Een gebruiksvriendelijke website en handige tools om een goed drukwerk te maken. De uitvoering van de bestelling was voldoende binnen de tijd en werd perfect afgeleverd. De prijs is aanvaardbaar voor een mooi uitziend drukwerk.
Hoi Chrisje Wauw, wat een fijne review! Het doet ons plezier dit te lezen. We blijven ons uiterste best doen om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor jullie, onze klant. Nog een hele fijne dag gewenst. Shauni
Top, tevreden!
Hallo Sigrid Bedankt voor de 10! Heel fijn om te lezen dat alles precies is zoals je had gehoopt. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook! :-) Nog een hele fijne dag verder! Shauni
Gevraagd Product is altijd in orde en levering komt zoals aangegeven of vroeger
Hallo Yannick Bedankt voor je review. Heel fijn om dat te horen :-) We blijven steeds ons uiterste best doen! Nog een fijne dag gewenst! Shauni
Tot nu toe na bijna 14 dagen nog niks Ontvangen.
Hallo Sanne Wat vervelend dat er iets is fout gelopen met de levering van je order. Onze excuses daarvoor. Ik heb dit even voor jou nagekeken en zie dat mijn collega inmiddels voor jou een kosteloze herdruk heeft ingezet die enkele dagen later al werd geleverd. Weet dat je ons steeds mag contacteren wanneer een levering langer duurt dan verwacht, dan zoeken we samen een oplossing. Nog een hele fijne dag! Shauni
Super snelle en vlotte service. Heel blij met het resultaat . Het gerecycleerd papier ziet er goed uit!
Hi Annelien Bedankt voor deze fijne review. Blij te horen dat je tevreden bent over het resultaat. We blijven ons uiterste best doen! :) Nog een hele fijne dag! Shauni
Goed gedrukt, mooi op papier maar niet goedkoop
Hallo Ivan Bedankt voor de 10! Blij te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. We doen steeds ons best om onze producten aan de voordeligste prijs te kunnen aanbieden. Nog een fijne dag verder! Shauni
Zeer correcte prijs en goede service
Beste, Bedankt voor je mooie review, wat leuk dat te horen! Prettige dag nog verder, Billie
Steeds weet Printdeal een heel hoog niveau te halen in service en in kwaliteit, en dit voor haarscherpe prijzen!
Dag Sven, Wauw, wat een complimenten. Daar doen doen we het voor! Bedankt daarvoor. Fijne dag nog verder, Billie
mooi resultaat. snel geleverd. makkelijk om te bestellen
Dag Bernadette, Bedankt voor je bericht! Wat fijn dat te horen, dat is leuk om te horen! Ik wens je nog een fijne dag toe, Billie
geleverd zoals gevraagd en zelfs voor de aangegeven datum
Dag Ann, Bedankt voor je mooie review! Dat is fijn om te horen! :-) Fijne dag nog verder, Billie
De bestelling arriveerde heel snel en ik was blij met de mooie kwaliteit van de flyers!
Dag Hadelijn, Bedankt voor je bericht! Wat fijn dat te horen :) Groetjes, Billie
Al jaren kan dit bevestigen.
Beste Ronald, Wow, wat fijn dat te horen! Bedankt! Groetjes, Billie
Snelle service en prima eindresultaat
Dag Katrien, Bedankt voor je mooie review, dat is leuk om te lezen! Fijne dag nog verder, Billie
Praktische website, scherpe prijzen, geleverd op de afgesproken dag Uitstekende kwaliteit
Beste, Bedankt voor je review en de mooie score! Dat is fijn om te horen. Ik wens je nog een fijne dag verder! Billie
Bij het aanleveren van het document is het document niet goed duidelijk weergegeven (te klein - onleesbaar). Aanpassingen zouden nog mogelijk moeten zijn tot één uur na aanlevering; OOK het document alsnog vervangen.
Hi Bart Bedankt voor je review. We waarderen je mening. Ik begrijp dat je graag nog aanpassingen zou willen doen na het plaatsen van je order. Echter worden veel orders in combinatie gedrukt, waardoor het aanpassen van 1 order dan helaas ook andere orders treft. Ik zal je aanbevelingen in ieder geval doorgeven. Nog een hele fijne dag gewenst! Shauni
Onze folders werden snel en netjes afgeleverd. Mooi drukwerk, handige template om eigen ontwerp te uploaden. Helemaal tevreden.
Hi Els Bedankt voor je review. Als jij helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook! Nog een hele fijne dag gewenst! Shauni
Ik heb al heel wat verschillende producten besteld bij PRINTDEAL en ik was altijd tevreden over de kwaliteit en de service: flyers, affiches, foto’s voor Canvas, kogelpennen …
Hi Roland Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug! :-) Nog een heel fijne dag! Shauni
Hi Dick Bedankt voor de 10! Fijn te horen dat je zo tevreden bent :-) Fijne dag verder!
Gemakkelijke configuratie, prima product. Op tijd geleverd, hoewel 1 dag later dan voorzien.
Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met kwaliteit van het product. Het spijt me echter te horen dat de levering een dag later was dan oorspronkelijk gepland. We streven ernaar om onze klanten een naadloze ervaring te bieden, dus ik zal dit doorgeven aan ons logistieke team om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst wordt verbeterd. We waarderen uw feedback en hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop.
Ik ontving 2 spandoeken met een zeer slechte druk kwaliteit. Ondanks dat ontwerp alles ok was. Ik snap niet dat men dit zo gedrukt heeft.
Het spijt me zeer te horen dat u niet tevreden bent met de drukkwaliteit van de ontvangen spandoeken. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren en ik begrijp uw teleurstelling. Ik wil u verzekeren dat dit niet de normale standaard is en ik zal dit onmiddellijk doorgeven aan ons productieteam om te onderzoeken wat er mis is gegaan. We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten en ik zou u willen vragen om contact met ons op te nemen, zodat we een passende oplossing kunnen vinden voor dit probleem. (Via de website is het mogelijk een klacht in te dienen) Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback. We zullen er alles aan doen om dit recht te zetten.
PostNL gooide de bestelling (drukwerk van affiches en flyers) op de inrit om 18u30, in de regen. Pakket heeft er een hele nacht in de regen gelegen. Printdeal vergoedde alleen de flyers, niet de affiches.
Belettering besteld en buiten verwachting snel ontvangen (er was enige spoed gevraagd). Doordat ikzelf niet de nodige kennis had om een correct bestand te leveren ben ik super geholpen geweest, meerdere malen zijn er mails over en weer gegaan die telkens snel werden beantwoord en zodoende zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. !!!!!!!!!! EEN DIKKE DANKUWEL !!!!!!!!!!
Levering op het afgesproken tijdstip ontvangen. Folders zijn zoals steeds verzorgd.
Alles verliep naar wens