dit is al de tweede x ;-)
Dag Maria, Alvast bedankt voor je positieve feedback. We vragen jou elke keer als je een bestelling geplaatst hebben om deze feedback, omdat we het belangrijk vinden om te weten wat jij van Printdeal.Be vindt ;-) Vriendelijke groeten, Lina
Positif
Absolument ravie de tout de A à Z! Je laisse rarement un commentaire, mais là, rapport qualité prix... Vraiment difficile de faire mieux!
Suggestions?
Bonjour Ally Merci pour votre feedback agréable. Je suis vraiment satisfait de lire que vous êtes si content de Printdeal.be! Bien à vous, Lina
Alles is top!
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service! Daar doen mijn collega's en ik het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Ik heb een poster op doek laten maken en vond het een beetje vervelend dat je zelf 2,5cm marge in je document moest voor zien. Bovendien had het ook handig geweest indien ik de afmetingen ook in inches kon ingeven
Beste Carmen, Alvast bedankt voor je feedback. Die marges zijn nodig omdat je anders een witte rand zou hebben. Het is beter als je beeld aflopend is. Als Belgische site is het voor ons helaas logischer om in cm en mm te werk te gaan. Mijn excuses hiervoor! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Bij een vraag snelle reactie De levering was zelfs vroeger dan afgesproken
VerbeterpuntenPrijzen sneller zichtbaar
Beste Daisy, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service! De prijzen verschijnen op de website pas van zodra je de juiste specificaties aangeduid hebt. Het is noodzakelijk om op deze manier te werken omdat de prijs sterk afhankelijk is van de opties die je neemt. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
zeer goede medewerking van de hulplijn . klaar en duidelijke uitleg
Beste Marcel, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service! Daar doen mijn collega's en ik het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prijzen makkelijk en vlug te raadplegen op website. Levertermijnen worden perfect nagestreefd!
VerbeterpuntenMomenteel geen punten.
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
gemakelijk
Verbeterpuntenben tevreden heb juist 1 opmerking:heb transparante visite kaartjes maar wit blijkt onmogelijk maar wat als ik witte belet****** wil zoals op voorbeeld ?
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service! Het is helaas op geen enkele manier mogelijk om op transparante visitekaartjes in wit te drukken, mijn excuses. Bij transparante materialen is dit geen optie. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
- vlotte communicatie via chat - snelle betrouwbare levering - staan open voor opmerkingen na verkoop
Verbeterpunten- product viel tegen - is volgens eventbureau niet professioneel afgewerkt - kleur beantwoordt niet aan verwachtingen
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service, maar we willen natuurlijk dat je ook tevreden bent over de kwaliteit. Als jij vindt dat het product dat je ontving niet voldoet aan jouw kwaliteitsverwachtingen, mag je ons daar altijd over contacteren. Het beste is dat je even foto's stuurt naar [email protected] met tekst en uitleg. Dan zullen we beoordelen wat er misgelopen is en hoe we dit kunnen rechtzetten. Onze excuses alvast voor het ongemak! Vriendelijke groeten, Lina