Pluspunten
Snel, goede prijskwaliteit.
VerbeterpuntenHet was de eerste keer dat ik hier bestelde en bij het zelf invoegen van de flyer moest er rekening gehouden worden met de gele rand, maar aangezien ik niet zeker wist of dit mee geprint werd had ik alles uit deze rand gehouden waardoor ik nu op de flyer 2 witte randen heb. Bovendien had ik ook 2 producten besteld maar werden deze op 2 verschillende dagen (woensdag en donderdag) geleverd waardoor ik moest zorgen dat er iemand thuis was.
Beste Bram, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik me ook graag excuseren voor het ongemak dat je ervaren hebt. Het is namelijk zo dat wij onze klanten altijd vragen om een drukklaar bestand aan te leveren, daarbij moeten zij ook rekening houden met 3mm afloop en 3mm veiligheidsmarge. Dit wordt weergegeven door de rode en de groene kader in onze uploadtool. Indien je nog vragen mocht hebben bij een volgende bestellen, stel ze dan gerust! Met vriendelijke groet, Marlies
Pluspunten
Snelle levering kwaliteit makkelijke site
Pluspunten
correcte en snelle levering, wie je ook aan de lijn hebt je wordt altijd goed geholpen. Een aanrader. Ik zit al 46 jaar in de stiel van machinezetter tot DTP-er.
Pluspunten
Handige site, duidelijke offerte, goede kwaliteit, prima levertijd, vriendelijke service!
Pluspunten
Prima drukwerk van onze spandoek en hoogwaardige afwerking. Zeer gunstig geprijsd.
VerbeterpuntenMomenteel geen opmerkingen
Pluspunten
Bestelling geplaatst na telefonisch contact. De beloofde leverdatum kon niet gerespecteerd worden maar printdeal heeft er dan echt alles aan gedaan om het bij ons te krijgen voor het weekend,zoals op de site stond…super toch i
Pluspunten
Perfecte levering op datum dat afgesproken was! Gemakkelijk om te bestellen en leuke tool om bestanden door te sturen.
Pluspunten
alles als zeer prettig ervaren idem ook de communicatie met uw medewerker.
VerbeterpuntenHet uploaden van een bestand ( A5 sticker) ging fout , de term "schalen" bgegreep ik niet en het vlakje op het scherm is zo klein dat ik daar noet kon zien wat er fout zou kunnen gaan. Ter controle het bestand ook per mail nagestuurd. Maar toch was de druk fout. ammer, snel opgelost ook waarvoor dank voor de snelle service.
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik me ook nog graag even excuseren voor het ervaren ongemak. Ik ben blij dat jouw probleem snel werd opgelost door een van onze medewerkers! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Kwaliteit en goede dienstverlening.
Pluspunten
Alles was gewoon super :)