Pluspunten
vlotte communicatie degelijke uitleg
Beloftes nakomen: 5 dagen om te leveren is 5 dagen, niet 20. Duidelijker communiceren: de bestanden zijn fout, worden aangepast zoals gevraagd. Maar dan worden er nog fouten gevonden. Waarom kan dit niet van de eerste keer gemeld worden. Op de sites staat nergens iets over welk soort bestand de aan te leveren bestanden moeten zijn.
Beste Kato, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en bedankt voor je feedback. Het is uiteraard de bedoeling dat we onze beloofde levertermijn kunnen waarmaken. Jammer genoeg loopt dit soms fout doordat bestanden niet correct aangeleverd zijn. We zullen in de toekomst proberen duidelijker te communiceren over bestandsopmaak zodat er minder fouten gebeuren en vertragingen kunnen vermeden worden. Met vriendelijke groeten, Lina
Tips over hoe omgaan met Microsoft programma's zijn zeer welkom. vb hoe best omzetten naar pdf. Ik besef dat jullie dat niet willen aanmoedigen omdat de kwaliteit niet gegarandeerd kan worden, maar soms is men genoodzaakt om toch met deze programma's te werken.
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik zal jouw verbeterpunt zeker intern bespreken. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
All Ok, enkel vakmanschap van opspannen.
VerbeterpuntenDe omgeplooide randen van het canvas bestond niet enkel uit gekleurde foto, maar op 2 plaatsen ook uit driehoek wit gezien het spannen waarschijnlijk wat scheef is gebeurd.
Beste Koen, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik me ook graag excuseren voor het ongemak dat je ervaren hebt. Ik wil je ook graag nog meegeven dat je ons altijd mag contacteren wanneer er zo zaken voorvallen. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
goede kwaliteit, extreem snelle levering, rond de middag bestelling geplaatst, de dag erna levering mogen ontvangen!!
Pluspunten
HEEL VRIENDELIJK EN SNELLE LEVERING
Het zou fijner zijn moest het ontwerp dat men besteld zou kunnen opgeslagen worden om achteraf eventueel bij te bestellen. Nu moeten we telkens het ontwerp opnieuw aanmaken.
Beste Lara, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Het is wel mogelijk om een herhaalorder te plaatsen. Dit gebeurt dan met hetzelfde bestand, maar ook meteen met hetzelfde product, hetzelfde aantal, enz.. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Open communicatie, bereidwillige medewerkers en snelle service.
VerbeterpuntenAfwerking van het product kan beter. Moeilijke website voor leken.
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik neem jouw verbeterpunten zeker mee naar de toekomst. Ik kan je wel alvast zeggen dat wij op dit moment onze website aan het updaten zijn. Binnenkort komt deze ook online. Met vriendelijke groeten, Marlies
- ECCO had fout adres gegeven, u hebt ons gecontacteerd, wij gaven juiste adres, zou volgende dag opnieuw geleverd worden (dinsdag) is uiteindelijk pas woensdag geleverd en niet op ons depot (139A), maar bij een huis erna (het bedrijf staat naar achter). Gewoon voor de deur gelegd in het nat...
Beste Lise, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik begrijp jouw ergernis wat betreft de levering. Het is wel zo dat wij ondertussen aan het kijken zijn om in de toekomst ook met andere leveringsfirma's samen te werken. Op die manier kunnen we onze klanten dan ook laten kiezen via welke firma ze hun pakket geleverd willen krijgen. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
goed werk geleverd
VerbeterpuntenDHL is niet van hun woord levering werd maandag geleverd . niemand gezien adres was gesloten en op reis volgens DHL dan is de levering dinsdag aangekomen was maandag gans de dag thuis gebleven er zat ook geen brief dat ze aan de deur waren geweest ?
Beste Gerard, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik me ook graag excuseren voor het ongemak dat je ervaren hebt. Ik begrijp jouw ergernis wat betreft de levering. Het is wel zo dat wij ondertussen aan het kijken zijn om in de toekomst ook met andere leveringsfirma's samen te werken. Op die manier kunnen we onze klanten dan ook laten kiezen via welke firma ze hun pakket geleverd willen krijgen. Jouw verbeterpunt staat al op onze agenda! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Leuk, jong, fris en aangenaam bedrijf.
VerbeterpuntenTip voor de webshop: Na het plaatsen van de orders (voor de betaling) is het niet mogelijk om de verzendwijze te veranderen, het verzendadres wel. Bij mijn eerste 2 orders koos ik voor DHL verzending, toen er nog 2 orders bijkwamen was het voor mij goedkoper en sneller om ze af te halen. Jammer genoeg kon dit niet via de website. Het vriendelijke personeel heeft dit na een mail van mij geregeld met een waardebon.
Beste Werner, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik me ook graag nogmaals excuseren voor het ongemak dat je ervaren hebt. Het is nu inderdaad niet mogelijk om binnen 1 bestelling de verzendopties te veranderen. Ik vind dit wel een interessante opmerking en ik zal dit zeker intern bespreken. Bedankt! Met vriendelijke groeten, Marlies