Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website Snelle afhandeling Kwaliteit van het product Zeer snelle en vriendelijke communicatie via mail en de live chat
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Heel tevreden over de levering en de prijs,
VerbeterpuntenEr was een kapotte t shirt bij, mouw was al gescheurd bij het openen van de doos
Beste, Bedankt voor jouw feedback! Zou ik je mogen vragen om ons misschien enkele foto's hiervan te bezorgen? Twijfel ook zeker niet om ons hiervoor te contacteren, zo'n dingen kunnen inderdaad niet en worden dan ook meteen door ons rechtgezet via een korting of een herdruk. Als je ons nog even foto's kan bezorgen via [email protected] kunnen we jouw een gepaste oplossing aanbieden. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
duidelijke communicatie
Verbeterpuntenkwaliteit liet te wensen over, zelfs na herdruk
Beste David, Bedankt om even de tijd te nemen om ons jouw feedback te geven. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. Zou je mij misschien nog even het ordernummer kunnen doorgeven waarover dit gaat aub? Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Na beschadigde levering, snel een nieuwe levering gekregen.
VerbeterpuntenDe one-way-vision sticker was van mindere kwaliteit dan eerdere bestellingen; de achterkant liet niet altijd goed los en het vinyl rekte erg snel (vervorming sticker).
Beste Luc, Bedankt om even de tijd te nemen om ons jouw feedback te geven. Zou je ons misschien een aantal foto's kunnen bezorgen van het geleverde product? Als inderdaad blijkt dat deze niet voldoet aan onze kwaliteitsvoorwaarden, dan bezorgen wij jou natuurlijk een nieuwe sticker. Stuur gerust even enkele foto's op via [email protected] Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
+ Vlotte bestelprocedure + Snelle levering
Pluspunten
Snelle reactie bij vragen.
VerbeterpuntenOp voorhand duidelijk beschrijven welke bestanden men moet doorsturen. Het is echt niet duidelijk dat men een vectorieel bestand nodig heeft van een bepaald kleurenpalet. Wij hadden geluk dat we dit nog konden aanpassen maar denk niet dat iedereen dit kan! Dus zeker een verbeterpunt!!
Beste Sien, Bedankt om even de tijd te nemen om ons jouw feedback te geven. De informatie omtrent het aanleveren van jouw bestand kan je telkens terugvinden op de website bij het product onder de tab 'aanleveren'. Daar vind je in de informatiesheet alle nodige aanleverspecificaties terug. Daarbij staat onder andere ook welk soort bestand we nodig hebben. Mocht je hierover tijdens het bestelproces vragen hebben, kan je ons altijd contacteren. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Snelle en correcte service Toegankelijke website
Pluspunten
Het spandoek dat ik bestelde is net wat ik ervan verwachtte. Het was vroeger dan zeven dagen aan huis geleverd, heel goede service. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook het uploaden van het bestand lukt heel vlot.
Verbeterpunten/