Vlotte en correcte service
Makkelijk zelf te ontwerpen en bovendien snelle levering en mooi eindresultaat!
Super snels en kwaliteit
Hallo Jonas Bedankt voor de 10/10! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Nog een fijne dag en misschien tot binnenkort! Shauni
zeer tevreden, er was een probleempje, maar de dienst na verkoop was ook zeer goed. Die reageerden snel en de oplossing was ook heel goed.
Hallo Els Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat je zeer tevreden bent. Jammer dat er een probleempje was, maar fijn dat deze goed is opgelost. Ik wens je nog een fijne dag! Shauni
Eigen ontwerp werd ingevoerd via de software op de website. Alles verliep vlot. Snelle levering. Goede kwaliteit
Hallo Patrick Bedankt voor de 10! Heel erg fijn om te lezen dat je tevreden bent. Ik wens je nog een fijne dag! Shauni
Een echte aanrader als het om drukwerken gaat.
Hallo Danny Bedankt voor deze top review. Het is geweldig om te lezen dat je ons aanbeveelt. Ik wens je nog een fijne dag en tot binnenkort! Shauni
Kaarten (400g met klassevolle matte plastificatie) waren zeer goed gedrukt, volledig zoals het hoort. En het order was nog sneller geleverd dan gepland. Merci alweer
Hallo Peter Bedankt voor je mooie review! Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Ik wens je nog een heel fijne dag! Shauni
Printdeal levert telkens mooie, kwalitatieve producten. Daar ben ik al jaren zeer tevreden over. Via de website is het handig bestellen met een vlotte levering. En als er dan toch iets misloopt, lossen zijn dat snel en zonder veel gedoe, gewoon voor je op!
Hallo Ann Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze service. Dat doet ons veel plezier dit te lezen. Nog een fijne dag gewenst! Shauni
Duidelijke bestelmogelijkheid met prijzen. Opladen van de ontwerpen lukte goed. Aanpassingen kunnen doen nadien is handig en laat toe kleine afwijkingen in marges etc. aan te passen. Omzetting van RGB naar CMYK was perfect en zonder veel kleurverandering. Enkel de levering liep wat vertraging op, maar nog steeds op tijd geleverd. Kortom, ik ben een tevreden klant.
Er zijn sommige bedrukkingen die fout afgewerkt zijn, en bij dringende projecten is het lastig. gelukkig zijn ze efficiënt en kunnen dat recht zetten.
Hallo Marine Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er af en toe iets fout loopt met de druk. Ik kan begrijpen dat dit vervelend is, zeker wanneer je een deadline te halen hebt. Onze oprechte excuses daarvoor. Gelukkig hebben we dit wel steeds kunnen rechtzetten. Weet dat we altijd klaar staan om jou te helpen als er iets niet helemaal goed loopt. Voor nu wens ik je nog een fijne dag! Shauni
De klantenservice loopt perfect, vlot en beleefde en vriendelijk antwoord. Samen zoeken naar een oplossing!
Hallo Justine Bedankt voor de 10! Wat fijn om deze review te lezen. Het doet ons plezier om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Daar streven we elke dag voor. Ik wens je nog een heel fijne dag! Shauni
Eenvoudige webtoepassing, snelle behandeling en levering, helemaal wat ik verwacht had.
Hallo Dagmar Wat een fijne review! Bedankt daarvoor. We waarderen dit enorm. Nog een fijne dag gewenst! Shauni
Hi Rik Bedankt voor je review en deze mooie woorden! Zeer fijn dit te lezen. Een fijne dag gewenst! Shauni
Duidelijke instructies om te bestellen en voldoende online begeleiding bij de aanlevering van eigen ontwerp. Mooie kwaliteit van het geleverde werk. Enkel ivm levering wat minder tevreden. Op de geplande dag van levering ontving ik 3 dozen en daags nadien stond er plots nog een doos aan mijn deur - die had men blijkbaar vergeten om af te leveren. Gelukkig was het zonnig weer en was de doos niet natgeregend, want ik was op dat moment niet thuis. En ja effe natellen of er in 3 dozen 5000 stuks zitten of niet is niet iets wat je normaal gezien doet. Dus op voorhand vermelden hoeveel dozen men zal versturen is wellicht nuttig om weten.
Hallo Christiane Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze begeleiding. Wel vervelend dat de levering niet helemaal vlot verliep. Onze oprechte excuses daarvoor. We doen uiteraard ons uiterste best om dergelijke problemen te vermijden. Jammer om te horen dat het pakket zomaar werd neergeplaatst. Dat kan niet de bedoeling zijn. Weet dat je ons hierover steeds even een mail mag sturen of ons even mag opbellen. Zo kunnen we een gepaste oplossing voorstellen. En dan kunnen wij dit ook doorgeven aan de koeriersdienst, zo gaat dit niet onopgemerkt voorbij. Ik wens je nog een fijne dag! Shauni
Super snelle levering en de kwaliteit is echt top, heb al van een paar mensen gehoord dat ze ook gaan bestellen bij hen sinds dat ze onze canvas zagen thuis
Hallo Aushim Bedankt voor je review. Erg fijn dit te lezen! Hopelijk kunnen er nog velen je canvas bewonderen :) Nog een fijne dag! Shauni
we bestellen regelmatig ons promotiemateriaal bij Printdeal. Steeds vlotte service en kwalitatieve producten. Je kan er op rekenen.
Hi Geert Bedankt voor deze mooie review. Het doet ons heel veel plezier om dit te lezen, daar doen we het voor! We kijken al uit naar je volgende bestelling! Ik wens je nog een fijne dag! Shauni
Geprobeerd met 1 artikel te bestellen maar ga vanaf nu al mijn drukwerk hier bestellen
Hallo Bart Bedankt voor je review. Wat leuk om dit te lezen. We kijken er naar uit je weer te zien! Fijne dag en tot binnenkort! Shauni
Snelle levering volgens belofte, product zoals verwacht... Top
Hallo Inge Wat een top-review :-), bedankt hiervoor! Het doet ons plezier om dit te lezen. Ik wens je nog een fijne dag! Shauni
correcte afspraken en leveringen
Hallo Dries Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat we jou een goede service hebben kunnen bieden. Ik wens je nog een fijne dag! Shauni
super kwaliteit
Dag Wendy, Bedankt voor je mooie review! Daar doen we het voor. Fijne dag nog! Billie
Snel, persoonlijk, professioneel en de belettering precies zoals het zijn moest
Dag Elise, Wauw, wat leuk om dit te lezen. Belettering is ook één van mijn favoriete producten. Fijn om te horen dat je drukwerk naar verwachting is. Prettige dag nog! Billie
Onlangs zelf iets foutiefs doorgegeven en Printdeal heeft de bestelling willen annuleren en het geld onmiddellijk terugbetaald. Sterke service
Dag Sven, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. Graag tot een volgende keer. Fijne dag! Billie
Prijs kwaliteit is zeker weten , ik zou zelfs zeggen dat de kwaliteit hoger ligt dan wat je normaal krijgt in zijn prijsklasse
Dag Mike, Wauw, 10/10! Super fijn dat je tevreden bent van onze kwaliteit. Graag tot een volgende keer :-) Fijne dag nog! Billie
Het bestellen ging makkelijk en de geleverde afdrukken zijn van uitstekende kwaliteit. Ons reclamepaneel staat weer helemaal te stralen.
Dag Ken, Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent. Stralen is wat drukwerk moet doen :-) Prettige dag nog verder! Billie
Qua drukwerk steeds een goede ervaring, goedkoop maar toch kwalitatief en heel snelle levering als het moet.
Dag Magali, Bedankt voor je mooie review! Super fijn om dat te lezen :-) Prettige dag nog verder, Billie