betrouwbaarheid - ivm de leveringstijd + de sfeer van de foto's die jullie aanbieden ... totaal oordeel is de resultante niet de eerste vraag
Beste Christiaan, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik neem jouw verbeterpunten zeker mee naar de toekomst. Jammer genoeg hebben wij bepaalde vertragingen van bestellingen zelf niet altijd in de hand. We blijven er in ieder geval wel altijd naar streven om onze afgesproken levertermijn na te komen. Met vriendelijke groeten, Marlies
levertijd kan misschien nog wat sneller.
Beste Danaai, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! De levertijd verschilt bij bepaalde producten. Zo kan er bij verschillende producten gekozen worden voor een next-day levering. Dit is jammer genoeg niet bij ieder product mogelijk. Het is in ieder geval wel zo dat wij een next-day of express levering aanbieden bij die producten waar het mogelijk is. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Prijs/kwaliteit en leverservice Overzichtelijke website
Foto uploaden na betaling is heel verwarrend, formaat kiezen zou makkelijker zijn als je eerst de foto kon uploaden
Beste Leen, Eerst en vooral mijn excuses voor deze laatste reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Jouw verbeterpunt wat betreft het uploaden van de foto na betaling is zeker terecht. Het is inderdaad verwarrend dat je eerst de betaling moet doen alvorens je jouw bestand kan uploaden. Ik geef dit zeker intern door aan onze administratie. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Prijs/kwaliteit/snelheid
VerbeterpuntenHulp naar niet-grafische klanten ivm aanlevering
Beste Danka, Eerst en vooral mijn excuses voor deze laatste reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik neem jouw verbeterpunten zeker mee naar de toekomst. Wij proberen ons best te doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Super vriendelijk en met véél geduld al mijn vragen beantwoord
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Sneller geleverd dan verwacht Goed verpakt
VerbeterpuntenMeer info over de levertijd Chat was altijd vol Bevestigingsmail bestelling
Beste Marie, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor je feedback. Ik neem je verbeterpunten zeker ter harte en zal deze doorsturen naar onze marketingafdeling (aangaande info levertijd en de bevestigingsmails). Over de chat kan ik je zeggen dat we dit uitgebreid hebben, dus je zal vanaf nu veel makkelijker een beschikbare collega aan de "chat-lijn" kunnen krijgen. Met vriendelijke groeten, Roel