ook niet zo over op het scherm. Gebeld. Goed geholpen. Maar mijn naamkaartjes dienden wel voor een beurs, en daarvoor was het te laat.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Mijn excuses dat er iets misliep tijdens de betaling. Hopelijk kan je de visitekaartjes nadien toch nog gebruiken! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer snelle levering. Prima. Keurig product.
VerbeterpuntenAls je een chat voorziet, moet die beschikbaar zijn gedurende de werkuren.
Beste Dirk, Alvast bedankt voor je feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Daar doen we het voor :-) In verband met de chat, we proberen zo veel mogelijk beschikbaar te zijn. Het is echter zo dat we telefonische beschikbaarheid voorrang geven. Als de chat niet actief is, bel ons dan zeker op ons gratis nummer 0800 82 299. Dan helpen we jou telefonisch verder. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
prijs
VerbeterpuntenKwaliteit Tool op website is volledig onbetrouwbaar (snijlijnen) Geen hulp bij opvolging: enkel aangeven dat drukproblemen fout zijn van de klant.
Beste Els, Alvast bedankt voor je feedback. Ik vind het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Kan je me laten weten wat juist misgelopen is? Dan bekijk ik het nog even voor jou zodat we dit verder kunnen opvolgen. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer behulpzaam aan de telefoon. Weten waar ze mee bezig zijn Per stuk bestelbaar
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen mijn collega's en ik het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prima product, snellere levering dan beloofd :-)
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Ik had problemen met het tijdig uploaden van mijn bestand voor de visitekaartjes waardoor de levertijd een dag was uitgelopen. Even gebeld met printdeal, bestand mogen mailen en gratis spoedlevering gehad omdat ik bij het plaatsen vd bestelling normaal woensdag de kaartjes zou gekregen hebben mr doordat ik het dus niet aangeleverd kreeg voor 15u zou dit donderdag geworden zijn. Niet dus, dinsdag had ik ze al in huis! Top zcht waar! En de kwaliteit en afwerking zijn ook nog eens helemaal goed. Heel erg blij hiermee en ik bestel hier zeker nog. Veel bedrijven mogen aan jullie klantvriendelijkheid en service een voorbeeld nemen! Bedankt!
Beste Nathalie, Alvast bedankt voor je feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Daar doen mijn collega's en ik het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina