Pluspunten
Uitgebreid gamma Levering goed in orde en tevreden van het aangekochte product
VerbeterpuntenInstructies ivm uploaden afbeeldingen kan duidelijker (bvb resoluties vermelden)
Beste Niels, Allereerst bedankt om even de tijd te nemen om ons jouw feedback te geven. Het is leuk om te horen dat je tevreden bent van je bestelde product! We proberen altijd zoveel mogelijk uitleg op onze website te vermelden. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, mag je ons hiervoor altijd contacteren. We zijn altijd via e-mail bereikbaar, maar ook telefonisch en via onze chat. Op die manier kunnen we jou verder helpen met je vragen! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Excellent service, magnifique site internet, très bonne qualité!
Pluspunten
Service, als er al eens iets fout loopt wordt er altijd een oplossing aangeboden
VerbeterpuntenKan soms nog een fractie stipter
Beste Peter, Allereerst bedankt voor jouw feedback! We proberen inderdaad altijd een gepaste oplossing te vinden wanneer er iets fout loopt. Daarnaast blijven we ook investeren in stiptheid en correctheid. Dit zijn natuurlijk werkpunten waar we altijd energie zullen blijven insteken. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
- zeer snel - goede & vlotte communicatie - top kwaliteit --> aanrader !!
Beste Hayat, Bedankt voor je aangename feedback :-) Enorm fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede communicatie en hulp van medewerkers
VerbeterpuntenSlechte kwaliteit van druk, 'vegen' van de printer op uitnodigingen. Eerste bestelling en waarschijnlijk ook de laatste, jammer
Beste Elke, Alvast bedankt voor je feedback. Indien je vindt dat de kwaliteit van je bestelling ondermaats is, mag je ons altijd foto's doorsturen naar [email protected]. Het kan altijd zijn dat er iets misgelopen is tijdens het drukken. Dan zullen we samen met jou een oplossing zoeken waarmee jij tevreden bent (herdruk/compensatie). Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Alle afspraken worden altijd nageleefd! Bij het telefonisch contact werd ik heel vriendelijk te woord gestaan.
Beste Ann, Bedankt voor je aangename feedback! Ik geef dit zeker door aan mijn collega's. Altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
wenskaarten = beetje misleidend qua grootte, misschien plaatsen 'grote wenskaarten' (ik had ze me veel kleiner voorgesteld, we hadden dus meer kosten dan verwacht voor de postzegels, wenskaarten zijn buiten formaat)
Beste Karolien, Alvast bedankt voor je reactie en je positieve score voor onze service. De formaten van de wenskaarten kan je altijd terugvinden op de website, de aangegeven formaten zijn ook de formaten die gedrukt worden. Indien je in de toekomst twijfelt, kan je ons altijd contacteren. We willen natuurlijk misverstanden voorkomen. Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
Alles dik in orde!!
Pluspunten
zeer goede customer service / after sales
VerbeterpuntenPDF toesturen bij druk t-shirts
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Indien je een preview wenst te bekijken alvorens het gedrukt wordt, kan je dit altijd vragen door een mailtje te sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
Tweede bestelling, zeer tevreden. B
Pluspunten
Zeer sterk bedrijf met erg goede prijzen en levertijden
VerbeterpuntenKwaliteit van de ringen van de spandoeken kan beter
Beste Yves, Alvast bedankt voor je feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Ik geef je opmerking over de ringen door aan onze productie, zodat ze kunnen uitzoeken of de kwaliteit inderdaad niet beter kan. Indien je trouwens niet tevreden bent over een geleverd product, mag je ons altijd foto's sturen naar [email protected]. Op die manier kunnen we bekijken wat er aan de hand is en indien nodig een oplossing zoeken. Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prijs / Kwaliteit verhouding is perfect. Nog steeds geen klachten gehad na 3 à 4 jaar. hartelijk bedankt.
VerbeterpuntenKeep it up.
Beste Patrick, Bedankt voor je fijne feedback. Ik geef dit zeker door aan mijn collega's, altijd leuk om te horen dat onze klanten tevreden zijn :-) Vriendelijke groeten, Lina