Kleuren van kaartjes verschillen van kleur tov elkaar
Beste Jacqueline, Alvast bedankt voor je feedback. Als je niet tevreden bent over de kwaliteit van je drukwerk, mag je ons daar altijd over op de hoogte brengen. Je stuurt dan best een e-mail, inclusief foto's, naar [email protected]. Dan bekijken we wat er aan de hand is, en hoe we dit kunnen compenseren of oplossen. Vriendelijke groeten, Lina
Verbeterpunten/
Beter nazicht op produktie, zodat er geen foutieve of onafgewerkte produkten verzonden worden naar klanten. Producten kwalitatiever verzorgen zoals naamkaarten worden ergens anders voor zelfde en zelfs beter prijs beter afgewerkt met laminaat bescherming. Betere bescherming van verpakkingen zoals affiches om schade te verkomen bij transport firma's
Beste David, Alvast bedankt voor je feedback en het aangename telefoongesprek. Ik ben blij om te horen dat je opmerkingen opbouwend bedoelt zijn. Ik geef ze zeker intern door, zodat we hiermee aan de slag kunnen. In verband met je banier: je hebt een punt dat we inderdaad sneller hadden kunnen ingrijpen door de eindcontrole in de productie te verstrengen. Alvast nogmaals onze excuses dat je langer dan verwacht op een goed resultaat hebt moeten wachten. We zijn trouwens ook volop bezig met oplossingen te zoeken voor de problemen die optreden tijdens het transport. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Nul
VerbeterpuntenEerst controlere of opmaak logisch is, dan pas drukken
Beste Mitch, Alvast bedankt voor je feedback. Je kan je bestand steeds uploaden via de alternatieve aanleveringsmethode. Op die manier wordt het nog nagekeken door ons. Als je upload via onze automatische uploadtool, moet je je bestand zelf goedkeuren en kijken wij dit niet meer na. Dit staat ook duidelijk vermeld op de website. Mijn excuses als dit niet volledig duidelijk was! Als het drukwerk dat je ontvangen hebt hierdoor niet goed was van kwaliteit, wil ik je op een volgende order een kleine korting aanbieden. Mail dan even naar [email protected], en dan bekijken we wat we voor jou kunnen doen. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
bestelling was snel klaar en leverbaar
Verbeterpuntengraag een mailtje als de bestelling klaarstaat voor verzending , met vermelding van de dag van levering
Beste Johan, Alvast bedankt voor je feedback. Normaal gezien krijg je een bericht per mail van zodra je bestelling verzonden is, met daarin de leverdatum vermeld. Misschien is deze mail in je spam terecht gekomen? Om dat te voorkomen kan je best de afzender toevoegen aan je contactpersonen :-) Vriendelijke groeten, Lina
De levertermijn die vermeld wordt bij de bestelling ook aanhouden. Het drukwerk was een dag later, de banners reeds 's anderendaags geleverd...
Beste Erwin, Alvast bedankt voor je feedback. We doen er steeds alles aan om de beloofde levertermijn te hanteren. Er kan echter altijd overmacht optreden. We proberen je daar dan wel van op de hoogte te brengen. Alvast mijn oprechte excuses hiervoor! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Er was wat onduidelijkheid over het aan te leveren bestand en ik kreeg het formaat niet goed, maar ik ben hier heel goed in geholpen!
Beste Ulla, Bedankt voor je feedback. Ik ben blij dat je tevreden bent over de hulp die we jou geboden hebben. Ik geef dit zeker door aan mijn collega's van de bestandscontrole :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede kwaliteit drukwerk
Dag Eva, Bedankt voor je feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Super!! "what you order, is what you get"
Beste Regina, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Pluspunten
Eenvoudig om bestelling te plaatsen
VerbeterpuntenKwaliteit van poster(affiche) was vorig jaar beter. Het A2 blad was niet volledig bedrukt. Daarom nog een extra file geupload.
Beste Filiep, Alvast bedankt voor je feedback Als je niet tevreden bent over de kwaliteit van je drukwerk, mag je ons gerust een e-mail sturen naar [email protected]. Dan zoeken we een oplossing om jou te helpen. Vriendelijke groeten, Lina