Pluspunten
Het is niet de eerste keer dat ik er mee werk. Telkens goede service, en alles volgens afspraken. 1maal is er ooit een fout geweest (en dat kan bij iedereen gebeuren). Dit werd echter zeer snel, correct en professioneel opgelost. Zeer tevreden en voor iedereen aan te raden.
VerbeterpuntenEventueel alles kunnen uploaden voor dat de bestelling afgerond is, en ook een voorbeeld kunnen zien. Dan weet je zeker dat het naar jou zin is en dat het allemaal lukt.
Beste, Ik wil je graag bedanken voor je feedback. We vinden het altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn over onze service. Daar doen we het voor! Ik deel je graag mee dat onze IT'ers volop bezig met het op punt stellen van een nieuwe website. Een van de veranderingen is dat je eerst je bestand moet uploaden en dan pas moet betalen, wat inderdaad pakken duidelijker is. Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snel en prijs/kwaliteit mijn inziens onklopbaar!
VerbeterpuntenNope
Pluspunten
- snelheid - kwaliteit is niet helemaal top vind ik, maar prijs-kwaliteit verhouding zit wel heel erg goed (met het verzenden inclusief de prijs)
Verbeterpunten- beter verpakken bij het verzenden. 150 stuks bestellen = 150 stuks ontvangen, maar er vallen enkele exemplaren weg door kreukjes of kleine scheurtjes. Dat zou niet gebeuren als de kaartjes beter verpakt zouden zijn bij het verzenden. - misschien enkele exemplaren meer afdrukken om dit te voorkomen
Beste Kim, Alvast bedankt voor je feedback én mijn oprechte excuses voor het ongemak. Ik wil je graag meedelen dat we momenteel aan het bekijken zijn hoe we onze levering op punt kunnen zetten. We zouden in de toekomst graag meer dan één leveringsoptie aanbieden, omdat we te vaak merken dat er bij de levering door DHL beschadigingen optreden. Wij streven er naar dat ook onze kwaliteit door de klant als top bevonden wordt! Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Communicatiestijl van de medewerkers Ondersteuning bij het rechtzetten van de bestelling Relatief snelle respons
VerbeterpuntenEerste keer goeie keer
Beste Jens, Alvast bedankt voor je feedback. Wij vinden het altijd leuk om te horen dat onze klanten tevreden zijn. Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina
niet duidelijk dat je zelf het document moest uitvergroten in het juiste formaat - dit stond wel vermeld maar ik begreep niet precies waar het woord formaat betrekking op had (aantal pixels of juiste verhouding hoogte - breedte). Ik vind het absoluut niet logisch dat je een foto zelf moet uitvergroten om die te laten afprinten, dat is toch net de dienst die gevraagd wordt? Ik moest dit dan zgz eerst zelf of door een firma laten uitvergroten en dan doorsturen. Vraag desnoods een meerprijs als juiste formaat niet geleverd wordt.
Beste Ulla, Bedankt voor je feedback. Het klopt dat we inderdaad een drukklaar bestand vragen aan onze klanten, opgemaakt op het juiste formaat. Vergrotingen brengen een risico op pixels/te lage kwaliteit met zich mee. Als je echter in de toekomst nog problemen ondervindt met de opmaak, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder, en mits bijbetalingen kunnen wij eventueel je ontwerp in jouw plaats drukklaar maken. Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prijs goede website
VerbeterpuntenAf en toe slechte printing. Op 10 t-shirts, toch wel 1 onbruikbaar.
Beste Peter, Bedankt voor je feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en onze prijs. We proberen er alles aan te doen om ook ons printresultaat zo goed mogelijk te houden. Hopelijk heb je daar in de toekomst dus geen klachten meer over. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelheid, betrouwbaarheid
VerbeterpuntenGoed aangeven op de site waar en wanneer je uw ontwerp moet opladen. Was niet direkt duidelijk.
Beste Vincent, Ik wil je graag bedanken voor je feedback. Onze IT'ers zijn momenteel volop bezig met het op punt stellen van een nieuwe website. Een van de veranderingen is dat je eerst je bestand moet uploaden en dan pas moet betalen, wat inderdaad pakken duidelijker is. Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelheid, duidelijkheid, opvolging levering.
VerbeterpuntenKwaliteit van de print op de stickers zelf vond ik helaas minder.
Beste Sanne, Alvast bedankt voor je feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Ik probeer na te gaan wat er mis gegaan is met de kwaliteit van je stickers, zodat dit in de toekomst niet meer voorvalt. Want ook hier willen we dat je tevreden over bent! Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle levering Goede snelle communicatie, ook via mail
Verbeterpuntenmaten van damesmodellen duidelijk aangeven dat deze klein zijn