;
Beste Frank, Alvast bedankt voor je feedback. Als je niet tevreden bent over het product dat je ontvangen hebt, kan je ons daar best een mailtje met wat meer uitleg over sturen (naar [email protected]). Dan kunnen we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Ik ben super uit de nood geholpen geweest door een van jullie collega's. Zeer behulpzaam en mee denkend!
Beste Tinne, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent onze service. Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prijs, kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenChat altijd bezet, openingstijd en ik als ik eenmaal en bestelling heb geplaatst, kan ik hem niet meer wijzigen. Moet eerst verwijderen en opnieuw plaatsen.
Beste Alief, Alvast bedankt voor je feedback. We proberen zo goed en kwaad als mogelijk de chat beschikbaar te houden. Soms is het echter druk en kan het gebeuren dat hij onderbemand of volzet is, mijn excuses daarvoor. Als je een bestelling geplaatst hebt, en nog een wijziging wenst door te voeren, mag je ons altijd een seintje geven. Dan kunnen wij dit eventueel in jouw plaats doen, zodat je geen compleet nieuwe bestelling hoeft door te voeren. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
prijs bestelmogelijkheid
Verbeterpunten1.aanvoer mogelijkheid kladblok 7 zip verleden tijd word of pdf onmiddellijk aanvoeren 2.posters was voor mij eigenlijk bedoelt dubbelzijdig zo dat ik ze niet kan gebruiken waarvoor ik ze eigenlijk had aangekocht raamdecoratie
Beste Diane, Alvast bedankt voor je feedback. In verband met je opmerkingen: Het is altijd mogelijk om een PDF of JPEG aan te leveren via onze website. Als je een dubbelzijdige bedrukking wenst, moet je op de website voor 4/4 full color bedrukking kiezen en dus zeker niet voor 4/0 full color. Als je hier bij een volgende beslissing over twijfelt, geef ons dan zeker een seintje en dan helpen we jou op weg :-) Vriendelijke groeten, Lina
Levertijd moet sneller en goedkoper.. Voor de rest is het prima..
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. We proberen de leverkosten al zo goedkoop mogelijk te houden. Voor de meeste producten worden zelf geen kosten aangerekend. Helaas is sneller leveren meestal geen optie. omdat we afhankelijk zijn van onze productie en DHL. Mijn excuses hiervoor! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
snelle levering, gemakkelijk te bestellen online, goede communicatie, super en hoop nog samen te kunnen werken.
Verbeterpuntenjammer dat er geen layout templates zijn voor de brochures. Het is me gelukt zonder templates maat het is wel fun en gemakkelijk als er al layout voor handen is voor bijvoorbeeld een aantal voorbeelden
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! Helaas hebben we inderdaad niet voor elk product een template. Ik zal je opmerking doorgeven, wie weet kunnen we er in de toekomst iets mee doen :-) Vriendelijke groeten, Lina
efkes eraan herinneren dat de betaalmodule op de originele pagina staat....ik heb er twee keer iemand bij jullie voor moeten lastigvallen...al was het simpel, ik weet het, maar een kleine verwijzing zou ideaal zijn.....verder dikke bravo
Beste Josee, Alvast bedankt voor je feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent onze service. In verband met de opmerking over de betaalmodule: ik geef dit zeker intern door zodat we dit misschien een prominentere plaats kunnen geven op de website. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goed en adequaat gereageerd op verzoek tot versnelling van de productie.
Beste Dennis, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Ik was zeer blij met de toelichting, de vakkundige uitleg die ik gekregen heb
VerbeterpuntenNiet echt verbetertips. 's morgens zaten de lijnen gewoon vol, wat misschien niet abnormaal is.
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat we jou kunnen helpen hebben. Het eerste uur 's ochtends kan het inderdaad soms gebeuren dat de lijnen vol zijn. Je kan dan steeds een terugbelverzoek indienen of ons een mailtje sturen, dan zullen we jou zo snel mogelijk zelf terug opbellen :-) Mijn excuses alleszins voor het ongemak. Vriendelijke groeten, Lina
Positif
bonne 1er expérience
Suggestionslivraison + rapide ??
levering één dag te laat levering niet compleet nalevering was verkeerd drie keer naar winkel voor één levering
Beste Danny, Alvast bedankt voor je feedback en mijn excuses voor het ongemak dat je ondervonden hebt. We proberen er alles aan te doen om de levering zo vlot mogelijk te doen verlopen. Soms durft er echter iets mis te lopen. We proberen uit te zoeken wat er bij jou misgelopen is, zodat we dit in de toekomst kunnen vermijden. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Persoonlijke en snelle bediening.
Beste Gunnar, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Service, vriendelijk, prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenIk stoorde me wel een beetje aan de telkens terugkomende vraag om een tussenkomst te beoordelen via een enquete. Eenmaal op het einde van de rit is voor mij voldoende. Jammer ook dat ik duidelijk in een mail stuurde dat ik enkel telefonisch bereikbaar zou zijn en dan toch via mail werd gecontacteerd. Hierdoor was het niet meer mogelijk om de levering tijdig te ontvangen waardoor we de levering zelf moesten ophalen. Dit was deze keer geen probleem, maar is misschien bij een volgende keer niet mogelijk. Daartegenover staat dan wel dat de extra kosten niet door ons moesten worden gedragen, zonder dat we er iets van moesten zeggen werd dit voor ons geregeld.
Beste Jimmy Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Mijn excuses dat we jou die ene keer niet telefonisch probeerden bereiken. Voor sommige zaken zoals offertes en dergelijke is mailen soms praktischer. We zullen er echter volgende keer op letten dat dit wel gebeurt. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
- Website - Klantendienst - Producten - Prijzen - Bestanden aanleveren (top-manier)
Verbeterpunten- Nog steeds op zoek
Beste Felix, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent onze service en onze producten. Daar doen we het voor! :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Topservice! Snelle levering! Mooie kwaliteit!
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent onze service. Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina