Pluspunten
Correct bedrijf met goede afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenCommunicatie, info betreffende order. exacte duurtijd
Beste Gerrit, Allereerst bedankt voor jouw feedback! We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en verder te hebben indien er vragen zijn. Je kan ons altijd mailen, maar we zijn ook telefonisch en via onze chat bereikbaar. Met vriendelijke groeten, Marlies
ik had verwacht dat het reclame bord zwart en wit zou zijn, het waren immers enkel zwart-wit foto's en mijn logo in het wit. maar alle witte tekst/gedeelten waren zilver metaal op het bord... zo had ik het eigenlijk niet gevraagd. ik zal het zo wel laten maar dit is eigenlijk niet wat ik besteld had.
Beste Tess, Allereerst wil ik je graag bedanken voor je feedback! Daarnaast wil ik me ook excuseren voor het feit dat je niet ontvangen hebt wat je had verwacht. Mag ik je hierbij wel ook vragen om ons hiervan altijd op de hoogte te brengen via e-mail. Op die manier kunnen we samen bekijken waar het is fout gelopen en kunnen we ook samen naar een gepaste oplossing zoeken. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame klantendienst met kennis van zaken. Prima kwaliteit drukwerk.
Verbeterpuntenverzending via DHL -> via andere, betrouwbaardere methode zou beter zijn. vb. levering in een postpunt
Beste Leen, Allereerst bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik je ook zeker bedanken voor de tip die je meegeeft bij jouw verbeterpunt. Dit kan zeker een optie zijn wat betreft de leveringsmogelijkheden. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Perfecte service.
verpakking
Beste Julien, Allereerst bedankt voor jouw feedback! Ik begrijp uit jouw verbeterpunt dat je niet helemaal tevreden was over de verpakking. We proberen onze producten altijd zo goed mogelijk in te pakken. Mocht je toch ondervinden dat jouw product niet goed in verpakt, mag je ons hier altijd van op de hoogte brengen via e-mail. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, veel verschillende producten en ook verschillende opties, zeer goede uitleg qua afmetingen etc.
VerbeterpuntenAfwerking van het product is niet altijd 100% in orde.
Beste Tim, Alvast bedankt voor je reactie en je compliment. Leuk om dit te lezen. Betreffende de afwerking van de producten, dat is spijtig om te horen. Natuurlijk kan je ons altijd mailen, indien je niet tevreden bent over de kwaliteit zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
de zending verstuurd tijdens de kerstperiode en toch een perfecte communicatie ivm mijn fout aangeleverde file.. top perfecte levering
Verbeterpuntenik kan er geen opnoemen