Pluspunten
Mogelijkheid tot betalen na levering (overheidsopdrachten!)
Pluspunten
Zeer goede prijzen, bestelsysteem, bestanden aanleveren/controle, snelheid van leveren Zeer efficient in het oplossen van problemen. Fout is fout en wordt meteen gecorrigeerd zonder discussie.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en het compliment. We doen er altijd alles aan om zo goed en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen en het is dan ook super om te lezen dat dat geapprecieerd wordt. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel, zeer attent, alle afspraken zijn steeds zeer correct gerespecteerd.
VerbeterpuntenSoms wel onduidelijkheid over de afwerking van bepaalde producten, waardoor het niet meteen dudielijk was hoe het ontwerp moest afgeleverd worden. Maar we zijn eruit geraakt.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en de complimenten. Ik geef dit zeker door aan mijn collega's van de klantendienst, want hier doen we het uiteindelijk voor. Ik geef je opmerking over de onduidelijkheid zeker door aan ons marketingteam. Ik ben wel blij te lezen dat we er ondertussen samen zijn uit geraakt. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
door een foutje bij het opladen, hetgeen ikzelf blijkbaar had veroorzaakt werd een nieuwe gratis levering gedaan. Prachtige service !!!
Verbeterpunten-
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en het compliment, daar doen we het voor. Ik geef je opmerking dan ook meteen door aan mijn collega's van de klantendienst, want dit is altijd fijn om te horen. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Er was een probleem met de levering, maar die werd supersnel opgelost.
Beste Ine, Alvast bedankt voor je feedback. Jammer genoeg kan er altijd al eens iets mislopen met de levering, maar ik ben blij te lezen dat we dat voor jou hebben opgelost. Daarom zitten we hier ook voor jou natuurlijk. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Ik had een concept verwijderd en een betere versie bestelled, maar de concept werd gedrukt! Dus, niet wat ik wou....
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Echter vind ik het jammer om te horen dat je niet gekregen hebt wat je verwachtte. Het is onze bedoeling om altijd alles zo goed mogelijk op te lossen voor onze klanten, maar ik vind je order niet terug waardoor ik je niet kan opbellen om even te overleggen dat alles nu in orde is gekomen. Indien er nog geen oplossing werd gevonden, kan je me steeds contacteren via 070 27 50 25 of via [email protected]. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Snel, zeer goed dienst, ik heb even een korting gekregen voor een fout dat ik had gemaakt.
Verbeterpunten...
Beste, Bedankt voor je feedback en het compliment. We doen er steeds alles aan om samen met onze klanten tot een gepaste oplossing te komen. Het is dan ook leuk om te lezen dat dit zijn vruchten afwerpt. Ik geef het dan ook meteen door aan mijn collega's! Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Innovatie
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Natuurlijk vind ik het jammer om te zien dat we jouw bestelling niet naar wens en niet volgens jouw verwachtingen hebben uitgevoerd. Na contact te hebben, weten we dat het gaat om de canvas die niet volledig naar wens was. Ik heb vernomen van mijn collega Tino dat er ondertussen de nodige stappen werden ondernomen om een gepaste oplossing te vinden. Indien dat niet zo is of er zijn nog vragen, kan je steeds terecht op [email protected] of op het nummer 070 27 50 28. Met vriendelijke groeten, Jasper
Pluspunten
Goeie prijs/kwaliteitsverhouding Goede dienst na verkoop
VerbeterpuntenVerzending loopt dikwijls verkeerd Sterkere dozen gebruiken voor het verzenden van magazines of zwaar drukwerk in het algemeen.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en het compliment. Dit geef ik meteen door aan mijn collega's, want hier doen we het uiteindelijk voor. Wat betreft de verzending: ik geef je opmerking meteen door aan onze productie. Want het is natuurlijk de bedoeling dat wij EN goed drukwerk maken EN dat het goed en mooi geleverd wordt. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel