Voor deze laatste bestelling was ik niet helemaal tevreden over de onderste snijlijnen, die nochtans correct waren doorgegeven. Bij voorgaande bestellingen heb ik hier nog geen problemen mee gehad. Vandaar deze keer, een iets kleiner cijfer voor kwaliteit...
Beste Zoë, Bedankt voor je feedback. Indien je niet helemaal tevreden bent met je product, mag je ons steeds door middel van een reclamatie of een mailtje naar [email protected] op de hoogte brengen. Op die manier kunnen we samen tot een oplossing (herdruk/compensatie) komen! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle afhandeling van mijn bestelling van A6 stickers. Op de beloofde datum geleverd. Zeer goede kwaliteit : verzorgd verpakt en mooi geprint!
Beste Karen, Bedankt voor je feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent van onze service en de producten. Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer snelle service
VerbeterpuntenNiet zo goed gesneden. Had wel 3 mm afloop maar zag toch nog ergens Witrand.
Beste Charlotte, Alvast bedankt voor je feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service, maar natuurlijk jammer dat je minder tevreden bent over de afwerking van je product. Indien je vindt dat iets niet mooi geprint of slecht afgewerkt is, mag je ons daar altijd van op de hoogte stellen door middel van een reclamatie of een mailtje naar [email protected]. Op die manier kunnen we samen tot een oplossing (herdruk/compensatie) komen! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
zeer correcte samenwerking en bij het stellen van mijn vragen zeer vriendelijk verder geholpen zowel via mail als telefonisch. TOP !!!
Beste Tina, Bedankt voor je feedback. We vinden het altijd aangenaam om te horen dat onze klanten tevreden zijn over onze service. Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer goede communicatie, snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nog nooit zo tevreden geweest van een online aankoop. De hulp van Lina Janssen Gewoon Lina! was gewoon subliem en eerlijk. De levering na het juiste document was zo snel dat ik het nog met kerst heb kunnen geven (onder de boom ) De prijs , goedkoper dan een jumper van de C&A. De aandrang om mijn afbeelding op te laden bijna dagelijks maar Lina had me erover verwittigd en dat ik gerust de tijd mocht nemen om de resolutie te verbeteren. Echt geweldig bedankt om mijn 4 gasten de kadoo van hun leven te geven. Hun gezichten ...geweldig gewoon:)
VerbeterpuntenAlles was perfect
Beste Lut, Alvast bedankt voor je zeer lovende feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden was van onze service en hulp, én dat je daardoor een geslaagd cadeau hebt kunnen geven :-) Groetjes, Lina
Pluspunten
Prima producten aan goede prijs, heel tevreden
VerbeterpuntenIk had al 3x voorstel gedaan voor sponsoring tafeltennisclub - win win - en men ging me antwoorden maar nog steeds geen antwoord, vandaar 'maar' 8 voor communicatie. Voor de rest is communicatie een 10
Beste, Bedankt voor je feedback, en alvast mijn excuses dat je geen antwoord gekregen hebt op je e-mail. Als online webshop zetten wij ons marketingbudget zo goed als volledig online in, waardoor we niet vaak tot sponsoring overgaan. Dit is natuurlijk nog geen reden om jouw e-mails onbeantwoord te laten. Ik geef dit zeker intern door zodat dit in de toekomst niet meer voorvalt. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Alles perfect gelopen
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Zeer snelle levering en snel hulp bij problemen.
VerbeterpuntenZaken op maat zijn niet mogelijk, dit misschien in de toekomst naast de standaard zaken toch voorzien (speciale offerteaanvraag).
Beste Ilse, Alvast bedankt voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! In verband met de offertes: je kan steeds een offerte op maat aanvragen op onze website (staat rechts in beeld onder persoonlijk advies), of ons een mailtje sturen ([email protected]). Op die manier kunnen we altijd kijken of we jou een oplossing kunnen bieden voor een product op maat. Vriendelijke groeten, Lina