Zeer tevreden van mijn muurplaat , heel erg bedankt mvg
Dag Bjorn, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over je muurplaat! Wij zijn blij dat je tevreden bent over het verkregen product. Ik wil je graag nog een fijne dag wensen! Pieter-Jan
correcte, stipte levering en aanmaak van het product zoals. gevraagd
Ik zou niet weten wat jullie beter zouden kunnen doen ...
Dag Thierry, Zo'n leuke review! Wij zijn blij om deze positieve woorden te lezen. Ook voor toekomstige bestellingen staan wij natuurlijk voor je klaar! Wij wensen je nog een fijne dag namens Printdeal! Pieter-Jan
Aangenaam verrast van de zeer snelle levering
Dag Nicolas, Fijn om te vernemen dat we je hebben kunnen verrassen! Ik wens je alvast nog een fijne dag. Pieter-Jan
Ik ben zeer tevreden, over de hele lijn!
Dag Filip, Wat een positieve reactie! Leuk dat je tevreden bent over de hele lijn. Dat doet ons veel plezier. Pieter-Jan
zeer goede service, indien er een probleem wordt dit dadelijk opgelost. Ik raad iedereen deze site.
Super drukwerk ,vriendelijke en behulpzame klantendienst!
Dag Hugo, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het drukwerk en natuurlijk ook onze klantendienst! Wij vinden het natuurlijk leuk dat je onze behulpzaamheid en vriendelijkheid waardeert. Wij blijven natuurlijk steeds voor je klaarstaan. Pieter-Jan
De bestelling werd prima gedrukt, timing goed gerespecteerd, leveringsopvolging ging lot. Voor herhaling vatbaar
Heel blij met de service en kwaliteit
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit! Dat doet ons natuurlijk veel plezier. Ik wil je graag nog een fijne dag wensen en tot een volgende keer! Pieter-Jan
Al enkele keren beroep gedaan op Printdeal, maar helaas ook al enkele keren transportschade of een ontbrekend artikel gehad. In hoeverre dit aan Printdeal of DHL ligt, laat ik in het midden. Na melding bij de klantenservice wel telkens direct en snel een oplossing (herdruk) aangeboden gekregen en zo hebben we na enkele dagen toch de complete bestelling zonder beschadigingen. Super aftersales service dus!
Dag Kjetil, Spijtig om te vernemen dat je problemen hebt ervaren met je bestelling. Ik ben alvast blij dat onze collega's van de klantendienst je op een goede manier hebben kunnen helpen en je de bestelling compleet en in goede staat hebt verkregen. Mocht je verdere vragen hebben, dan vernemen wij het graag. Ik wens je alvast een fijne dag en hopelijk tot een volgende keer! Pieter-Jan
Heel tevreden met het product ,goei kwaliteit t-shirts.
Dag Mario, Leuk dat je tevreden bent met de T-shirts! Wij wensen je alvast veel plezier met deze producten. Hopelijk tot een volgende keer! Pieter-Jan
top
Mooie heldere afdruk, kleuren zoals ik deze wou. De afwerking na het uitsnijden kan beter, dit komt slordig over.
Dag Sas, Leuk om te vernemen dat je tevreden bent over de druk en kleuren. Natuurlijk spijtig dat het snijden niet geheel volgens wens is. Ik stel je voor om even contact op te nemen met onze klantendienst zodat wij dit verder kunnen bekijken met je. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Zeer mooi drukwerk en snel uitgevoerd
Dag Andy, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons drukwerk en de levertermijnen! Ook bij toekomstige bestellingen staan wij voor je klaar. Ik wens je alvast nog een fijne dag. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Netjes en snel
Graag weer
Dag Luc, Wat fijn dat je ook een volgende keer met ons wil samenwerken! Onze medewerkers van de klantendienst staan alvast klaar voor je. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Printdeal is mijn eerste keuze voor het ontwerpen en drukken van materiaal dat kwaliteit behoeft. Gemakkelijk online ontwerpen, en vooral heel snelle levering van het bestelde - in die mate dat die snelle levertijd verslavend werkt! EN ook belangrijk: het werk is eigenlijk altijd goedkoper dan bij een klassieke drukker of copycenter! Aanbevolen :-)
Dag Philippe, Leuk dat wij je eerste keuze zijn voor drukwerk! Dat is heel fijn voor ons om te lezen. Ook leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt en verkiest boven klassieke drukkers en copycenters. Voor toekomstige bestellingen staan wij ook voor je klaar. Graag wil ik deze opportuniteit grijpen om je een fijne dag te wensen! Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Duidelijk wat er aangeleverd moet worden, alsook een goeie webomgeving om dan laatste aanpassingen te doen, indien nodig. Het stickers waren exact zoals we ze wilden, dus wij zijn tevreden!
Dag Sigurn, Dit zijn positieve woorden! Ook voor ons is het altijd leuk om te lezen dat je als klant tevreden bent over je verkregen drukwerk. Nog leuker is dat je tevreden bent over de werking van onze webomgeving. Ook in de toekomst blijven wij beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Ik wens je alvast nog een fijne dag en een goed weekend! Pieter-Jan
Ontwerp is gemakkelijk in te leveren De service is supersnel, na 2 dagen heb ik meestal mijn bestelling al thuis De kwaliteit is top !
Dag Rita, Wat leuk om deze positieve reactie te lezen! Ik ben blij dat je het ontwerp eenvoudig hebt kunnen indienen en ook tevreden bent over onze service en kwaliteit. Mocht je ook in de toekomst verdere vragen hebben, dan helpen wij je graag verder. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
nu nog duimen dat er iemand reageert op mijn mooie flyers want die waren weer perfect gedrukt
Dag Barbara, Wij duimen ook mee met je! Alvast leuk om te vernemen dat je tevreden bent over de flyers die je van ons hebt verkregen. Ik wil je alvast nog een fijne dag en ook een goed weekend wensen. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
onvoldoende
Dag Jackie, Spijtig om te lezen dat je niet geheel tevreden bent over je bestelling. Ik stel je voor om contact op te nemen met onze klantendienst zodat wij je melding verder kunnen bekijken alsook gepast hierop kunnen reageren. Vooralsnog wens ik je een fijne dag en ook een goed weekend! Pieter-Jan
Mooie afwerking. Wel prijzig
Heel tevreden met de kwaliteit op alle vlakken
Dag Ingrid, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze website, de kwaliteit van het drukwerk en ook de levering. Wij hopen je ook in de toekomst verder te kunnen helpen! Ik wens je nog een fijne dag, Pieter-Jan
Excellente service
Goede prijs-kwaliteit en service!
Dag Lara, Wat een leuke reactie! Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en service. Graag wens ik je nog een fijne dag en alvast een goed weekend. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan