Pluspunten
medewerkers telefonisch en per mail zeer vriendelijk en bereidwillig om te helpen
Verbeterpuntenwijze van prints uploaden was me niet geheel duidelijk
Beste Wim, Bedankt om even de tijd te nemen om ons jouw feedback te geven. Wanneer er tijdens het bestelproces iets niet duidelijk is, aarzel dan zeker niet om op die moment contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, via mail of via onze chatfunctie op onze website. Wij helpen je graag verder! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de prijs en de kwaliteit van het product! Ook De levertijd was correct. Ik kom zeker terug!
Pluspunten
Vlot & correct = perfect!
Pluspunten
Snel, accuraat, professioneel, vriendelijk, op en top service, goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Michele, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit en snelle levering!
VerbeterpuntenJammer dat er op 1 van mijn kalenders een vuile vinger/plek stond
Beste Jolis, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Als je order niet voldoet aan je verwachtingen of (deels) beschadigd is, mag je ons daar altijd foto's van sturen naar [email protected]. Dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
- heel goede support, zowel voor als na de bestelling - heel goeie kwaliteit van geleverde producten - bestelling mooi op tijd geleverd - bij problemen of vragen staat de klantendienst altijd paraat
Beste Olivier, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle levering, eenvoudig uploaden bestanden, duidelijke opvolging
Beste Kensy, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelheid prijs/kwaliteit
Pluspunten
Heel professionele omgang, hulp en begeleiding.
VerbeterpuntenMss toch vermelden dat bij rode kleuren de witte druk niet zo goed doorkomt. Dat is het enige minpuntje die wij vaststellen.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Wat fijn dat je tevreden bent over onze hulp :-) Als je niet tevreden bent over de kwaliteit van je order, mag je ons altijd enkele foto's sturen zodat we dit kunnen beoordelen. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
alles goed / zonder problemen verlopen
Verbeterpunteneerder geleverd dan aan gegeven. Heel fijn, alleen niet gecommuniceerd. Het is door de pakketdienst ergens aan de zijkant van het huis achter gelaten zonder bericht in de brievenbus. kwam het min of meer toevallig tegen! Tip: een betere communicatie bij de pakket dienst
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. We weten dat we inderdaad nog werk hebben om onze leverdienst op punt te zetten. We zitten dan ook volop met DHL rond de tafel om tot oplossingen te komen. Mijn excuses voor het ongemak! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Momenteel geen negatieve opmerkingen. Doe zo voort.
Beste Eddy, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Wat fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Je moet eerst al je financiële gegevens doorgeven, en in feite reeds betalen, vooraleer je iets kan maken. Indien mijn ontwerp dan niet past in het vooropgestelde, moet je bellen om te laten annuleren. Niet echt de logische gang van zaken!
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Op onze nieuwe website kan je zelf de keuze maken of je eerst je bestand uploadt of eerst betaalt. Als je bestand echter handmatig gecontroleerd moet worden, vragen we inderdaad om eerst de betaling uit te voeren. Dat bespaart ons namelijk overbodig werk. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede service en resultaat.
Pluspunten
in orde - eerste contact is goed verlopen - bedankt
Witte rand rond de banner. (afloop). Zou goed zijn geweest als iemand dit opgemerkt had voor druk.
Beste , Alvast bedankt voor je feedback. Om onze prijzen laag te houden, doen wij geen extra controle op bestanden. Als jij als klant het bestand upload in onze uploadtool en voor akkoord aanvinkt, gaan we ervan uit dat je zelf de controle uitvoert. Mijn excuses als dit hier misgelopen is. Als je bij een volgende bestelling graag hebt dat we even mee controleren, mag je ons daar gerust via mail, chat of telefoon voor contacteren! Vriendelijke groeten, Lina