Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenMeermaals opnieuw bestanden aanleveren hoewel eerst gezegd werd dat de bestanden ok waren
Beste Niels, Alvast bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat er iets misgelopen is met je bestanden tijdens de bestelling. Ik hoop dat je voor de rest toch tevreden was over jouw order! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer goede assistentie bij de bestelling op vlak van technisch aspect van het logo dat aangeleverd moest worden.
Beste, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Enorm fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prijs, kwaliteit, snelheid, simpelheid en duidelijkheid; allemaal super positief!
VerbeterpuntenTot nu toe geen minpunten tegengekomen :-).
Beste Fabian, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en prijs-kwaliteit! Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Het is de eerste maal dat ik iets bestel bij jullie, en moet eerlijk toegeven. Ik ben zeer tevreden. De kwaliteit is zeer goed, en de zorg van de verzending is ook zeer in orde! Top, jullie hebben er een klantje bij! Ik bestelde 200 Doming stickertjes, en heb er ruim voldoende ontvangen!
Beste Stijn, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten :-) Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede webstek met duidelijk beeld van het resultaat na het opladen van het bestand
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service, mooi resultaat.
VerbeterpuntenBij het uploaden van het bestand voor mijn poster had ik enkele problemen. Ik heb mijn .tiff bestand moeten omvormen naar .jpg, ookal stond er dat .tiff bestanden geschikt waren. Ook lijkt het me beter de bestanden te uploaden voor de bestelling geplaatst en betaald is.
Beste Jolien Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Momenteel zijn we onze nieuwe website volop aan het testen. Langzaamaan komt die voor het grote publiek online. Daar is het zo dat je inderdaad eerst de bestanden kan aanleveren vooraleer je betaald. We zijn er ook van overtuigd dat dit een verbetering zal zijn! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Handige website
Pluspunten
bij problemen bij bestelling werkt online chat prima
Verbeterpuntentelefoonummer was niet bereikbaar. wat is het nummer vanuit nederland? op site staat bij blanko spandoek hxb verkeerd om. dat geeft de indruk dat je een banner besteld ipv spandoek.
Beste Silvana Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Het klopt dat ons nummer niet bereikbaar is buiten België, je kan dan kiezen voor het nummer 0032 3 747 57 67. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Vlotte communicatie, bereidwilligheid om te helpen, goede prijs
Verbeterpuntenjammer dat je zelf voor de lay-out moet zorgen - dit zijn ontwerpen die je zelf niet kan maken en waarvoor je dus een drukker moet inschakelen
Beste Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. We zijn helaas geen grafisch bureau, dus voor alle klanten een opmaak voorzien is jammer genoeg niet mogelijk. Als je echter problemen ondervindt bij het maken van je ontwerp, willen we je wel bijstaan met raad. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
prima kwaliteit, service....
Verbeterpuntenbij grote hoeveelheden iets meer keuze. We hadden 1850 flyers nodig, moesten er 2500 bestellen. toch jammer van inkt en papier..
Beste Aniet, Bedankt voor je feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. In verband met de aantallen: we drukken onze orders in combinatie, waardoor de prijs goedkoper kan gehouden worden (je deelt opstartkosten met andere klanten). Dit houdt jammer genoeg wel in dat we vaste aantallen moeten aanhouden. Mijn excuses hiervoor! Vriendelijke groeten, Lina
geen
Pluspunten
Chatfunctie Hulpvaardigheid personeel Goede prijs/kwaliteit-verhouding
VerbeterpuntenAanmaken account als nieuwe klant lukte niet. Na contact met medewerker van Printdeal via chat werd het account voor mij aangemaakt. Tip: bij invulvelden vermelden in welke vorm de gegevens moeten worden ingevuld (bijv. btwnr. met of zonder BE, met of zonder voorloopnul, enz.).
Beste Jessie, Alvast bedankt voor je aangename feedback. We zijn er inderdaad van op de hoogte dat er op dit moment een technisch probleem is met het aanmaken van een account. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
goede communicatie bij twijfel kwaliteit van ingestuurd vb wordt er direkt een oplossing/ verbe****** voorgesteld snelle en correcte levering
Beste Willy Alvast bedankt voor je aangename feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service, daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
De bestelling werd snel en correct afgehandeld. Ondanks de voordelige prijs was het product ook van heel goede kwaliteit.
VerbeterpuntenVoorlopig geen verbeterpunten te melden.
Beste Jeroen, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze prijs-kwaliteit! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prijs!