Pluspunten
Er was iets gebeuren met de eerste levering is waarschijnlijk ergens anders afgeleverd maar devlgende morgen voor 11 uur hadden wij een andere levering Bedankt (fantastisch) Bob
Beste Bob, Bedankt voor je aangename feedback! Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Hele goede service. Snel, flexibel, en goede kwaliteit van de producten.
VerbeterpuntenToen ik belde om te vragen of een superdringende levering voor een bepaald uur op een bepaalde dag geleverd kon worden, werd ik ervan verzekerd dat het zou lukken, dus ik en mijn klant superblij. Maar 3 werkdagen na het afgesproken tijdstip was de levering nog steeds niet vertrokken. Er moet iets misgelopen zijn, kan gebeuren, maar dit voorval heeft het vertrouwen wel wat geschaad.
Beste Bieke, Bedankt voor jouw feedback! Natuurlijk wel jammer om te horen dat de levering niet op tijd is gekomen, waarvoor mijn excuses. We doen altijd ons uiterste best om ons levertermijnen waar te maken, jammer genoeg bestaat de kans altijd dat er iets fout loopt. Ik hoop in ieder geval dat we in de toekomst nog een bestelling van je mogen ontvangen. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Positif
- Bon rapport qualité prix - Livraison dans les temps voire même en avance - Aucun frais de port pour les envois standards en Belgique NB : Je n'ai rien à dire sur le service après-vente car je n'ai encore jamais rencontré de problèmes avec Printdeal.be.
Suggestions- Permettre de choisir plusieurs designs dans un même lot d'impression sans coût supplémentaire (comme par exemple le "Printfinity" de MOO) - Avoir une meilleure traduction française des emails (mais on comprend quand même la teneur du message) - Sur la page d'accueil du site, lorsque l'on essaie de cliquer sur les images des produits les plus populaires, cela ne renvoie pas à la page concernée. Il faut obligatoirement passer par le menu pour accéder aux pages.
Bonjour Patricia, Merci pour votre feedback! Nous sommes en train de optimaliser toutes les traduction sur notre site web, même sur les émails. Si vous recevrez un message de nous et quelque chose n'est pas claire, s.v.p. n'hésitez pas a nous contacter! Si vous voir des erreurs dans notre site web, ici c'est très important que vous prenez contact avec nous. Comme ça on peut le résoudre. Bien à vous! Marlies Cocquyt
Pluspunten
Snelle, goeie service met een kwalitatief product op 't einde van de rit.
VerbeterpuntenMisschien moeten ze uitkijken naar een andere leverancier want mijn eerste bestelling werd doorweekt geleverd waardoor de producten onbruikbaar waren.
Beste Pieter, Bedankt voor jouw feedback! Wat jammer om te horen dat jouw pakket op die manier geleverd werd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mag ik je wel vragen om wanneer zoiets nogmaals voorvalt, meteen contact op te nemen met ons aub. Op die manier kunnen we dit opnemen en ook doorgeven aan DHL. Neem daarbij ook zeker een aantal foto's van hoe het pakket geleverd werd. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
De tekst staat wel héél dicht tegen de rand en had ik niet gezien bij het maken. Jammer dat uw bedrijf dit niet gezien heeft en toch de kaartjes in productie heeft laten gaan.
Beste Sarah, Bedankt voor jouw feedback! Het bestand werd gedrukt zoals het door jou werd aangeleverd. De tekst staat in de opmaak ook zeer dicht bij de rand zie ik. Indien je helemaal niet tevreden bent over jouw bestelling, mag je ons hiervan ook altijd een aantal foto's doorsturen, zodat wij dit ook even bekijken. Deze mag je sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Schitterende service!
Pluspunten
Website, snelheid levering, prijs
Pluspunten
Direct mail om te vermelden dat er nog een bestand moest worden up geloud. Vlug antwoord op je vragen van de klantendient.
VerbeterpuntenDuidelijker vermelden dat je geen tekst meer kan drukken op foto die je hebt op geloud, maar dat je al een afgewerkt bestand moet uplouden.
Beste Ingrid, Bedankt voor jouw feedback. Wij werken altijd op die manier dat de klant een drukklaar bestand moet aanleveren. Wij voorzien zelf niet in de opmaak van bestanden. Op de website wordt er vermeld dat je zelf je bestanden kan uploaden op het einde van jouw bestelling. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Eerste levering werd een dag vroeger aangeboden. Echter de Flyers werden over 2 dagen afgeleverd.
VerbeterpuntenBij bestelling van meerder producten zou het aangenamer zijn dat de levering samen afgeleverd worden. Zodoende moet men niet op verschillende dagen de levering afwachten. Het naambordje heb ik helaas zelf rondom moeten afvijlen. :-( (zeer scherpe randen door het doorzagen van het bord)
Beste, Bedankt voor jouw feedback. Wanneer jouw bestelling of een deel van jouw bestelling is gedrukt, wordt deze klaargezet voor afhaling. Op die manier komen deze bij een heleboel andere bestellingen te staan. Dit zorgt er vaak voor dat bestellingen niet samen geleverd worden. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Prijs kwaliteit zeker in orde
VerbeterpuntenLevering gebeurde niet volgens afspraak, spijtig dat DHL het hier laat schieten. Zo heb ik de onderdelen eigenlijk te laat mogen ontvangen. Nu het hangt er en als ik nog bestel zal ik hier zeker rekening meehouden dat levertermijn kan afwijken.
Beste, Bedankt voor jouw feedback. Wij doen er altijd alles aan om onze bestellingen op tijd en zoals gepland te leveren. Wanneer een pakketje bijvoorbeeld vertraagd is bij DHL, ligt dit jammer genoeg buiten onze macht. Mag ik je wel vragen om ons altijd op de hoogte te brengen van te late of vertraagde leveringen aub? Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Geweldige prijzen, goede kwaliteit en super klanten service. Wat willen jullie nog meer???
Pluspunten
vlotte en correcte service makkelijke opvolging van verloop
Verbeterpuntengraag minder mailing achteraf
Beste, Bedankt voor jouw feedback. Wij werken inderdaad met een aantal vaste mails die automatisch verzonden worden in verschillende stappen van jouw bestelling. Zo krijg je bijvoorbeeld een orderbevestiging, een bevestiging van verzending ed. Dit kunnen wij jammer genoeg niet uitzetten per klant. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt