Pluspunten
Alles is heel correct verlopen.
Pluspunten
VerbeterpuntenMakkelijkere manier om bestand meteen aan te leveren bij bestelling
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Wij proberen ons online bestelproces steeds verder te optimaliseren en dit is een van de punten waaraan we zeker aandacht schenken. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenTotaal geen controle en verbe******en aan het product. Dus kijk altijd alles na en bij twijfel de klant nogmaals vragen of het klopt bv witte randen aan visitekaartjes
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Het is zo dat onze klanten enerzijds kunnen kiezen om zelf hun bestanden op te laden en goed te keuren via onze online uploadtool. Anderzijds kan je jouw bestanden ook aanleveren via ons alternatief aanleversysteem. Bij deze laatste worden je bestanden nog eens handmatig door een van onze medewerkers gecontroleerd en goedgekeurd. Met vriendelijke groeten, Marlies
Op sommige folders die dubbelzijdig bedrukt waren, was een 'doorduk' de afbeelding van de ene zijde vaag door de tekst op de andere zijde te zien (niet allemaal hadden ze er last van)
Beste Sven, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik me ook graag excuses voor het ervaren ongemak. Indien dit in de toekomst nog voorvalt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Exacte weergave van het aangeleverde ontwerp in de verwachte kwaliteit en op tijd geleverd.
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteitsvolle producten
Verbeterpunten/
sterke kleurvariatie in printwerk
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Om kleurvariaties te vermijden vragen wij onze klanten altijd om een drukklaar bestand aan te leveren, rekening houdend met de specificaties. Daarbij is het ook belangrijk dat je voor jouw digitaal en offset drukwerk CMYK gebruikt. Indien dit niet het geval is, worden den kleuren automatisch omgezet. Hierdoor is het mogelijk dat er kleurverschillen optreden. Met vriendelijke groeten, Marlies
Geen !
Pluspunten
Kwaliteit, zeer goed verpakt. Snelle levering, alles in orde!
VerbeterpuntenWeinig, alles was in orde en identiek zoals afgesproken.
Pluspunten
Prijs kwaliteit zeer goed, snelle levering
Verbeterpunten/
Pluspunten
- Mooie standaardontwerpen en fijne ontwerptool voor visitekaartjes - Vriendelijk, behulpzaam personeel en goede nazorg: toen er een foutje bleek te zitten in de print heeft het personeel dit direct laten herstellen en veel moeite gedaan om de nieuwe bestelling op tijd op de juiste plaats te krijgen. Zeer proactief.
Beste Janneke, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Het is altijd leuk om te horen als onze klanten tevreden zijn! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Very good price and fast production! I recommend this company.
VerbeterpuntenThe interface for downloading and applying the model (pdf, jpeg) could be more effficient. I need to download each time a new model although I want to apply same model for every project. Would be better to have a view on already downloaded model and apply those.
Hello, First of all I want to apologize for my very late reaction. Thank you for your feedback! I will discuss this intern. This is something that is already mentioned a few times by our clients. Kind regards. Marlies