Pluspunten
Last-minute bestelling van magneetplaten voor op de auto. Duidelijke afspraken ivm levering werden minitieus opgevolgd. De magneetstrips zijn mooi geprint en waren een succes op de auto's van de suite bij huwelijk van mijn zusje!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Top product afgeleverd binnen zeer korte termijn. Zeker in vergelijking met andere firma's waar ik vroeger bestelde en ze onmogelijke bedragen vragen voor spoedleveringen.
Pluspunten
Geen betalend nummer voor helpdesk (in tegenstelling tot jullie concullega's) Vriendelijkheid en snelheid waarmee mijn telefoon werd beantwoord
VerbeterpuntenNog geen gevonden
Pluspunten
Wat ik negatief vind aan jullie bedrijf is dat jullie de klanten niet kunnen helpen met een ontwerp. Met mijn laatste bestelling vb moest ik zelf voor pdf zorgen. ik zou het beter vinden moest dit ook in jullie service beschikken.
Verbeterpunten/
Beste Nahil, Bedankt voor jouw feedback. Het klopt inderdaad dat klanten bij ons niet terecht kunnen voor de opmaak van hun bestand. Dit moet door de klanten zelf aangeleverd worden. Wij helpen je natuurlijk wel graag met alle vragen die je hebt rond de opmaak van jouw bestand! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Zie hierboven mijn beoordeling: op alle vlakken positief.
Beste Wim, Bedankt voor jouw tijd en voor jouw feedback! In principe is er geen groot kwaliteitsverschil tussen een digitale druk en een offsetdruk. Zou ik jou misschien mogen vragen om ons enkele foto's van het geleverde drukwerk te bezorgen aub? Op die manier kunnen we dit ook even bekijken en eventueel een oplossing aanbieden. Stuur je foto's gerust even door naar [email protected] Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Top! 1 t-shirt ontbrak maar dankzij een top opvolging kreeg ik direct het ontbrekende item. Ik kom zeker terug!
Pluspunten
snel antwoord op vragen belden toen de bestelling een dag later zou aankomen. Met excuses.
Pluspunten
niet twijfelen, gewoon printdeal kiezen...
Pluspunten
zeer snel, website klantgericht, aanmaakprocedures zijn zijn overzichtelijk
Pluspunten
kwaliteit van de producten is zeer goed
Verbeterpuntenproblemen bij vorige bestelling. werd hiervan niet op de hoogte gebracht. moest het zelf gaan uitzoeken waarom niet geleverd werd maar wel betaald. opvolging kan beter
Beste, Bedankt voor jouw feedback. In principe is het niet de bedoeling dat je zelf moet achterhalen wat er aan de hand is of is verkeerd gelopen met jouw bestelling. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk proactief op de hoogte te brengen van eventuele problemen of vertragingen. Indien dit bij jouw niet is gebeurd, wil ik je hiervoor zeker mijn excuses aanbieden! Met vriendelijke groeten, Marlies