Pluspunten
Stevig materiaal, goede kwaliteit drukwerk, veel keuze, vriendelijke communicatie
VerbeterpuntenDubblele e-mails vermijden. Bij product ook mogelijke accessoires aanraden bij bestelling (bv. elastieken bij spandoek)
Beste Rudi, Alvast bedankt voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Momenteel zijn onze IT'ers volop bezig met onze nieuwe website op punt te stellen. Ik geef hen zeker jouw tip door om producten aan te raden die bij een bestelling handig kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Voor de eerste keer bestelling gedaan. Was nog eerder geleverd als voorzien. Prima afwerking !! Geen negatieve kritiek voor mij !!! Alles +++++++++++ !!!!!!
Beste Raf, Alvast bedankt voor je lovende kritiek. Ik geef dit door aan al mijn collega's, we vinden het altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Ondanks de foute verwerking van ons order werd dit zeer correct rechtgezet
Verbeterpuntenjuiste uitvoering en onthaalmensen die kennis van zake hebben
Beste Mie, Alvast bedankt voor je feedback. We zijn blij dat je tevreden bent over de manier waarop we jouw order hebben kunnen rechtzetten. We proberen zeker rekening te houden met je feedback. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Voordelige prijzen voor kerstkaartjes!
VerbeterpuntenDe kaartjes hadden deels een witte kader. Dit zag ik niet toen ik de foto uploadde. Deze hebben we er allemaal zelf afgeknipt.
Beste Lisa, Alvast bedankt voor je feedback. Tof dat je tevreden bent over onze prijs-kwaliteit. Moest je echter bij een volgende bestelling nogmaals merken dat er slecht gesneden is, of dat er iets fout gelopen is, geef ons dan zeker een seintje. Op die manier kunnen we samen zoeken naar een oplossing/compensatie! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
snelheid, makkelijke site
Pluspunten
Beste, Ik wilde jullie mailen dat ik heel tevreden ben met de geleverde aluminiumborden. Mijn klanten waren tevreden en dus ik ook Goed werk geleverd.
VerbeterpuntenIk wil graag een whitelable business met u starten. Klant plaatst een bestelling bij mij en ik plaats die verder bij u. De prijs verschil is mijn business Alleen vroeg ik me af of jullie op die verzendingen mijn logo kunnen plaatsen? Of op zijn minst ongeadresseerd?
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. We zijn blij om te horen dat jij, én jouw klant, tevreden waren. Omdat wij vaker met resellers werken, worden onze pakketten sowieso geleverd zonder vermelding van Printdeal. Ook in de doos zit er geen verwijzing naar ons. De factuur wordt via mail verzonden, en zit dus niet bij de bestelling. In principe kan jij dus zonder zorgen een bestelling bij een klant laten toekomen. Indien je hier toch nog vragen over hebt, stuur ons dan gerust een mailtje ([email protected]) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
snelle en correcte communicatie via mail
Pluspunten
- Enorm duidelijke website! - Goede prijzen - Geweldige service - Duidelijke werktekeningen - Breed assortiment
VerbeterpuntenHet enige dat ik kan opmerken is dat ik soms wel een spandoek uit 1 geheel zou willen als het over grotere afmetingen gaat :-)
Beste, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website en service. Daar doen we het voor. Ik snap dat het soms storend kan zijn dat een spandoek niet uit 1 geheel bestaat, maar helaas moeten we rekening houden met wat mogelijk en niet mogelijk is voor onze productie en hun machines :-) Vriendelijke groeten, Lina
Voor deze laatste bestelling was ik niet helemaal tevreden over de onderste snijlijnen, die nochtans correct waren doorgegeven. Bij voorgaande bestellingen heb ik hier nog geen problemen mee gehad. Vandaar deze keer, een iets kleiner cijfer voor kwaliteit...
Beste Zoë, Bedankt voor je feedback. Indien je niet helemaal tevreden bent met je product, mag je ons steeds door middel van een reclamatie of een mailtje naar [email protected] op de hoogte brengen. Op die manier kunnen we samen tot een oplossing (herdruk/compensatie) komen! Vriendelijke groeten, Lina