Pluspunten
Zeer fijn onthaal in Antwerpen!
Pluspunten
goed ingepakt, snelle levertijd (eerder dan afgesproken)
Pluspunten
Bij een verkeerde druk werden direct 1000 nieuwe business kaarten gedrukt en opgestuurd en de dag daarop ontvangen
Pluspunten
Smelled reacties op al je vragen
Pluspunten
niets dan goeds: ruim aanbod, goeie service, super prijs/kwaliteit, etc.
Verbeterpuntenonline chat lijkt nooit beschikbaar te zijn (?)
Beste Dries, Alvast bedankt voor je feedback. Wij vinden het altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn over onze service. Ik heb trouwens goed nieuws voor je. We hebben onlangs ons team uitgebreid met drie nieuwe collega's, en kunnen nu dus ook elke dag iemand op de chat zetten. Dus ook via die weg bereikbaar nu :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Heel vriendelijk personeel, vlotte communicatie, over elke stap wordt je op de hoogte gehouden! Ideaal dus!
VerbeterpuntenEr liep iets mis met het email verkeer, waardoor ik mijn eigen mails telkens terug kreeg. Misschien dat eens bekijken?
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Ik geef je opmerking door aan onze IT'ers zodat zij kunnen uitzoeken wat er misgelopen is. Vriendelijke groeten, Lina
Bij problemen sneller reageren aub
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Wij hebben onlangs drie extra collega's aangeworven, zodat we in de toekomst sneller kunnen reageren. We hebben momenteel al een grote achterstand wegwerkt, en merken dat we veel sneller te werk kunnen gaan. Hopelijk ondervind jij dit ook zo! Vriendelijke groeten, Lina
Kwaliteit heel slecht. Witte rand en heel wazig.
Dag Leen, Bedankt voor je feedback. Als je bij een volgende bestelling nogmaals merkt dat er iets schort aan de kwaliteit mag je ons altijd een mailtje sturen. Dan bekijken we zeker wat we ter compensatie voor jou kunnen doen. Ik geef je opmerking door aan onze productie, zodat we fouten als deze in de toekomst kunnen vermijden. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
de prijs was goed, het ontvangen product voldeed aan de verwachtingen en werd snel geleverd
Verbeterpuntengebruiksvrinedelijkheid software verbeteren (er bleef bij de bestelling enige onzekerheid of zou krijgen wat ik wou) optie om posters op groot formaat ook op Vynil af te drukken nog grotere formaten ter beschikking stellen
Beste Patrick, Ik wil je graag bedanken voor je feedback. Ik geef dit door aan onze IT'ers. Zij zijn op dit moment bezig met onze nieuwe website op punt te zetten. Gebruiksvriendelijkheid staat daarbij centraal voor ons! Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Doe verder wat jullie nu doen!
Pluspunten
ctalogue de produit assez complet
Verbeterpuntence que comprend l'offre et comment gérer un devis est parfois complexe
Bonjour Marc, Merci pour le feedback. Nous essayons d'en tenir compte dans l'avenir. Bien à vous, Lina.
bestelling werd correct afgehandeld ! doch kreeg ik nooit een antwoord op de vraag die ik vooraf stelde over het product.
Beste Nicolas, Bedankt voor je feedback. We hebben onlangs drie mensen extra in dienst genomen, zodat we sneller kunnen reageren op mails en klachten. Hopelijk gebeurt het in de toekomst dus niet meer dat je geen antwoord krijgt op je vragen. Alvast mijn oprechte excuses daarvoor! Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenZijkant van banner was niet mooi afgewerkt. Rafelde wat, maar die draadjes hebben we snel afgeknipt.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Als je bij een volgende bestelling nogmaals merkt dat er iets schort aan de kwaliteit mag je ons altijd een mailtje sturen. Dan bekijken we zeker wat we ter compensatie voor jou kunnen doen. Ik geef je opmerking door aan onze productie, zodat we fouten als deze in de toekomst kunnen vermijden. Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Het is niet de eerste keer dat ik er mee werk. Telkens goede service, en alles volgens afspraken. 1maal is er ooit een fout geweest (en dat kan bij iedereen gebeuren). Dit werd echter zeer snel, correct en professioneel opgelost. Zeer tevreden en voor iedereen aan te raden.
VerbeterpuntenEventueel alles kunnen uploaden voor dat de bestelling afgerond is, en ook een voorbeeld kunnen zien. Dan weet je zeker dat het naar jou zin is en dat het allemaal lukt.
Beste, Ik wil je graag bedanken voor je feedback. We vinden het altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn over onze service. Daar doen we het voor! Ik deel je graag mee dat onze IT'ers volop bezig met het op punt stellen van een nieuwe website. Een van de veranderingen is dat je eerst je bestand moet uploaden en dan pas moet betalen, wat inderdaad pakken duidelijker is. Met vriendelijke groeten, Lina