Pluspunten
kwaliteit, snelheid
Verbeterpuntenduidelijker zijn hoe iets aanleveren
Beste, Alvast bedankt voor je reactie. Ik neem je verbeterpunten zeker te harten. Indien er iets niet duidelijk is bij het aanleveren, kan je op onze website altijd naast info bovenaan de tab "aanleveren" aanklikken. Hierbij vind je een informatiesheet terug over hoe je iets moet aanleveren. Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
gebruiksvriendelijk website (overzichtelijk + mogelijkheid om pakket te volgen). Leveringskosten vallen mee in vergelijking met andere bedrijven.
Verbeterpuntenwebsite opsplitsen voor professionele gebruikers en particulieren. Korting voor bedrijven die veel bestellen? alternatief leveringsadres kunnen instellen als standaard leveringsadres. Aparte module voorzien om offertes op klant te bewaren (Wederom voor professionele klanten)
Beste, Bedankt voor je reactie en feedback. Indien je veel bij ons bestelt, kan je ons altijd contacteren betreffende een korting. Daarnaast kan je in je account meerdere leveringsadressen aanduiden. Deze blijven dan in ons systeem staan en kan je opnieuw aanduiden bij een volgende bestelling. Daarnaast neem ik je verbeterpunten zeker ter harte en geef ik dit door aan onze IT afdeling. Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
Snel, goedkoop en kwaliteit. Veel geduld van de medewerkers ivm het aanpassen van verkeerde facturatie (mijn fout).
Beste Wim, Bedankt voor je zeer aangename feedback! :) Hier doen we het tenslotte voor. Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
hulpvaardigheid, snelheid, personeel, communicatie,
Verbeterpuntenkwaliteit van de print (gaat gemakkelijk van het muntdoosje)
Beste Kerim, Alvast bedankt voor je reactie en je compliment. Hier doen we het voor. Indien je niet tevreden bent over de kwaliteit, kan je ons altijd een mailtje sturen met een foto in. Hierbij kunnen we dit samen bekijken en samen tot een oplossing komen. Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
Altijd snel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenDigitale t-shirts kan de kwaliteit beter. Het was niet het resultaat van het origineel. Spijtig
Beste Peter, Dank u voor het compliment. Indien je niet tevreden bent over de kwaliteit van onze producten, kan je ons altijd een mailtje sturen. Daarbij kunnen we dit eens samen bekijken en samen tot een oplossing komen. Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
Prix imbattable, qualité au rendez-vous
VerbeterpuntenL'affiche était un peu abîmée malgré le packaging soigneux.
Bonjour Sarah, Merci pour votre réaction et le compliment. Si vous n'êtes pas content de la qualité de votre produit. Vous pouvez toujours nous envoyer un mail. En cette situation, on peut regarder qu'est ce qu' on peut faire pour vous. Nous pouvons toujours chercher une solution adaptée pour nos clients. Bien à vous, Emma
Pluspunten
Snelheid - flexibiliteit
Pluspunten
Vlotte communicatie / open voor vragen of problemen
VerbeterpuntenAanleveren van logo's, tekst,... zou ook met jpeg of gewone pdf moeten kunnen (ipv via Adobe Illustrator), dit zou nog "gebruiksvriendelijker" zijn... (dit kan blijkbaar door Printdeal omgezet worden tegen een kleine vergoeding).
Beste Johan, Alvast bedankt voor je feedback. In principe moet je een jpeg of pdf aanleveren op onze website, maar het klopt dat je voor sommige bewerkingen een opmaakprogramma nodig heb. Als je daar echter niet over beschikt, kunnen wij tegen vergoeding jou daar bij helpen. In verband met de paraplu's: het is zeker vervelend dat op het foute segment gedrukt is, dus alleszins onze oprechte excuses. Ik zie trouwens dat mijn collega Emma jou op 5/01 gemaild heeft in verband met een korting op je order ter compensatie van de miscommunicatie. Vriendelijke groeten, Lina
Beste Thomas, Fijn om zo'n scores van jou te krijgen. Hier doen we het echt voor. Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
Beloftes worden nagekomen, de hulp/communicatie is ook echt top. De geleverde goederen zijn telkens van hoge kwaliteit, in zoverre dat ik hen aanbeveel bij familie en vrienden.
Verbeterpunten/
Beste Lorenz, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Én bedankt om ons aan te bevelen :-) Dat horen we graag! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen, goede kwaliteit/prijs verhouding
VerbeterpuntenIrritante herhalende mails over beoordelingen. Irritante pop-up voor de nieuwsbrief?
Beste Luc, Bedankt voor je feedback. We werken op dit moment aan een nieuw systeem waarbij we kunnen aanvinken welke mails de klant ontvangt. Als jij dus vindt dat deze vervelend zijn, kunnen we die in de toekomst afvinken. We zijn er net zoals jou van overtuigd dat dit een verbetering zal zijn :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Een mooi aanbod aan een mooie prijs!
Verbeterpuntenbestellingen in één maal leveren niet eerst de onderdelen en dan nog eens de rest, vb bij roll-up banner met verlichting, eerst wordt de verlichting geleverd en een paar dagen of de dag erna de banner, twee maal wachten op de koerier.
Beste Noel, Alvast bedankt voor je fijne feedback. Het zou inderdaad handiger zijn als deze producten samen worden verzonden, maar doordat alles geautomatiseerd verloopt, lukt dit nu nog niet. Ik geef je tip zeker intern door, zodat we hier in de toekomst een oplossing voor kunnen vinden. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Handig om te bestellen, goede prijs.
Beste Nadine, Alvast bedankt voor je feedback. Aarzel inderdaad niet om ons foto's te sturen van de banner, dan bekijken we samen wat we hieraan kunnen doen. Fijn alleszins dat je voor de rest steeds tevreden was over onze producten en service! Vriendelijke groeten, Lina