Pluspunten
Prijs was ruim lager dan bij andere drukkers die ik gecontacteerd heb. De bestelling is twee dagen vroeger toegekomen dan voorzien, wat aangenaam was. Zeer tevreden over mijn eerste bestelling!
Beste Jelle, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Mooie kwaliteit voor een scherpe prijs. Heel snelle levering. Erg tevreden.
Beste Linda, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Was mijn eerste bestelling en is correct en snel uitgevoerd. Prima dus. Website is ook best overzichtelijk, informatief en gebruiksvriendelijk.
Beste Marcel, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Nadat een probleem was vastgesteld, was het snel verholpen.
Verbeterpunten- Iets minder mails zou leuk zijn. De communicatie is goed maar iets te veel overal. - Verpakking kan beter, biedt niet voldoende protectie.
Beste Ferdy, Alvast bedankt voor je feedback. Ik geef door aan onze marketingdienst dat ze de frequentie van ons mailverkeer moeten herbekijken. Het is inderdaad niet fijn dat dit bij jou als "te veel" overkomt. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prijs- & kwaliteitsverhouding is top
VerbeterpuntenMeer uitleg bij verschillende opties (bv. Fotovoorbeeld)
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. We proberen steeds zo veel mogelijk informatie te geven over de verschillende opties. Moest er toch eens iets niet duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op. Dan proberen we je inderdaad door middel van stalen of foto's een beter beeld te geven. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Fantastisch! Ik bestelde een poster om de volgende dag te leveren. Levering liep fout door schuld van DHL. Printdeal heeft er alles aan gedaan om mij te helpen. Perfecte communicatie met mensen die drukwerk voorbereiden en met klantendienst, ook als er iets mis gaat.
Beste Karin, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
De site is heel toegankelijk voor iedereen. Alles wordt duidelijk aangegeven, zodat je volledig zelfstandig aan de slag kan. De levering werd zeer snel behandeld en zeer snel geleverd. De kleuren zijn mooi en levendig. Het gebruikte materiaal is prima. Een echte aanrader.
VerbeterpuntenMisschien zou het handig zijn (maar ik weet natuurlijk niet of dit haalbaar is), dat je je ontwerp zou kunnen opslaan, zodat je er na overleg met anderen nog wat aan kan veranderen. Nu kan je wel een printscreen maken van het voorbeeld, maar moet je telkens helemaal opnieuw beginnen indien je een klein detail wil aanpassen.
Beste Fabienne, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Op dit moment hebben we onze ontwerptool offline gehaald tot deze op punt staat. Dat je je ontwerp dan ook kan opslaan om later verder te werken, is inderdaad een terechte opmerking. Ik geef dit zeker door. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
De kostprijs en de levering zijn supervlot en ook de prijs zit héél goed alleen waren we beetje ontgoocheld van onze spandoek. De foto zelf bestaat uit allemaal kleine pixels en van op een afstand valt dit niet op maar als je de spandoek van dichtbij bekijkt wel. Ik had een vloeiende foto/afbeelding verwacht. Als ik had geweten dat de tekening zo zou zijn had ik deze nooit laten maken
VerbeterpuntenMisschien duidelijk zijn wanneer je een voorbeeld bekijkt op hun website .Toen ik de foto zag dat ik ging laten ontwerpen was ik daarmee zéér tevreden, het ontvangen product is een hééél stuk minder.
Beste, Alvast bedankt voor je e-mail. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden was over de kwaliteit. Als je in de toekomst nog bij ons zou bestellen, controleer dan zeker altijd goed de drukklare PDF die je uit de uploadtool kan downloaden. Als je deze op 100 % zet, kan je beoordelen of de resolutie volstaat. Moest je twijfelen, willen wij ook steeds het bestand voor jou nakijken :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snel en kwalitatief
Prijs
Beste Ann, Alvast bedankt voor je feedback. We proberen onze prijs steeds zo laag mogelijk te houden. Helaas kunnen we niet voor elk product de goedkoopste op de markt zijn, omdat we onze kwaliteit niet willen doen lijden onder een goedkope-prijzenbeleid. Hopelijk heb je hier begrip voor! Vriendelijke groeten, Lina