De opdruk op de banners kwam heel licht uit. Misschien een tip geven aan de opdrachtgever om de kleuren bij te stellen?
Pluspunten
Het was even zoeken naar de juiste toners, maar dat lag eerder aan mijn printer (teveel letters achter het type) dan aan de mogelijkheden op de website van tonershop. Na de bestelling te hebben ingegeven werd ik continu op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. 2 dagen later (zaterdagochtend !) lag de bestelling op mijn bureau. Handig toch ? Voor mij de reden om telkens weer opnieuw langs te komen om mij te bevoorraden. Tot de volgende keer :-)
VerbeterpuntenHet was even zoeken om tot het juiste product te komen. Het typenummer van mijn printer stond niet volledig in de overzichtslijst, waardoor ik twijfelde en even op een andere website ben gaan kijken welke ik moest hebben. Kan natuurlijk ook aan het typenummer liggen.
Beste Gunter, Kan het zijn dat je je vergist hebt van bedrijf voor je beoordeling? Het is namelijk zo dat wij, Printdeal.be, een online drukkerij zijn en geen shop voor toners. Als je mij laat weten naar wie deze reactie bedoeld is, dan stuur ik het door, want ik ben er zeker van dat ze tevreden gaan zijn met je feedback :-) Mvg, Roel
Het verplichten om tekst om te zetten naar lettercontouren vond ik een nadeel.
Pluspunten
Zonder enige twijfel de helpdesk: hulpvaardig, klaar, duidelijk.
VerbeterpuntenKwalitatief schort er soms wel wat: in het algemeen worden opdrachten nogal routineus afgewerkt wat storende zaken oplevert: slecht nagesneden, kleurverschil bij drukwerk, files die onbegrijpelijk in druk zijn geraakt. Verzending in West-Vlaanderen is zeer goed, maar voor onze klanten buiten deze provincie is dat andere koek.
Beste, Alvast bedankt voor je reactie en je compliment. Ik geef dat meteen door aan mijn collega's van de klantendienst, want hier doen we het voor. Je feedback over de kwaliteit en verzending zet ik door naar onze productontwikkeling, hier moeten zijn echt mee te werk gaan. Mvg, Roel
Pluspunten
Prima service, na vaststellen van problemen werd er mee gedacht en een oplossing aangereikt
VerbeterpuntenAangereikte oplossing aanbieden bij de bestelling, dit is echter geen opmerking!
Pluspunten
Gemakkelijk om je eigen creatie te plaatsen en aan te passen.
Beste, Alvast bedankt voor je reactie. Ik geef je opmerking zeker door aan onze productontwikkeling, want dat is altijd fijn om te horen. Mvg, Roel
Pluspunten
Correcte opvolging en snelle service aan betaalbare prijzen
Beste Geert, Bedankt voor je reactie en je compliment. Dat geef ik meteen door aan mijn collega's, want hier doen we het voor. Mvg, Roel