Pluspunten
Zowel kwaliteit dik in orde als leveringstermijn. Alles verliep heel snel en vlot!
Pluspunten
de bestelling was makkelijk en eenvoudig te plaatsen, eenvoudig te betalen, ik werd goed op de hoogte gebracht wanneer ik mijn bestelling mocht verwachten, alles is prima en stipt verlopen zoals vooraf beloofd.
Pluspunten
Competitieve prijzen, flexibiliteit betalingsmodaliteiten, levertijd zoals beloofd
VerbeterpuntenTegemoetkoming klanten wat betreft omzetting kleurformaat. Mss standaardvinkje voorzien dat jullie zelf omzetten tegen kleine meerprijs. Nu precies afhankelijk van medewerker: de ene keer is het geen probleem, de andere keer wel?
Beste Tine, Alvast bedankt voor je feedback. Afhankelijk van de berg werk die we nog moeten verzetten en de drukte van die dag, kunnen onze medewerkers dit soms nog op hen nemen. We zouden hier inderdaad nog een gulden middenweg moeten vinden, zodat dit duidelijker is naar de klanten toe. Ik geef je opmerking intern door, zodat we hieraan kunnen werken. Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle levertijd, correcte prijzen en goede kwaliteit.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, vlotte verwerking online van Bvb flyers, tips zijn handig voor dummies als ik in de printwereld
Pluspunten
Zeer vriendelijk
VerbeterpuntenAls je een blauwe druk doorgeeft voor print op blauw t-shirt, best nooit drukken, is niet te zien. Het had beter allemaal in het wit gestaan want nu is het niet zichtbaar.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Ik heb je bestelling er even bijgenomen en vrees dat mijn collega's van de bestandscontrole er niet op gelet zullen hebben welk kleur t-shirt je gekozen had. Ik geef dit intern door zodat we deze fout niet opnieuw maken. Mijn oprechte excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer fijn onthaal in Antwerpen!
Pluspunten
goed ingepakt, snelle levertijd (eerder dan afgesproken)
Pluspunten
Bij een verkeerde druk werden direct 1000 nieuwe business kaarten gedrukt en opgestuurd en de dag daarop ontvangen
Pluspunten
Smelled reacties op al je vragen
Pluspunten
niets dan goeds: ruim aanbod, goeie service, super prijs/kwaliteit, etc.
Verbeterpuntenonline chat lijkt nooit beschikbaar te zijn (?)
Beste Dries, Alvast bedankt voor je feedback. Wij vinden het altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn over onze service. Ik heb trouwens goed nieuws voor je. We hebben onlangs ons team uitgebreid met drie nieuwe collega's, en kunnen nu dus ook elke dag iemand op de chat zetten. Dus ook via die weg bereikbaar nu :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Heel vriendelijk personeel, vlotte communicatie, over elke stap wordt je op de hoogte gehouden! Ideaal dus!
VerbeterpuntenEr liep iets mis met het email verkeer, waardoor ik mijn eigen mails telkens terug kreeg. Misschien dat eens bekijken?
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Ik geef je opmerking door aan onze IT'ers zodat zij kunnen uitzoeken wat er misgelopen is. Vriendelijke groeten, Lina
Bij problemen sneller reageren aub
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Wij hebben onlangs drie extra collega's aangeworven, zodat we in de toekomst sneller kunnen reageren. We hebben momenteel al een grote achterstand wegwerkt, en merken dat we veel sneller te werk kunnen gaan. Hopelijk ondervind jij dit ook zo! Vriendelijke groeten, Lina