Pluspunten
Erg snelle levering, duidelijke website.
1000 mails in mijn mailbox!!!
Beste Liesje, Alvast bedankt voor je feedback. Ik begrijp dat het niet altijd even aangenaam is om zoveel mails binnen te krijgen. Wij zijn dan ook volop bezig met het uitwerken van een nieuwe website. Daarbij zal je bij de nieuwe website de mogelijkheid hebben om aan te duiden welke mails je al dan wel of niet wenst te ontvangen. Met vriendelijke groeten, Emma
Flyers op A5 doorgezonden gemaakt op een A4, hebben de A4 verkleind op A5 met er rond de witte rand en de snijlijnen er nog eens op. Weinig vakkennis
Pluspunten
Gemakkelijk om te bestellen. Vriendelijk personeel. Niet duur
VerbeterpuntenVertraging bij eerste levering aan huis van 2 werkdagen Bij een foute bestelling duurt het drukken van de correctie even lang. Dit zou eigenlijk sneller moeten kunnen omdat de klant misschien voor een bepaalde datum zijn product moeten kunnen gebruiken. Bij de eerste druk was de lay-out beter dan bij de verbeterde versie. Dit kan eigenlijk niet en zou nooit aan de klant afgegeven mogen worden na controle van de producent.
Beste Kathleen, Alvast bedankt voor je feedback. We houden zeker rekening met je verbeterpunten. Indien je niet tevreden bent over de kwaliteit, mag je ons hier altijd foto's van sturen en dan kijken we wat we voor jou kunnen doen. We willen altijd graag samen tot een oplossing komen. Betreffende de levertijd van een herdruk,bij een herdruk moet het product hetzelfde proces doorlopen als bij een eerste druk.Hierdoor kan de productietijd van een herdruk en eerste druk hetzelfde zijn. Toch proberen we de herdruk altijd met een snellere levertermijn in te zetten. Helaas is dit niet bij alle producten mogelijk, omdat bepaalde producten niet in productietijd versneld kunnen worden. Mijn excuses hiervoor. Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
Hulp bij het opstellen van de opdruk Snelle levering
Pluspunten
Verschillende mensen via mail gesproken maar ze zijn allemaal heel vriendelijk en doen hun best om te helpen. De kaartjes waren van zeer goede kwaliteit en ben er echt heel tevreden over.
VerbeterpuntenSnellere levering zou wel leuk zijn maar de datum die ik doorkreeg was ook de dag van levering.
Beste Jurgen, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service :-) We proberen onze leveringstermijn steeds zo kort mogelijk te houden. Helaas kunnen we hier dus niet veel aan veranderen. Vriendelijke groetjes, Lina
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit, heel gemakkelijke website, prima hulp aan de telefoon en heeeeeeel snel geleverd.
Beste Martine, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Ik had de bestanden niet helemaal correct aangeleverd , daardoor was een eerste afdruk niet helemaal perfect . Ik kreeg na het correct insturen van de bestanden een gratis spandoek van perfecte kwaliteit geleverd.TOP
Beste Kris, Bedankt voor je fijne feedback. Het doet altijd goed om te horen dat klanten tevreden zijn! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer snelle levering!!
VerbeterpuntenEr was onduidelijkheid over het downloaden van de bedrukking! Wij kregen geen bevestiging dat het downloaden van de bedrukking gelukt was. Dus wij dachten dat het niet lukte, maar ondertussen kregen wij al een bevestiging dat alles binnengekomen was! Gelieve naar de toekomst daar toch indien mogelijk iets aan te doen!!
Beste Lieve, Alvast bedankt voor je feedback. Normaal gezien krijg je een bevestigingsmail van zodra je order in productie gaat en je bestanden dus goed ontvangen zijn. Normaal zou je ook moeten kunnen zien dat je bestanden geüpload zijn. Mijn excuses als dit niet helemaal duidelijk was! Vriendelijke groeten, Lina
Sneller leveren , ondanks met visa betaald te hebben toch nog een week moeten wachten !
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Je vindt de levertijd van je product steeds terug op de website. We doen er alles aan om die na te komen. De verwerking en productie van je order neemt natuurlijk wel zijn tijd in beslag :-) Voor sommige producten kan je wel mits bijbetaling voor een spoedlevering gaan, misschien is dat bij een volgende order een optie? Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prachtig communicatiesysteem! mooie prijzen! snel geholpen
VerbeterpuntenDoe zo voort!!!
Beste Daan, Alvast bedankt voor je aangename feedback We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Alles is oké