prijs -
Beste Paul, In de eerste plaats wil ik je graag bedanken om even de tijd te nemen om ons feedback te geven. Wij blijven er altijd naar streven om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Daarom herbekijken we onze prijzen op regelmatige basis en worden deze indien nodig herzien. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Ik heb voor het eerst visitekaartjes aangemaakt en daarbij de ´´recommended´´ papier diktes en afwerking gekozen, omdaqt ik geen ervaring heb, en ben heel tevreden met het resultaat! Een grote hulp dus voor diegenen die niet veel ervaring hebben met alle mogelijkheden voor visitekaartjes...
Beste Ingrid, Bedankt voor de positieve feedback die je geeft. Het doet ons een plezier om dit te horen! Het is inderdaad zo dat we op die manier klanten willen helpen tijdens het bestelproces. Niet iedereen heeft evenveel ervaring met drukwerk, daarom tonen we de standaard 'aanbevolen' specificaties. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Doet alles wat het beloofd!
Pluspunten
toen het niet meer lukte om zelf te ontwerpen hebben ze mij uitstekend geholpen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering zoals beloofd werd!
Pluspunten
Snelle levering, gebruiksvriendelijke website, duidelijke communicatie, kwaliteitsvolle producten, enz...
Pluspunten
Zeer tevreden over snelheid, levertijd en nazorg. Correcte manier van werken bij herdrukken. Maar helaas zijn die herdrukkken te vaak nodig door transport beschadigingen.
VerbeterpuntenProducten worden te vaak geleverd met beschadigingen veroorzaakt door transport. Het is aan Printdeal om hier oplossingen voor te vinden. Eénzelfde product werd 2 maal herdrukt wegens beschadigingen. Na herhaaldelijk doorgeven komt pakket nog steeds toe op identieke wijze ingepakt. Interne communicatie tussen orderbegeleiders en inpakdienst loopt duidelijk niet OK.
Beste, Allereerst wil ik je graag bedanken om even de tijd te nemen om ons feedback te geven. Het is inderdaad niet de bedoeling dat je een beschadigde levering kreeg. Dit is een zeer terechte feedback die we ook zeker intern zullen bespreken. Het is een aandachtspunt dat ondertussen al op onze agenda staat. Mag ik je wel zeker vragen om ons telkens op de hoogte te brengen wanneer een pakket niet zoals gewenst geleverd wordt. Op die manier kunnen we samen zoeken naar een gepaste oplossing. Daarnaast blijven we natuurlijk inzetten om deze fouten tot een minimum te beperken. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt