Pluspunten
Goed verpakt en meestal vroeger hier dan beloofd.
VerbeterpuntenBij spandoeken in budget pvc: slordige plaatsing ringen. Ook maar in totaal 5 euro goedkoper dan hogere klasse (deze zijn top), dus zorg hier ook nog voor en dan komt het goed. Laatste bestelling heeft allemaal dezelfde leveringsdatum, maar wordt in drie delen verzonden.
Beste Sven, Alvast bedankt voor je feedback! Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. De budget PVC bieden we nog niet lang aan, dus het kan inderdaad zijn dat hier nog verbetering mogelijk is. Ik geef het alleszins door. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Perfect drukwerk, goede opvolging, snel en stipt!
Pluspunten
Snelle service, levering zoals beloofd
VerbeterpuntenDe specificaties over de aan te leveren print waren niet duidelijk aangeven op de site (bv transparante vector) waardoor er veel tijd verloren is gegaan aan afgekeurde PDFs
Beste Gina, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Als je bij een volgende bestelling nogmaals vindt dat de aanleverspecificaties niet duidelijk zijn, geef ons dan zeker een seintje. Dan helpen mijn collega's van de bestandscontrole jou op weg! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle service, levering zoals beloofd, mooi product en correcte kwaliteitsvolle bedrukking!
Beste, Alvast bedankt voor je enorm aangename feedback! Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
prima service en kwaliteit aan de beste prijs!
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Daar doen ik en mijn collega's het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
- Scherpe prijs - Kwaliteit zoals verwacht - Vlotte procedure voor plaatsen bestelling
Verbeterpunten- Enkel verwarring omdat de 2 bestelde pakketten in dezelfde bestelling zaten maar op een verschillende dag geleverd werden, maar alles verder ok met de bestelling.
Beste Tom, Bedankt om even de tijd te nemen om ons feedback te geven. Soms worden producten inderdaad samen verpakt. Het is altijd aan te raden om de verpakkingen altijd eerst even open te maken. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Ik werd vooraf via email perfect geholpen. Ik had afbeeldingen verkeerd aangeleverd, maar er werd alles aan gedaan om mij uit te leggen hoe het wel aan te leveren en werd zelfs nog door de medewerkster zelf aangepast. Super. Het resultaat (paraplu's ) mag er ook wezen.
Beste, Alvast bedankt voor je enorm aangename feedback! Daar doen ik en mijn collega's het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
goede prjs - kwaliteit
Verbeterpuntenpreview en print kwamen niet overeen. De onderste rand van m'n poster werd niet geprint / verkeerd afgesneden; waardoor het onprofessioneel lijkt om deze poster te presenteren.
Beste Stijn, Bedankt om even de tijd te nemen om deze feedback te geven. Ik heb er meteen ook even jouw bestelling bijgenomen. Daarbij merkte ik dat het bestand niet correct werd opgemaakt, er werd namelijk geen rekening gehouden met de afloop en de veiligheidsmarge. Dit was ook zichtbaar in onze online uploadtool. Een deel van jouw tekst staat in de afloop (rode kader) en de veiligheidsmarge (gele kader), hierin mogen er nooit belangrijke elementen zoals tekst of andere staan. Kan je mij hiervan even enkele foto's bezorgen aub? Ik bied je hiervoor graag een herdruk uit coulance aan. Natuurlijk hebben we voor een herdruk dan wel een nieuw correct opgemaakt bestand nodig. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Volledig betrouwbare en snelle service. Kan alleen maar tevreden zijn!
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Pluspunten
ALS ER IETS MIS IS zetten ze dit meteen recht prachtige druk altijd
Verbeterpuntentransport kleding prijs iets lager
Beste Dennie, Bedankt voor jouw feedback. We doen er altijd aan om onze prijzen steeds opnieuw te bekijken en indien nodig aan te passen. Op die manier proberen we onze prijzen altijd zo laag mogelijk te houden. Wanneer er iets fout is gelopen met de levering van jouw pakket, dan horen we het natuurlijk graag van jou. Je mag ons hierover altijd een mailtje sturen. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Super lieve mensen die u altijd te woord staan voor te helpen bij mensen die problemen hebben
Verbeterpuntenhet was allemaal in orde, ik was een kader vergeten weg doen ,vandaar dat ik overal een stukje moest afdoen. Aangezien de boord breed genoeg was, zorgde dat voor geen enkel probleem. De fout lag bij mij. de kaart was super. Dank aan de mensen die mij geholpen hebben.
Pluspunten
Zeer pofessioneel - vlotte communicatie en afhandeling - elke vraag werd zeer vlug beantwoord - men speelt kort op de bal en vraagt op een aangename, positieve manier ook onmiddellijk feedback. Ben zeer tevreden
VerbeterpuntenDe gevraagde afmetingen moesten volgens een eerste schrijven +6mm zijn omwille van het bijsnijden; in werkelijkheid moest het +10mm zijn... die communicatie kon dus beter! Voor de rest was alles perfekt! Dank u wel
Beste Marcella, Bedankt voor jouw feedback, wat leuk om te horen! Het klopt inderdaad dat wij voor standaard drukwerk (flyers, brochures, folder, visitekaartjes, ...) altijd een afloop van 3 mm vragen en een veiligheidsmarge van 3 mm. Voor spandoeken wordt dit dan al 2 cm. De afloop en veiligheidsmarge zijn afhankelijk van product tot product. Deze worden ook altijd op onze website vermeld. Mocht er twijfel zijn, dan helpen wij je natuurlijk graag verder! Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGoed bezig.
Pluspunten
Veel mogelijkheden, goede webinterface, vlotte communicatie met persoonlijk contact
VerbeterpuntenUploaden van bestanden verloopt niet optimaal, waardoor nadien misverstanden plaats kunnen vinden, zoals in ons geval is geweest, maar goed werd opgelost...
Beste, Bedankt voor jouw feedback! Wij bieden twee opties aan om bestanden aan te leveren. Dit kan enerzijds via onze online uploadtool, waar je zelf de controle uitvoert over jouw bestand. Wanneer je twijfelt over jouw bestand, kan je daarnaast ook gebruik maken van ons alternatief aanleversysteem. Daarbij wordt jouw bestand nog een handmatig door een van onze medewerkers gecontroleerd. Daarnaast helpen wij je natuurlijk ook graag verder bij eventuele problemen die zich voordoen tijden het bestel- of uploadproces! Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt