Pluspunten
aangename service, duidelijke richtlijnen. correcte mails.
Verbeterpuntenblijf zo verder doen
Pluspunten
De online applicatie die het ontwerp vooraf controleert en zelf aflopen toevoegt e.d.: SUPER! Groot aanbod
VerbeterpuntenBlauwe sticker laten drukken: het blauw was bij sommige stickers een ietwat andere tint, in sommige stickers zat er een donkerdere blauwe punt.
Beste Astrid, Allereerst bedankt voor jouw feedback! Wat jammer dat de kleur van jouw stickers niet overal dezelfde was! Dit zou eigenlijk niet mogen gebeuren. Hopelijk heb je ze wel nog goed kunnen gebruiken. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Kan alleen maar positief zijn. Alles was naar wens.
VerbeterpuntenDe link voor track en trace met DHL werkte niet ...
Beste Conny, Allereerst bedankt voor jou feedback! Jammer genoeg doet dit probleem zich wel vaker voor. De oorzaak hiervan ligt volledig bij de website van DHL, hieraan kunnen wij jammer genoeg weinig doen. Ik kan je wel alvast meegeven dat wij hopelijk in de toekomst ook met andere leveranciers zullen samenwerken. Op die manier kan je als klant kiezen door welke leverancier je jouw pakket geleverd wilt. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
zeer betrouwbaar, alles is gegaan zoals belooft,perfect!!
Verbeterpuntenopmaak van de sticker past zich niet automatisch aan!,alleen maar in 1 richting!!!moet ieder keer terug naar mijn eigen program voor de afmetingen aan te passen ook weinig afmetingen mogelijk in de standaard maten!!
Beste Frank, Allereerst bedankt voor jouw feedback! Het is inderdaad de bedoeling dat je een drukklaar bestand aanlevert in de ware grootte van het formaat van jouw bestelde product. Een ontwerp past zich inderdaad niet aan in onze online uploadtool. Wij vragen altijd naar een drukklaar bestand, waarbij rekening gehouden is met 3mm afloop en 3mm veiligheidsmarge. Met vriendelijke groeten, Marlies
Hoewel 1 van de gebruikte foto's een transparante achtergrond achtergrond had, is deze toch afgedrukt met een zwarte achtergrond. Ik denk niet dat iets mis was met de foto, want de editor liet wel een transparante achtergrond zien.
Beste Raf, Allereerst bedankt voor jouw feedback! Kan je me even een aantal foto's doorsturen van de visitekaartjes die je ontvangen hebt? Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je het bestelde product op de goede manier ontvangt. Stuur je me even een aantal foto's aub? Op die manier kan ik even kijken wat ik nog voor jou kan doen. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Alles PRIMA!!!!!
Pluspunten
De site was duidelijk en actueel. De bestelling liep zoals het hoort en de aangegeven levertermijn werd nagekomen
VerbeterpuntenDe site is enkel handig op dekstop. Snel iets bekijken op tablet of mobiel is rampzalig.
Beste, Allereerst mijn excuses voor mijn late reactie en bedankt voor jouw feedback! Binnenkort gaat de nieuwe versie van onze website online. Deze zal gebruiksvriendelijker zijn voor mobiele apparaten. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Super combinatie hoeveelheid, prijs, snelheid. Vergeleken met veel concurrenten en jullie waren heel wat goedkoper. Super!
Pluspunten
levertijd en behulpzaamheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitstekende service en heel vlugge levering. Zelf het urgentiedrukwerk was er de volgende dag zoals belooft.... Goede reacties en ondersteuning. Verder zo doen.... jullie zijn heel goed bezig. Dit mogen jullie dan ook met mijn toestemming publiceren. Reinhard Becker Ama-vita / Kortrijk
VerbeterpuntenEen betalend nummer inbellen....
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik kan je alvast meedelen dat wij binnenkort bereikbaar zullen zijn op een niet-betalend nummer. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
- Goedkoop - Goede kwaliteit van printmateriaal - Goede klantenservice
Verbeterpunten- Om te voorkomen dat een zijde van een visitekaartje in spiegelbeeld wordt afgedrukt, bevestiging vragen of het de bedoeling is dat een bepaalde zijde ongewoon gespiegeld is.
Beste Layla, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Wij raden altijd aan om eerst nog even het pdf voorbeeld te bekijken, voordat je de druk goedkeurt. Daarnaast raden wij ook altijd aan om eens de 3D-versie te bekijken van jouw ontwerp. Op die manier kan je meteen zien of alles op de juiste plaats en in de juiste richting staat. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Correctheid Snelle levertijd
VerbeterpuntenVolledigheid. Een banner en een kader zou mogen geleverd worden met rekken.
Beste Kris, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik begrijp niet goed wat je bedoeld met rekken? Onze leveringen gebeuren altijd in kartonnen dozen. Roll-up banners worden in zakken geleverd. Met vriendelijke groeten, Marlies