Pluspunten
Alles, geen opmerkingen over de afhandeling.
Kiala punten zou nog gemakkelijker zijn
Beste Emy, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik ga jouw verbeterpunt zeker intern voorleggen. We zijn namelijk van plan om onze leveringsmogelijkheden uit te breiden. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
excellente service na reclamatie.
Pluspunten
Overzichtelijke site, optie voor snelle levertijden mits meerprijs = super! zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice! ruime keuze!
Verbeterpunten- mits meerkost afwijkende formaten voor kaartjes ed., ook op te zoeken via de site - kleuren wijken soms meer af dan zelfde drukwerk bij andere drukkerijen
Beste Delphine, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik neem jouw verbeterpunten zeker mee naar de toekomst. Wat betreft jouw opmerking over de kleuren is het zo dat de ontwerpen niet altijd in de gevraagde specificaties worden opgemaakt. Indien een bestand bijvoorbeeld is opgemaakt in PMS, maar het wordt offset gedrukt vanwege de grote oplage, zullen de kleuren automatisch omgezet worden naar CMYK. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Prima, voor zover geen klachten :)
Pluspunten
Heel goeie ondersteuning, dienst na-verkoop
VerbeterpuntenLeg jullie lot niet enkel in de handen van DHL. Je bent maar zo sterk als je zwakste schakel. Jammer genoeg is dit in 95% van de projecten waar iets misloopt, de schuld van DHL.
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik begrijp jouw ergernis wat betreft de levering. Het is wel zo dat wij ondertussen aan het kijken zijn om in de toekomst ook met andere leveringsfirma's samen te werken. Op die manier kunnen we onze klanten dan ook laten kiezen via welke firma ze hun pakket geleverd willen krijgen. Jouw verbeterpunt staat al op onze agenda! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Vlotte samenwerking, fouten worden snel rechtgezet.
Pluspunten
zo zou het bij iedereen moeten zijn proficiat.
Pluspunten
Gelukkig zaten de kalenders in aparte dozen. De buitenste doos was in slechte staat na het transport. Maakt duidelijk hoe DHL pakketten behandelt. Van de kalenders zelf ben ik zeer tevreden.
Beste Gerrit, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik deel je graag ook even mee dat wij naar te toekomst toe ook wensen samen te werken met andere leveranciers. Op die manier zullen wij onze klanten zelf laten kiezen welke leverancier ze wensen. Met vriendelijke groeten, Marlies