Pluspunten
Zeer snelle levering, bovendien werd de dag na de bestelling al naar ons gecommuniceerd dat het drukwerk 1 dag eerder zou geleverd worden dan oorspronkelijk aangekondigd. Kwaliteit van de levering helemaal goed.
Pluspunten
mijn vergissing (dubbele betaling) werd na één telefoontje opgelost; een dag of zo later stond het geld terug op mijn rekening
Verbeterpunteneens nakijken of mijn "geweigerde betaling" die dan toch is doorgegaan niet één of andere bug is bij jullie systeem, hoewel het ook aan mijn banktoepassing kan liggen
Pluspunten
De sterren zeggen genoeg!
Pluspunten
afspraken en communicatie zijn zeer goed . snelle interventie en doelgericht
Pluspunten
Snelle levering en klantvriendelijke hulp via helpdesk
VerbeterpuntenEventueel de levertijd van de onexiglas fotokaders .
Beste Thomas, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Voor de foto's op plexiglas hebben wij een levertermijn van 6 werkdagen. Jammer genoeg is het niet mogelijk om deze te verkorten. De reden hiervoor is dat deze digitaal worden gedrukt. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Zeer vlot !
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit, keurig afgeleverd
Pluspunten
Goede klanten service en kwaliteit.
VerbeterpuntenDe chat staat altijd als vol aangemeld, het algemene nummer werkt zelden. Soms zijn de verzendkosten erg duur, tot 40 euro waardoor wij genoodzaakt zijn om producten ergens anders te bestellen.
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ondertussen is het zo dat we onze chat uitgebreid hebben. Dit betekent dat er nu veel meer collega's bereikbaar zijn via de chat. Daarnaast is het ook zo dat wij binnenkort bereikbaar zullen zijn op een niet-betalend nummer. Wat de verzendkosten betreft, zijn wij in bepaalde gevallen genoodzaakt om deze aan te rekenen. Wij doen ons uiterste best om deze zo laag mogelijk te houden voor onze klanten. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Prima ondersteuning bij bestelling, Snelle levering
Pluspunten
Snel en gemakkelijk online alles regelen en opvolgen
VerbeterpuntenNa elk opdrachtje een beoordeling vragen is erg vervelend.
Beste Luc, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik zal even kijken of ik dit voor jou kan stopzetten. Dit kan natuurlijk vervelend worden wanneer je vaak besteld. Toch bedankt dat je ze wil invullen! Met vriendelijke groeten, Marlies
transport kosten te hoog
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Wij doen ons uiterste best om de transportkosten zo laag mogelijk te houden. Voor veel producten worden hiervoor zelfs geen extra kosten gerekend. Voor andere producten is het jammer genoeg noodzakelijk om transportkosten te vragen, dit gaat dan vooral over grotere producten of verpakkingen die niet voldoen aan de standaarden. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Snelle levering en de ecomm website is heel overzichtelijk!
VerbeterpuntenDe enveloppen die ik had besteld zaten niet in een doos maar gewoon in de verpakking om te zenden, beetje jammer omdat je de enveloppen niet makkelijk kan wegsteken éénmaal de verpakking open is.
Beste Lisa, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Onze enveloppen worden inderdaad gewoon in dozen verzonden. Wij voorzien jammer genoeg niet in extra verpakkingen en dergelijke. Met vriendelijke groeten, Marlies
Ik heb meerprijs betaald om mijn bestellingen nog vroeger in men handen te krijgen maar is wel 2 dagen na het afgesproken datum binnengekomen ( zelf weest afhalen in de depot van dhl in ternat 50km ver) dus extra geld betaald voor niets
Beste Pitta alp, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Dit is een zeer terechte opmerking van jou. Jammer genoeg gebeurt het wel eens dat een bestelling vertraging oploopt door een of andere reden. Wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken en daarnaast proberen wij deze voorvallen ook telkens zo goed mogelijk op te lossen. Ik wil me graag nog eens excuseren voor het ongemak dat je ervaren hebt! Met vriendelijke groeten, Marlies
Kwaliteitsbeoordelingsmeter