VerbeterpuntenMeer branding tov concurentie
Beste Tommy, Bedankt voor jouw feedback. Mag ik je vragen wat je precies bedoelt met meer branding? Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
prachtige website, gemakkelijk om alles te vinden en te bestellen!
Pluspunten
De bestelling was er super snel. Er stond dat ik m'n pakketje op 17/10 ging krijgen maar het was er al op 13/10! Een leuke verrassing.
VerbeterpuntenBij ons was het logo op de vlag wat gepixeld... Misschien in de toekomst toch iets laten weten tijdens het maken van de bestelling of als men ziet tijdens het drukken dat het niet mooi is, eventjes iets laten weten.
Beste Danielle, Bedankt voor jouw feedback. Wanneer je jouw bestand upload via onze online uploadtool, voeren wij hierop in principe geen extra controle meer uit. Dit om de reden dat je hierbij zelf de controle doet en de goedkeuring geeft bij jouw bestand. Een gepixeld logo heeft meestal te maken met de kwaliteit van het geüploade bestand. Indien je bij het uploaden twijfelt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren zodat we samen jouw bestand kunnen bekijken. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpuntengraag alles van 1 bestelling samen leveren, ook al zijn er onderdelen sneller klaar. voorziene levering was op woensdag. ik kreeg een pak op maandag, een op dinsdag en een op woensdag. lijkt mij niet heel efficiënt; en zo moet er ook 3 keer iemand aanwezig zijn om het pakket te ontvangen...
Beste Joris, Bedankt voor jouw feedback. Dit is een terechte opmerking, maar helaas kunnen wij hieraan momenteel nog niets veranderen. Momenteel is het zo dat inderdaad ieder pakket, wanneer klaar, verzonden wordt. Ik begrijp wel dat dit vervelend is omdat je dan altijd moet zorgen dat iemand het pakket in ontvangst kan nemen. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Eerste keer zéér positieve ervaring gehad. Nu (tweede keer) veel minder.
VerbeterpuntenCommunicatie beter afstemmen en proactiever zijn. Leveradres was foutief (oud adres nog), terwijl ik nooit een bestelbon heb gekregen met het adres, anders had ik dit wel gezien. Er werd me dan verteld dat ik het adres nooit had aangepast in mijn account. Ik ben nog eens niet op de hoogte dat ik een account heb... Als leveradres niet overeenstemt met adres op visitekaartjes moet er proactief gevraagd worden of het leveradres nog wel up to date is. Geen leuke klantenervaring deze keer, jammer!
Beste Lieze, Allereerst wil ik je graag bedanken voor jouw feedback. Anderzijds is het zo dat het leveradres zelf gekozen wordt door de klant. Wij kunnen niet bij al onze klanten nagaan of hun leveradressen nog up to date zijn. Als klant kan je zelf je adresboek en je accountgegevens zeer eenvoudig aanpassen via onze website. Mocht je hierbij toch problemen hebben dan helpen wij je graag verder! Natuurlijk wel vervelend dat het pakket dan in eerste instantie naar het verkeerde adres verzonden werd. Gelukkig is dit wel opgelost. Met vriendelijke groeten, Marlies
Ik hadden graag ook enkele stickers in een andere maat besteld maar dat gaat niet per 2 of 3
Beste Helen, Bedankt voor jouw feedback. Indien het gaat om klein formaat stickers kunnen deze inderdaad niet in zo'n kleine oplage bestelt worden. Dit is wel mogelijk bij de groot formaat stickers: https://www.printdeal.be/nl/producten/stickers-vinyl-groot-formaat Hierbij is het kleinst mogelijk formaat 10 x 10 cm. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
beste prijs kwaliteit na vergelijking met andere online drukkers.
Pluspunten
Vriendelijk. Alles komt uiteindelijk aan en ziet er goed uit.
VerbeterpuntenExpresslevering gevraagd, pas na 11 dagen de volledige bestelling aangekregen, na verschillende telefoontjes etc.
Beste Michael, Allereerst bedankt voor jouw feedback! Natuurlijk wel heel jammer om te horen dat de levering van jouw bestelling niet echt optimaal verlopen is. Dat is natuurlijk niet zo'n leuke ervaring. Gelukkig is het uiteindelijk wel opgelost geraakt. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Van eerste bestelling van foto op Forex ben ik heel tevreden. Goede afwerking,vlug geleverd en veilig ingepakt. Zal zeker nog met Pintdeal werken.