Pluspunten
Sneller geleverd dan verwacht Goed verpakt
VerbeterpuntenMeer info over de levertijd Chat was altijd vol Bevestigingsmail bestelling
Beste Marie, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor je feedback. Ik neem je verbeterpunten zeker ter harte en zal deze doorsturen naar onze marketingafdeling (aangaande info levertijd en de bevestigingsmails). Over de chat kan ik je zeggen dat we dit uitgebreid hebben, dus je zal vanaf nu veel makkelijker een beschikbare collega aan de "chat-lijn" kunnen krijgen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Snel, goed en prijs/kwaliteit
Pluspunten
Keuze in levertijd, veel originele keuzes.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit van de afgeleverde produkten.
Pluspunten
Snel en efficient, en als er iets fout loopt, neemt Prinsdeal altijd z'n verantwoordelijkheid, ongeacht de kost die dit met zich meebrengt ! Knap !
VerbeterpuntenBetaallijn om telefonisch contact op te nemen kan echt niet, hoe klein die kost ook is
Beste Stefaan, Alvast bedankt voor je reactie en je compliment. Dat geef ik meteen door aan mijn collega's want hier doen we het echt voor. Je opmerking over het telefonisch contact is zeker terecht. In de nabije toekomst zal je dan ook merken dat het nummer aangepast zal worden, hiermee zijn we reeds bezig. Mvg, Roel
Pluspunten
Zeer snel. Er was een ontbrekend stuk bij levering, maar werd dadelijk nagestuurd.
VerbeterpuntenMisschien toch iets meer praktische hulp met print file. Niet iedereen beschikt over grafische afdeling.
niks
Pluspunten
Indien niet correct aangeleverd bestand directe feedback en dit zonder meerprijs.
VerbeterpuntenDe levertermijn was wel lang voor dit soort type drukwerk.
Pluspunten
Echt heel erg vriendelijk, antwoorden snel en goed, zijn zeer behulpzaam, heel erg snelle levering, kwaliteitsvolle producten, kan geen enkel minpunt zeggen!
Op site staat correct aangegeven dat je eerst bestelling moet ingeven alvorens een foto in te laden. Is echter verwarringwekkend, zeker omdat ik eerst mijn foto wil inladen alvorens te betalen. Ik heb dit ook zo gedaan maar dan moet je wel de betaling uitstellen (annuleren). Bijkomend is er ook als het formaat niet geschikt is voor de foto en je wens formaat aan te passen moet je een geheel nieuwe bestelling inleggen en huidige annuleren.Alles is goed verlopen maar zoals eerder aangehaald is dit niet zo logisch. Met vriedelijke groet.
Beste David, Alvast bedankt voor je reactie en je feedback. De punten die je aanhaalt vind ik zeer waardevol en terecht. We zijn aan het bekijken dat we ons productieproces kunnen optimaliseren (waaronder eerst aanleveren, dan pas betalen). Het aanpassen van een formaat van een reeds bestaande order is iets dat ik doorgeef aan onze IT. Het lijkt me een goed idee en ik hoop dat het IT technisch ook mogelijk is. Mvg, Roel
Pluspunten
prijs/kwaliteit
Pluspunten
Merkelijk minder duur dan concurrentie. De door mij bestelde shirts & sweaters zijn van goede kwaliteit. Personeel lijkt zijn best te doen om problemen op te lossen.
VerbeterpuntenPas nadat alles is betaald kan men het ontwerp aanleveren, dit moet in een bepaald formaat en in de juiste afmetingen zijn. Dit is voor de leek vrij te technisch en ondoenbaar, ook al staat er een gebruiksaanwijzing online. Leveringstijd is vrij (te) lang. Kwaliteitscontrole op de verzonden goederen is er blijkbaar niet, op de door mij bestelde sweaters was de print van het logo volledig gedekt, bij de T shirts was dit absoluut niet het geval. (slechte dekking) T shirts zijn na contact terug opgehaald door koerier voor nazicht ...tot op heden geen nieuws. Als ik bij een bedrijf iets bestel ga ik ervan uit dat de geleverde kwaliteit in orde is, hier dus niet. Update: bedrijf kan geen beter resultaat aanbieden op het type T shirt dat ik bestelde, dit heeft te maken met het soort stof. Als compensatie is 30% extra korting aangeboden wat een mooie commerciële geste is. Het blijft echter zo dat dit bedrijf T shirts verkoopt die ze niet op een ordentelijke manier kunnen bedrukken ! Vreemd voor een bedrijf met de naam "Printdeal"
Beste, Alvast bedankt voor je reactie en je feedback. Ondertussen heb ik van mijn collega Kathy vernomen dat jullie contact hebben gehad en dat er een compensatie uit de bus is gekomen. Echter blijft je opmerking over de kwaliteitscontrole wel terecht en dat geef ik dan ook door aan onze productie. Mvg, Roel
Pluspunten
goede opvolging na bestelling voor druk
VerbeterpuntenAdvies over juiste product. Zelf even de aangeleverde bestanden aanpassen als deze niet voldoen. OF zelf de bestanden opmaken. Nu moet ik eerst een bedrijf aanspreken voor de layout om het dan nadien over te maken aan jullie. In dit geval was het 1e en 2e bestand niet goed voor druk en zo gaat er onnoemelijk veel tijd verloren.
Beste Pieter, Alvast bedankt voor je reactie. Het is uiteraard de bedoeling dat we steeds de correcte info geven over het gepaste product. Ik check dan ook even bij mijn collega's om zeker te zijn dat onze productkennis over de stickers (die jij bestelde) voldoende is bij iedereen. I.v.m. het aanpassen van de bestanden: het is zo dat onze scherpe prijzen gebaseerd zijn op het feit dat onze klanten zelf een drukklaar bestand aanleveren. Van zodra we alle aanpassingen doen, kunnen we jammer genoeg onze goede prijzen niet meer houden. Mvg, Roel
Verbeterpunten4
meer info over kwaliteitsverschil in t-shirt-mogelijkheden
Pluspunten
- Snelle verwerking van bestelling: de vooropgestelde deadline werd gehaald. Eens de bestelling is geplaatst, kan deze makkelijk opgevolgd worden op de website. - Zeer informatieve website: veel informatie over afmetingen, opties, prijzen en dat voor een groot gamma aan producten!
VerbeterpuntenIn het begin is alles nogal verwarrend: je moet eerst de bestelling betalen alvorens je de template kan opladen. Dat is nadelig wanneer je niet zeker bent over de afmetingen.
Beste Sofie, Alvast bedankt voor je reactie en de goede feedback. Je opmerking over het plaatsen van een eerste bestelling en dat dit verwarrend kan zijn, geef ik door aan onze productontwikkeling. Zij willen de site altijd gebruiksvriendelijker maken. Mvg, Roel
De levering ging op 14 augustus plaatsvinden. Wij hadden hierop gerekend, maar dit is nooit gebeurd. De klant was niet tevreden en ik zal hier dus niet opnieuw bestellen.
Beste Sarah, Eerst en vooral nogmaals mijn excuses voor het ongemak en bedankt voor je tijd zonet aan de telefoon. Zoals afgesproken zal ik een dossier opmaken in je account via dewelke ik je een gepaste compensatie zal voorstellen. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Mvg, Roel