Pluspunten
Perfect service en het spandoek is van ongelofelijke kwaliteit! Bedankt Printdeal!
Beste Laszlo, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
resolutie was te laag van logo en niet verwittigd geweest
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Om onze prijzen zo laag te kunnen houden, kunnen wij niet alle bestanden handmatig controleren. Daarom gaan we er van uit dat wanneer jij als klant "akkoord" gaat met de drukklare PDF alles in orde is. Ik vind het jammer om te horen dat dit hier niet was. Heb je hier al contact over genomen met [email protected] ? Dan kunnen we je evt een compensatie geven op een herdruk. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
alles is zeer positief.
Verbeterpuntengeen
Beste Cedric, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
goed service ivm probleem met verzendingskosten, thx Ilve
Verbeterpuntenvind het raar dat het ontwerp pas kan geupload worden, nadat de bestelling geplaatst is ! en te hoge verzendingskosten !
Beste Joeri, Alvast bedankt voor je feedback. Ik ben blij om te horen dat Ilve je kunnen helpen heeft :-) Aangezien je bestand moet gelinkt zijn aan een bestelling, kan je pas uploaden nadat je tot bestellen bent overgegaan. Vriendelijke groeten, Lina
Voor mij niet altijd even duidelijk, kwa afmetingen.
Pluspunten
Opbellen om te vragen of de affiches wel degelijk digitaal moesten gedrukt worden. Indien niet komt dit goedkoper uit...mooi dat ze dit nog navragen !
Beste Stijn, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij dat je tevreden bent over onze service, daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina
Trage levering
Beste Cedric, Alvast bedankt voor je feedback. We weten inderdaad dat onze levering nog niet op punt staat, en zijn dan ook volop bezig met een oplossing te zoeken. Hopelijk komt er snel iets uit de bus :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede qualiteit en zeer schappelijke prijs
VerbeterpuntenLevering was een dag later dan beloofd. Volgens mij ligt hier de fout bij DHL en niet het bedrijf zelf...
Beste Cedric, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! We weten inderdaad dat onze levering nog niet op punt staat, en zijn dan ook volop bezig met een oplossing te zoeken. Hopelijk komt er snel iets uit de bus :-) Vriendelijke groeten, Lina