Pluspunten
makkelijk bestellen, snelle verwerking, overzichtelijke website
Verbeterpuntenhet zou erg handig zijn mocht je op voorhand weten of de levering in de voor- dan wel in de namiddag plaats vind.
Beste Jan, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Het is namelijk zo dat DHL altijd levert tussen 08:00 en 18:00 uur. Daarnaast bestaat er wel de mogelijkheid om te kiezen voor een levering voor 11 uur. Op die manier weet je zeker dat jouw bestelling voor 11 uur geleverd wordt. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Snel antwoord
VerbeterpuntenOp latere uren of in het weekend te bereiken zijn.
Beste Rosie, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Jammer genoeg zijn wij enkel tijdens onze kantooruren bereikbaar. Iedere weekdag zijn we bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 uur. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Goede afdrukkwaliteit tegen een goede prijs.
VerbeterpuntenDe folders waren slecht geplooid!!! Allemaal op dezelfde manier geplooid, maar niet mooi in 4 gelijke delen. De voorste flap steekt verder uit dan de rest van de folder waardoor deze ook heel rap scheurt en kreukt.
Beste Aurelie, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik me ook nog eens excuseren voor het ongemak dat je ervaren hebt! Met vriendelijke groeten, Marlies!
Positif
Qualité, délai, prix Gamme de produits
SuggestionsTraduction du site pas toujours fiable. Ce n'est pas très grave, l'effort est louable, mais c'est parfois difficile quand on n'est pas néerlandophone (mais ça nous oblige à faire des efforts)
Bonjour Frederic, En premier, je vous présente mon excuses pour mes excuses tardives et bien merci pour votre feedback. Actuellement nous sommes en train d'optimaliser notre site web en français. Bien à vous, Marlies
website duidelijker maken voor uploaden 2 verschillende ontwerpen
Beste Karl, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Het is zo dat er per order slechts 1 ontwerp kan worden opgeladen. Ook als je verschillende orderregels hebt, kan je hierbij telkens een ander ontwerp uploaden. Met vriendelijke groeten, Marlies
het aanbieden van on-line fotobewerking en uitgebreide tool voor tekst + opmaak zou wel handig zijn
Beste Yoni, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Voor bepaalde producten hebben wij een online opmaaktool ter beschikking. Wij vragen onze klanten eigenlijk altijd om zelf een drukklaar bestand aan te leveren. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
heel snelle levering
VerbeterpuntenPdf voor betaling kunnen nakijken zodat dit nog kan gewijzigd worden.
Beste Filip, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Je geeft inderdaad een terechte opmerking. Het is inderdaad verwarrend dat er eerst wordt gevraagd om te betalen, nog voor je jouw bestanden hebt kunnen aanleveren. Wij proberen ons online bestelproces steeds verder te optimaliseren en dit is een van de punten waaraan we zeker aandacht schenken. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
alles top
Verbeterpuntenprijs en kwaliteit krijgen een 9 want er moet toch ergens ruimte zijn om te verbeteren
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Wij blijven telkens inzetten op prijs en kwaliteit. Natuurlijk blijven we ook werken aan onze andere pijlers. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Nice en zeer gemakkelijk te navigeren website. Duidelijke richtlijnen en foto's en productbeschrijvingen. Snelle levertijd dat altijd werd nagekomen. Gewoonweg heel goede ervaringen. Doe zo voort! :-)
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken.
Pluspunten
Snel
Verbeterpunten- uiteindelijke resultaat ter goedkeuring laten voorleggen voor printen Kan U me terugbellen aub op 0032495823226
Beste Silvia, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik me nogmaals excuseren voor het ervaren ongemak. Hopelijk kunnen wij jou in de toekomst beter van dienst zijn! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
- enorm vriendelijke en snelle klantenservice - petje af voor de website enorm handig en gebruiksvriendelijk in omgang -levertermijn was een dag sneller dan voorgesteld, absoluut top !