Pluspunten
Sneller geleverd dan oorspronkelijk aangegeven.
Pluspunten
Affiche beschadigd bij levering, maar zeer snel en efficient opnieuw geleverd.
Pluspunten
Perfecte communicatie! Prijs is helemaal geen drempel & personeel is vriendelijk en professioneel !
VerbeterpuntenGeen!
Beste Charlotte, Bedankt voor je feedback. We vinden het altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn over onze service. Daar streeft ons team naar! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
zeer snel zeer effectief zeer communicatief
Verbeterpuntenkwaliteit van de print mag nog hoger benieuwd of ie na 2 jaar nog dezelfde kleur heeft (nu moeilijk te zeggen) Nieuwe feedback: met het vriesweer verschijnen er blaasjes op de plaatsen waar blijkbaar nog een klein beetje lucht zat. Misschien is een handleiding of (simpel) gereedschap erbij voegen geen overbodige luxe?
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. We proberen niet stil te staan en voortdurend aan onze kwaliteit te werken. Af en toe durft er inderdaad iets mislopen, maar we proberen dit goed op te volgen en bij te sturen waar nodig. Hopelijk ben je dus binnen twee jaar nog steeds tevreden van ons drukwerk :-) Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snel en efficiënt, vriendelijke mail om te laten weten dat de bestelling klaar was.
VerbeterpuntenHeb lang in afhaalpunt gestaan voor er iemand kwam.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en mijn excuses voor het lange wachten. We hebben onlangs drie extra werkkrachten in dienst genomen om onze klanten sneller te kunnen helpen. Op die manier kunnen we ook extra aandacht aan onze showroom schenken. Met vriendelijke groeten, Lina Janssen
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice, goedkope producten
VerbeterpuntenDuidelijkere aanleverspecificaties nodig: ons T-shirt ontwerp werd afgekeurd omdat het "te kleine details" bevatte. Hierdoor kon de bestelling niet op tijd geleverd worden en moesten we last-minute zoeken naar een andere producent voor de T-shirts.
Beste Tobias, Alvast bedankt voor je feedback en mijn oprechte excuses dat we je niet meer kunnen helpen hebben. Onze IT'ers zijn momenteel bezig met onze nieuwe website op punt te stellen. Ik geef hen door dat we daar onze aanleverspecificaties duidelijker moeten weergeven, zodat dit probleem in de toekomst kan vermeden worden. Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Alles verliep perfect.
VerbeterpuntenIk vind het een beetje raar dat je bij bestelling eerst moet betalen en dan pas kan uploaden. Het was niet duidelijk.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Onze IT'ers zijn momenteel bezig met onze nieuwe website op punt te stellen. Een van de aanpassingen is dat je hier eerst je ontwerp kan uploaden, en dan pas hoeft te betalen. We zijn er ook van overtuigd dat dit een verbetering is! Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
snelle levertijd en goeie prijs, werktekeningen heel praktisch om zelf in Indesign te werken
VerbeterpuntenKwaliteit van de producten: de affiches die ik besteld heb waren niet ok, er zat verf van de letters op het wit van het blad, als verfvlekken, op een deel van de affiches, waardoor deze onbruikbaar zijn
Beste Leen, Bedankt voor je feedback. Wij proberen er steeds alles aan te doen om onze kwaliteit zo goed mogelijk te houden. Helaas durft er soms al eens iets mislopen bij onze productie. Als je dit bij een volgende bestelling nog eens voorhebt, stuur ons dan zeker een mailtje met een paar foto's. Dan bekijken wij wat we ter compensatie kunnen voorstellen (gratis herdruk of korting). Mijn oprechte excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
CORRECTE BEHANDELING OOK TELEFONISCHE ONDERSTEUNING CORRECT ZEER VRIENDELIJK
ik was kort afwezig op vrijdagnamiddag en bij levering door DHL, werd pakje NIET bij buren afgegeven dit was bijzonder jammer, want bestelling moest zaterdag bij klant ! Ph Slap<
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en mijn excuses voor het ongemak. Sommige chauffeurs maken er geen probleem van om bij de buren te leveren, andere wel. Hier hebben we jammer genoeg te weinig controle over. We zouden graag in de toekomst -naast DHL- ook andere leveropties aanbieden. Wie weet brengt dit een oplossing met zich mee. Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Naleven van beloften en snelle service! Rechtzetten van fouten!