Pluspunten
Zoals hierboven beschreven zeer tevreden over printdeal op bijna alle vlakken.
Verbeterpunten1. Graag aandacht hiervoor! Een van mijn klanten had problemen met de levering. Ze heeft dan zelf contact opgenomen met het callcenter van de koerierdienst. Daar vertelden ze doodleuk dat de afzender Printdeal was. Aangezien ik jullie gebruik als leverancier voor veel van mijn drukwerk kan dit absouluut niet!! 2. De reseller kortingen zijn leuk, maar peanuts. Ik steek voor duizenden euros aan drukwerk bij jullie binnen en ondanks de goede prijs/kwaliteit zie ik daarnaast weinig extra motivatie om bij jullie te bestellen. Leuke incentive nu en dan zou geapprecieerd worden. 3. In het verlengde daarvan zouden iets hogere resellerkortingen toch de moeite zijn. Ik werd al gecontacteerd om voor andere bedrijven te gaan resellen en heb eerlijk gezegd al regelmatig getwijfeld om over te stappen.
Beste Rob, Alvast bedankt voor je feedback! Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service :-) Het kan inderdaad niet dat DHL deze informatie aan je klant geeft. Zij zouden gewoon moeten vertellen dat contact moet opgenomen worden met de afzender, zonder namen te noemen. Mijn excuses daarvoor. Ik maak hier een intern dossier van. Je feedback over het partnerprogramma geef ik door aan onze marketingmanager. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer goede website waar je een goed visueel beeld krijgt van je bestelling. Kleuren van de uiteindelijke afdruk komen perfect overeen met de gevraagde kleuren.
VerbeterpuntenIndien jullie een standaard formaat aanbieden (bv de 45mm ronde stickers) zou het handig zijn dat deze ook allemaal een snede hebben in het papier waar ze op hangen. Dit voorkomt dat je de stickers beschadigd bij het afpellen.
Beste Sven, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. In verband met de stickers klein formaat, daar hebben inderdaad niet alle exemplaren een slitlijn. Als je dit toch wenst, kan je dit specifiek in een offerte aanvragen. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede opvolging en communicatie. Snelle levering. Top!
Beste Mark, Alvast bedankt voor je positieve feedback! Ik ben blij dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede klantvriendelijkheid en behulpzaam
VerbeterpuntenKwaliteit niet zo super
Beste Jarne, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Daar doen mijn collega's en ik het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snel reactie en behulpzaam
Beste Guido, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Daar doen mijn collega's en ik het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
heel correcte en snelle levering. Heel mooi kwalitatief werk wordt afgeleverd.
Verbeterpunteneventueel ook in kleinere aantallen bestellingen mogelijk maken, bvb. per 10 stuks ipv per 25 stuks.
Beste Mieke, Bedankt voor jouw feedback. We werken inderdaad altijd met vaste standaard minimumoplages. Voor sommige producten is dat 25, voor andere 500 stuks. Ik begrijp dat dit soms wel vervelend kan zijn, wanneer je niet zo'n grote oplage nodig hebt. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Vlotte levering en mooie afwerking
Pluspunten
Alles
Verbeterpuntenop dit moment voor mij niks
Pluspunten
Heel goede en correcte opvolging!
Verbeterpuntenvisitekaartjes met softtouchlaminaat aanbieden!!
Beste Veerle, Bedankt voor jouw feedback. Dit is een punt dat we zeker intern zullen bespreken. Bedankt voor jouw voorstel. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Snelle reactie & levering
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
nvt
Pluspunten
Kleuren ok, express levering tijdig. Goede klantendienst, snelle feedback.
VerbeterpuntenAfwerking van 1 roll-up was niet ok.Rechts niet goed afgesneden, gekarteld. Rolt ook moeilijker terug op in de staander onderaan. Ook een donker vlekje op aan rechterzijde, wat wel opvalt op een witte achtergrond.
Beste Laura, Bedankt om even de tijd te nemen om ons jouw feedback te geven. Zou ik je morgen vragen om ons enkele foto's te bezorgen van de geleverde roll-up banner aub? Deze mag je opsturen naar [email protected] Op die manier kunnen we dit even samen bekijken en jou een nieuwe roll-up banner bezorgen. Met vriendelijke groeten, Marlies