Snel, persoonlijk, professioneel en de belettering precies zoals het zijn moest
Dag Elise, Wauw, wat leuk om dit te lezen. Belettering is ook één van mijn favoriete producten. Fijn om te horen dat je drukwerk naar verwachting is. Prettige dag nog! Billie
Onlangs zelf iets foutiefs doorgegeven en Printdeal heeft de bestelling willen annuleren en het geld onmiddellijk terugbetaald. Sterke service
Dag Sven, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. Graag tot een volgende keer. Fijne dag! Billie
Prijs kwaliteit is zeker weten , ik zou zelfs zeggen dat de kwaliteit hoger ligt dan wat je normaal krijgt in zijn prijsklasse
Dag Mike, Wauw, 10/10! Super fijn dat je tevreden bent van onze kwaliteit. Graag tot een volgende keer :-) Fijne dag nog! Billie
Het bestellen ging makkelijk en de geleverde afdrukken zijn van uitstekende kwaliteit. Ons reclamepaneel staat weer helemaal te stralen.
Dag Ken, Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent. Stralen is wat drukwerk moet doen :-) Prettige dag nog verder! Billie
Qua drukwerk steeds een goede ervaring, goedkoop maar toch kwalitatief en heel snelle levering als het moet.
Dag Magali, Bedankt voor je mooie review! Super fijn om dat te lezen :-) Prettige dag nog verder, Billie
Zeer snel en mooie afwerking staan dag en nacht voor je klaar. Bedankt toppers
Dag André, Bedankt voor je mooie review, wat leuk om dat te horen! Graag tot de volgende keer :-) Groetjes, Billie
Wij hebben voor 1 klant hun verschillende promomateriaal besteld. onze order bevatte 6 items . Hier zat bij 3 producten een kleurverschil in. nochtans hadden wij na het plaatsen van onze order per mail ook nog contact met hun om enkele zaken te verduidelijken. Na het melden hebben ze er 2 opnieuw gedrukt en opnieuw zat er kleurverschil op. Wij zelf moesten opleveren aan de klant. Onze klant ontevreden maar kan begrijpen dat wij hier niet konden aan doen.
Beste Justine, Bedankt voor je review. Wat jammer dat te horen! Aangezien wij in combinatie drukken om voordelige prijzen te hanteren, is een (licht) kleurverschil altijd mogelijk tussen bestellingen en orderregels. Maar uiteraard bekijken we graag waar het misliep om een gepaste oplossing te voorzien. Ik heb je hierover een mailtje gestuurd, dan bekijk ik dit graag samen met jou. Fijne dag nog verder, Billie
Ik heb speciaal meer betaald om mijn banner de dag erna geleverd te krijgen vermits ik die 3 dagen later nodig had en uit eindelijk is mijn pakje vandaag pas aangekomen !!!
Beste David, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je bestelling zo'n vertraging heeft opgelopen. Excuses hiervoor. Ik zie inderdaad dat je eerste bestelling verloren is geraakt in transport, waarop mijn collega een kosteloze herdruk in spoedlevering heeft ingezet. Ik heb ook nog even de betaalde meerkost als creditnota verwerkt, want dat moest inderdaad nog gebeuren. Goed dat je dit aangaf! Excuses daarvoor. Ik wens je alsnog een fijne dag verder, Billie
Snel, correct en goede kwaliteit.
Dag Nico, Wauw, 10/10! Bedankt voor de mooie review. Prettige dag nog verder, Billie
Top om altijd met goede hulp ontvangen te worden als je naar jullie belt. Jullie denken ook graag mee na met het eindproduct en volgen niet blindelings wat er gezegd wordt.
Dag Mathias, Bedankt voor je mooie feedback. Wat fijn om dat te horen! 10/10 en zo'n mooie review, daar doen we het voor. Fijne dag nog verder, Billie
Hallo Erik Bedankt voor deze top review! Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Nog een fijne dag en we zien je graag terug! Shauni
Mooie banners ontvangen
Hi Kim Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen! :-) Ik wens je nog een fijne dag! Shauni
Hallo Filip Wat fijn om dit te lezen. We hopen je snel terug te zien, voor nog meer top drukwerk :) Fijne dag! Shauni
Zoals altijd perfect in orde en sneller geleverd dan verwacht.
Hallo Inge Wauw, wat fijn om dit te lezen, dat doet ons plezier. Bedankt hiervoor! Ik wens je nog een fijne dag en tot snel :) Shauni
Correcte en snelle afhandeling.
Hallo Luc Bedankt voor je review! Heel erg fijn om dit te lezen. Correct en snel, dat zullen we steeds blijven nastreven :) Ik wens je nog een fijne dag! Shauni
Gebruiksvriendelijke website - correcte afspraken - vlotte afhandeling
Hi Carlos Bedankt voor je mooie review! Het doet ons plezier om dit te lezen. Ik wens je nog een fijne dag en misschien tot snel :) Shauni
Vriendelijke en behulpzame medewerker in het callcenter, tijdige levering en een mooi resultaat.
Hallo Eva Bedankt voor deze fijne review! Wat fijn om te lezen dat je opnieuw tevreden bent. We hopen je snel terug te zien :) Nog een fijne dag! Shauni
Ik heb een bestelling geplaatst om de volgende dag te leveren. Dat zou vorige donderdag zijn, We zijn nu dinsdag en nog steeds niets ontvangen.....
Hallo Alain Wat vervelend dat je order niet op tijd werd geleverd. Onze excuses daarvoor. Ik heb dit even nagekeken voor jou en zie dat er wat moeilijkheden waren om te leveren op het leveradres. Alsook zie ik dat mijn collega hiervoor een kosteloze herdruk heeft ingezet die je de volgende dag al hebt mogen ontvangen. Hopelijk hebben we de vertraging zo wat kunnen compenseren en heeft de vertraging niet al te veel ongemakken veroorzaakt. Alvast nog een fijne dag! Shauni
Goede service, als ik hulp nodig heb met iets krijg is het maar de vraag stellen. Ik heb al enkele mensen overtuigd om bij jullie klant te worden ;)
Hi Elle Wauw, wat fijn om deze review te lezen. Zeer fijn dat je dit even aangeeft, we waarderen dit enorm! We blijven deze top service nastreven. Alvast nog een heel fijne dag gewenst! Shauni
Gemakkelijke online bestelling, mooi geprint en degelijk verzonden, maar de postbedrijven maakten er een zootje van. GLS plaatste de doos met papieren flyers doodleuk buiten op onze oprit waar geen dak is. De Doos en een deel van de flyers was doorweekt en een aantal flyers onbruikbaar. Bij een volgende bestelling gooid een koerier van POSTNL de doos over onze 2 meter hoge afsluiting. De hoeken van een deel van de flyers waren hierdoor beschadigd.
Hallo Bart Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je pakketjes niet naar behoren zijn afgeleverd. Dat kan niet de bedoeling zijn. Onze excuses daarvoor. In dergelijk geval mag je ons steeds even opbellen of ons een mailtje sturen. Dan kunnen wij dit voor jou nakijken en ook doorgeven aan de koeriersdienst. Dit willen we niet zomaar ongemerkt laten voorbijgaan. Ik stuurde je net ook even een mailtje hierover. Ik kijk uit naar je antwoord. Nog een fijne dag! Shauni
Ik had een backdrop van 15m breed op 5,6m besteld en deze werd 'jammer genoeg' opgeplooid geleverd. Onbruikbaar dus om te gebruiken op onze beursstand. Ik nam contact op met Printdeal en werd daar enorm goed verder geholpen door Vincent. Met alle geduld heeft hij het nodige gedaan en ervoor gezorgd dat wij toch nog tijdig een nieuwe backdrop hadden. Zulke service kom je tegenwoordig maar weinig tegen.
Hallo Els Wat een mooie review, bedankt! Heel erg fijn om te lezen dat mijn collega Vincent jou zo goed heeft verder geholpen. Ik geef het zeker aan hem door. We blijven deze uitstekende service nastreven, ook als er (helaas) eens iets misgaat. Fijn dat je dit zo hebt ervaren! Een hele fijne dag gewenst! Shauni
Beste, Het was ons niet duidelijk welk formaat moet aangeleverd worden. Niet alle gebruikers zij zo bedreven. We zijn al blij dat we een vrijwilliger vinden die een flyer wilt maken en als dan veel.moet veranderd worden wordt dit.moeilijk. Vele verenigingen hebben geen professionele in dienst .. en er zijn veel verenigingen die iets willen drukken. Technische ondersteuning is hier belangrijk. Fout met inloggen kost ons nu 300,00 € Goede ondersteuning gekregen van Kathy Van Loon maar het blijft soms onduidelijk wat juist verkeerd ging. Hopelijk komt de herdruk er nu snel aan.
Hallo Piet Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het niet duidelijk was welk formaat er aangeleverd moest worden. Dergelijke informatie kan je steeds terugvinden in de informatiesheet op onze website bij het tabblad aanleveren onder de foto's. Indien er iets niet duidelijk is, kan je ons uiteraard ook steeds even mailen of opbellen, dan helpen wij jou graag verder. Helaas werken wij steeds met drukklare bestanden, omdat wij niet beschikken over een intern opmaakteam. Misschien iets om over na te denken voor de toekomst. Weet voor nu dat we steeds paraat staan om jou te helpen waar nodig. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over Kathy haar goede ondersteuning. Alvast nog een fijne dag gewenst! Shauni
Ik ben zeer tevreden !
Hallo Katrien Wat een fijne review, bedankt hiervoor. Daar doen we het voor! Graag wens ik jou nog een fijne dag toe en misschien tot snel :) Shauni
Op order stond de levering vermeld op vrijdag 2 juni. ik ontving een bericht van "vertraging" waarop ik telefonisch contact opnam. Op vrijdag kreeg ik dan opnieuw een bericht dat de levering klaar was voor verzending. Zou dan geleverd worden op maandag; maar terug niet het geval. Uiteindelijk geleverd op dinsdag. Wellicht is dit de fout van DHL maar wij hebben besteld bij Printdeal, die dan ook verantwoordelijk is om de aangehaalde leveringstermijn te respecteren. Dit is geen losstaand geval; de vermelde leveringstermijn wordt heel vaak overschreden.
Hallo Marie-Kristien Bedankt voor je review. Heel vervelend dat de levering niet op tijd was. Onze oprechte excuses daarvoor. We doen uiteraard ons uiterste best om elke vertraging te vermijden, echter blijft een vertraging wel steeds mogelijk. Daar wij het transport niet in eigen handen hebben, is dat helaas ook onze zwakste schakel. Uiteraard is en blijft dit wel onze verantwoordelijkheid, daar jij onze klant bent. Graag wil ik dan ook nog even vermelden dat wij elke vertraging steeds melden aan de koeriersdienst. Dit gaat dus zeker niet onopgemerkt voorbij. Wij zijn dan ook bereid hier de nodige verantwoordelijkheid voor op te nemen. Ik heb jouw concrete situatie net nog even nagekeken en zie dat mijn collega Pieter-Jan jou hierover heeft geïnformeerd. Ik heb zonet ook de express-kosten die je betaalde voor de levering, gecrediteerd. Onze excuses dat dit nog niet eerder was gebeurd. Ik stuurde je zonet ook nog even een mail betreffende een aanvullende compensatie. Ik kijk uit naar je antwoord. Shauni
Heb extra betaald voor een snelle levering et het pakket is pas 4 dagen later aangekomen, te laat voor mijn evenement.
Goeiemiddag David Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je pakketje te laat is aangekomen. Ik heb dit even nagekeken voor jou en zie dat je pakketje 1 dag later is aangekomen dan voorzien. Onze excuses daarvoor. Helaas is een vertraging in transport steeds mogelijk. Uiteraard doen wij ons uiterste best om dit te voorkomen. De extra kosten die je betaalde voor een next-day levering heb ik alvast gecrediteerd voor je. Hopende je hiermee te hebben geholpen. Shauni