Pluspunten
Snel, kwaliteit, prijs
VerbeterpuntenGeen. Spijtig dat ik het bedrijf niet eerder kende.
Beste Nancy, Alvast bedankt voor je enorm aangename feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Printdeal.be! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle levertijd. Prijs kwaliteit tov concurrent is dik ok.
VerbeterpuntenVrij moeilijke site. Onduidelijke werking. Heb wel wat moeten zoeken eer ik mee was met het systeem. Eerst betalen en dan pas kledij ontwerpen maakt het er niet makkelijker op.
Beste Geert, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Op dit moment zijn we onze nieuwe website live aan het laten gaan (https://beta.printdeal.be/nl). Deze staat nog niet volledig op punt, maar we zijn er inderdaad van overtuigd dat hij qua gebruiksvriendelijkheid een verbetering zal bieden. Zo kan je bijvoorbeeld eerst je ontwerp aanleveren, en pas later de betaling in orde brengen. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
10 doe zo voort
Beste Ismael Alvast bedankt voor je aangename feedback. Leuk dat je zo tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer vriendelijk en erg behulpzaam.
Beste Marie-Claire, Bedankt voor je aangename feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer tevreden over kwaliteit, communicatie in bedrijf en met zorg en geduld over de te leveren goederen.
Beste Herman, Bedankt voor je aangename feedback. Leuk dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Perfecte service, snel antwoord bij eventuele problemen, probleemoplossende voorstellen, nakomen van afspraken,...
VerbeterpuntenIk kan er niet meteen vinden!
Beste Koen & Sofie, Alvast bedankt voor jullie aangename feedback. We zijn blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service. Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina
Geen mogelijkheid om een ontwerp op te slagen tijdens het maken of een eerder ontwerp opnieuw op te roepen en aan te passen. Na 1u werk is bvb de pagina niet bereikbaar of is er even een probleem met het internet en ben je al je werk kwijt. Dit is al 2 maal voorgekomen en hierdoor zou ik toch overwegen om voor iets anders te kiezen.
Beste Sels, Alvast bedankt voor je feedback. Het klopt inderdaad dat onze ontwerptool nog niet 100 procent op punt staat. Als je op zeker wil spelen, kan je je ontwerp het best maken in een ontwerpprogramma, en dan opslaan als pdf en uploaden in je bestelling. We blijven echter streven naar verbetering, dus hopelijk lukt dit in de toekomst beter. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede service, uitstekende hulp indien gewenst of nodig
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede kwaliteit/prijs verhouding
VerbeterpuntenLevering kan nog ietsje vlugger
Beste An, Alvast bedankt voor je feedback. We bekijken inderdaad volop hoe we onze leveringsservice kunnen verbeteren en eventueel kunnen versnellen! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenNiet recht afgesneden, links meer marge dan rechts, terwijl het ontwerp precies de juiste afmetingen had.
Beste Gaby en Michiel, Alvast bedankt voor jullie feedback. Als je echt niet tevreden bent over het product dat je ontvangen hebt, stuur ons dan zeker enkele foto's door. Dan kunnen we dit beoordelen en eventueel bekijken hoe we kunnen compenseren. Houd er wel rekening mee dat tijdens het snijden enkele millimeters snijmarge voorzien zijn, waardoor het inderdaad kan zijn dat er links en rechts een klein verschil optreedt. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Heel snel en correct afhandelen van aankoop en verzendingen.
Beste Frederik, Alvast bedankt voor je fijne feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede hulp van chat. Vlot en duidelijk antwoord op vragen
VerbeterpuntenDHL levering
Beste Francis, Alvast bedankt voor je aangename feedback. We weten dat er soms iets durft mis te lopen met de levering, maar we doen er alles aan om dit dan correct en zo spoedig mogelijk af te handelen. Mijn excuses moest je al hinder ontvangen hebben door DHL. Vriendelijke groeten, Lina
geen tip,doch een vraag: ik heb een restaurant en bestel menukaarten bij jullie:ik maak dit in excel en zet het dan om in pdf.doch ik ben geen graficus of computerfreak. Met welk programma kan ik best iets aanmaken zodanig dat ik meer mogelijkheden heb qua kleur,vormgeving en illustraties. mvg.Jochen
Beste Jochen, Alvast bedankt voor je aangename feedback. In Excel een ontwerp maken lijkt me inderdaad niet de meest handige opmerking. Misschien kan je een proefversie downloaden van Indesign of Illustrator en daar mee aan de slag gaan? Als dat niet lukt is Publisher misschien een handig alternatief. Dit is de ontwerptool van Microsoft Office, en werkt een beetje zoals Word. Succes alvast! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
duidelijke werkwijze via website
VerbeterpuntenEen mogelijke reden waarom mensen zouden afhaken: je moet eerst bestellen en betalen, nadien kan je pas je ontwerp bekijken en doorsturen.
Beste Frie, Alvast bedankt voor je feedback. Op dit moment gaat onze nieuwe website (https://beta.printdeal.be/nl) langzaam maar zeker volledig live. Daar is het inderdaad zo dat je eerst je bestand kan uploaden vooraleer je moet betalen. We zijn er net zoals jou van overtuigd dat dit een verbetering is! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prima verwerking
VerbeterpuntenProblemen met mijn adres. Totale lengte meer dan 32 tekens. Met als gevolg dat laatste cijfer van het huisnummer verdwenen was. Verzenddienst heeft lang rondgetoerd in mijn straat. Uiteraard NIET jullie directe schuld MEESTER RICHARD GOOSSENSSTRAAT 34 = 33 tekens
Beste Jan, Alvast bedankt voor je feedback. Ik geef je opmerking door aan mijn collega's van support. Het is inderdaad niet de bedoeling dat jij je adres niet volledig kan ingeven :-) Geef ons bij een volgende order zeker een seintje, dan kijken we meteen hoe we dit efficiënter kunnen aanpakken! Vriendelijke groeten, Lina