Pluspunten
Vlot afgehandled, mooi optijd en goede kwaliteit.
Pluspunten
Alles ! Heel netjes.
Pluspunten
Snelle service, goede prijs en vlot communicatieverkeer via email
Verbeterpuntenonze afbeelding was niet scherp genoeg qua resolutie wat niet werd aangegeven door het programma zelf noch door printdeal werd gecontroleerd. Van veraf is dit geen probleem, maar van dichtbij is de kwaliteit minimaal. Een verbeterpunt is dus om even een seintje te laten als de resolutie niet voldoende is zodat evt een andere afbeelding kan geüpload worden.
Beste Evelien, Bedankt om even de tijd te nemen om deze feedback te geven. Ik heb even jouw bestelling opgezocht en daarbij werd in onze online uploadtool wel een melding gemaakt over een te lage resolutie. Wanneer je het bestand via deze weg upload, wordt er geen extra controle meer door ons gedaan, omdat de klant hier in principe zelf de controle uitvoert over zijn bestand. Wens je dat jouw bestand toch nog door ons gecontroleerd wordt? Dan kan je jouw ontwerp altijd via ons alternatief aanleversysteem uploaden, op die manier wordt het bestand nog eens handmatig door ons gecontroleerd. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
Zeer snelle service, waar voor je geld
Verbeterpuntenbevestigingsmail zou leuk zijn
Beste Evelien, Bedankt om even de tijd te nemen om ons feedback te geven. Bij iedere ondernomen stap sturen wij altijd een e-mail. Zo ontvang je een mail nadat de bestelling werd geplaatst, maar ook wanneer deze in productie genomen wordt en wanneer deze werd verzonden. Deze werden bij jou telkens verzonden naar [email protected] Mocht je bij een volgende bestelling toch geen mails van ons ontvangen, mag je hiervoor zeker altijd even contact opnemen met ons. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Perfecte service. Zeer goed uitgebouwd systeem.
- Na de levering van het briefpapier bleek de kartonnen doos gedeukt in één hoek, waardoor een heel aantal bladen gekreukt en dus onbruikbaar zijn. - de stempels drukken niet altijd even duidelijk
Beste, Bedankt om even de tijd te nemen om ons te beoordelen. Wanneer je opmerkingen hebt over het geleverde drukwerk of er is beschadiging aan jouw drukwerk, mag/moet je ons hiervan altijd op de hoogte brengen. Stuur ons hiervan even enkele foto's door, zodat wij het drukwerk ook kunnen beoordelen. Op die manier kunnen we samen zoeken naar een gepaste oplossing. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Ik mis nog sleutelhangers van het type 'remove before flight'. Die hebben we elders besteld.
Beste, Bedankt om even de tijd te nemen om deze feedback in te vullen. Dit is inderdaad een product dat we niet in ons gamma hebben. Mijn excuses dat we jou met dit product niet hebben kunnen verder helpen. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Zeer goede communicatie en opvolging na-service bij foutje.
Pluspunten
Ik had een bestelling geplaatst die ik nodig had voor een bepaalde datum. Vanaf het begin zeiden ze me dat die zou lukken en inderdaad, ik kreeg mijn bestelling zoals gepland.
VerbeterpuntenHet is jammer dat als je op de website een bepaalde kleur kiest pas enkele dagen later wordt vermeld dat deze kleur niet meer beschikbaar is, dit zou je meteen moeten kunnen zien.
Beste Chiara, Bedankt voor jouw feedback. Het is inderdaad jammer dat dit niet meteen vermeld wordt op onze website. Op die manier verliezen we vaak ook al enkele dagen van de levertermijn. Het is jammer genoeg zo dat wij zelf niet altijd op tijd weten wanneer iets uit stock is. De productieafdeling moet ons hiervan eerst ook op de hoogte brengen en dit gebeurt pas op het moment dat de bestelling bij hen binnen komt. Ik ben in ieder geval wel blij dat we jouw order correct hebben kunnen afwerken. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Als klein bedrijf is het beetje jammer dat de tussenhoeveelheden, bv 500 flyers enorm duur uitvallen tov de rest. En het milieubewuste stukje in mezelf heeft het er dan moeilijk mee om 1000 flyers te bestellen omdat ik er zoveel niet nodig heb.
Beste Heidi, Bedankt voor jouw feedback en voor de tijd die je hierin stak. Het is namelijk zo dat wij altijd met vaste oplages werken, omdat wij gebruik maken van een combinatiedruk. Op die manier kunnen we ook onze prijzen laag houden. Maar dat betekent natuurlijk ook dat het niet meer mogelijk wordt om bijvoorbeeld 650 stuks te drukken. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt