Altijd in orde, af en toe wat schoonheidsfoutjes in het snijden. 1 x (heel) laattijdige levering maar wel goeie service gekregen met privé-koerier om toch het pakket op tijd hier te krijgen.
Dag Tina, Wat een plezier om te lezen dat je altijd tevreden bent over bestellingen bij ons. Natuurlijk kan steeds iets mislopen. Dat is helaas niet altijd te vermijden. In die gevallen proberen we steeds een gepaste oplossing aan te bieden om de hinder te beperken. Leuk om te lezen dat een collega dit heeft kunnen verwezenlijken met een privé-koerier. Graag had ik je na het lezen van deze positieve woorden nog een fijne dag en alvast ook een goed verlengd weekend willen wensen. Hopelijk tot een volgende keer, Pieter-Jan
Ik had speciaal extra betaald om de bestelling zeker op tijd te hebben, wat woensdag moest geleverd worden werd uiteindelijk zaterdag.
Dag Jean-Baptist, Spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over deze bestelling. Ik heb helaas moeten vernemen dat PostNL meerdere keren heeft proberen te leveren zonder succes en dat de zending nadien in een afhaalpunt beschikbaar is gekomen. Dat is natuurlijk een spijtig verloop, zeker nadat wij deze tijdig hebben verzonden. Mocht je hier verdere vragen over hebben, stel ik je voor om even contact op te nemen met onze klantendienst. Zo kunnen wij dit verder met je bekijken. Ik wens je alvast nog een fijne dag en een goed verder verloop van de week. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Geen enkel probleem ervaren, duidelijk, op tijd en correct. Doe zo voort en ik zal zeker nog bestellen als de kans zich voor doet
Mooie stickers op maat laten drukken. Men was zeer behulpzaam en het resultaat is ook zeer goed.
Dag Sarah, Wat een plezier voor ons om te lezen dat je zo positief bent over onze medewerkers van de klantendienst alsook het drukwerk! Natuurlijk staan zij ook bij volgende bestellingen klaar om je bij te staan. Ik wens je nog een fijne dag alsook een goed weekend. Groeten, Pieter-Jan
Bonne qualité
+ Uitstekende kwaliteit + Snelle levering + Bij vragen, telefonisch bereikbaar + Vriendelijk - Euhhh...... Geen
Dag Serge, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze ondersteuning en producten. Ook bij toekomstige bestellingen blijven wij steeds beschikbaar voor vragen. Graag wens ik je nog een fijne dag, een goed weekend en een pluspunt! Groeten, Pieter-Jan
Zeer tevreden over de mogelijkheid om een autosticker zelf te ontwikkelen, met eindeloze lettertypes, uitlijning en intuïtieve vormgeving. Uiterst snelle levering, binnen de 2 dagen had ik mijn 3 autostickers binnen, netjes opgeborgen in een transportbestendige koker. Uiterst tevreden van het resultaat en afwerking. Top! Absolute aanrader! Letterlijk 5 keer goedkoper dan bij de lokale reclamebureaus met dezelfde diensten en resultaat met drie weken wachttijd!!
Dag Wesley, Dit is een uitgebreide feedback. Daar kunnen wij zeker mee aan de slag! Wij proberen steeds onze dienstverlening te verbeteren op basis van de ervaringen van onze klanten. Je positieve ervaring is alvast leuk om te lezen. Na je positieve woorden te lezen, wil ik graag deze kans grijpen om je een fijne dag en een goed verlengd weekend te wensen. Hopelijk tot een volgende keer! Groeten, Pieter-Jan
Helemaal in orde, snelle levering en een heel mooi resultaat!
Dag Bart, Wat een positieve review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het drukwerk en de levering. Mochten wij je verder nog ergens mee kunnen helpen, mag je ons steeds contacteren. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Heras banner is er heel mooi uitgekomen, van zeer goede kwaliteit. De ronde stickers van 4cm zijn ook goed gedrukt. Hier en daar een klein wit randje door de marge van het uitsnijden, maar is absoluut geen ramp.
Dag Luka, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het drukwerk. Mocht je verdere opmerkingen of vragen hebben over deze witte rand, stel ik je voor om even contact op te nemen met onze klantendienst. Zo kunnen wij dit verder bekijken en dit bij volgende bestelling proberen te voorkomen. Ik wens je alvast graag nog een fijne dag en een goed weekend. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Alles snel geleverd, er was een foutje, die ze heel snel opgelost hebben. Heel tevreden over resultaat van alle foto producten die ik besteld heb (poster, kaartjes, puzzels)
Dag Pavla, Wat leuk om deze reactie te lezen. Ik ben alvast blij dat je tevreden bent met onze snelle oplossing. Mocht je verdere vragen hebben over deze bestelling of een volgende order, mag je steeds contact opnemen met onze klantendienst. Ik wil je alvast graag nog een fijne dag wensen en ook een goed verlengd weekend! Groetjes, Pieter-Jan
Snel antwoord correcte service
Dag Kristien, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze snelheid van antwoorden. Ook bij toekomstige bestellingen of vragen blijven wij op onze klantendienst steeds bereikbaar. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Super.
veloce e puntuale
Aanrader
Niet professionele
Dag Christina, Spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Ik zie dat je contact hebt gehad met ons en dat onze collega's je spijtig genoeg hebben moeten melden dat het drukbestand incorrect werd aangeleverd. Bij het toevoegen van het drukbestand heb je van ons de foutmelding verkregen dat de kwaliteit/resolutie te laag is voor druk, echter werd toch manueel akkoord voor druk gegeven door je ondanks deze waarschuwing. Ik begrijp dat het niet leuk is om deze informatie te verkrijgen, echter hebben wij gedrukt volgens het drukbestand dat je ons hebt bezorgd met je akkoord voor druk. Ondanks deze informatie wil ik je nog graag een fijne dag alsook een goed weekend wensen. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Snelle communicatie met meer dan redelijk voorstel tot probleemoplossing
Dag Juul, Helaas kunnen wij niet in alle gevallen problemen of tekortkomingen vermijden. Mochten deze voorkomen, doen wij als klantendienst ons best om steeds een gepaste oplossing te bieden. Het is dan ook voor ons leuk om te lezen dat je tevreden bent met de geboden oplossing. Graag wil ik je een fijne dag wensen alsook een fijn verlengd weekend! Groeten, Pieter-Jan
Kwaliteit en service is een pre vooral in deze tijd, waar best wel veel concurrentie is op dit gebied.
Ik ben zeker tevreden van de kwaliteit van de roll-up banners die we bestellen. Het is enkel jammer dat ze al tweemaal te laat geleverd worden.
Dag Laurens, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de roll-up banners. Natuurlijk is het spijtig om te vernemen dat ondanks een tijdige verzending van je pakket dit niet tijdig werd geleverd door de postdienst. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij het graag en staat onze klantendienst steeds paraat! Ik wil je graag nog een fijne dag wensen en ook alvast een goed weekend. Pieter-Jan
ik kon gemakkelijk werken met het programma om mijn eigen design in te geven. Het was snel bezorgd, ik vond het alleen donkerder dan de foto die ik doorstuurde maar dat is op zich niet echt een probleem.
Beste Kirsten, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze online editor. Afhankelijk van het bestandformaat en de wijze van aanlevering dienen wij voor druk de kleuren om te zetten naar CMYK-kleuren. Dat kan soms resulteren in een kleurverschil. Mocht je hier bijkomende vragen over hebben, blijft onze klantendienst ter beschikking om deze vragen te beantwoorden. Ik wil je alvast nog een fijne dag wensen! Pieter-Jan
commandes, mise en production et respect des délais trés bien. Mais sur la meme commande il y avait 12 affiches différentes et j'ai été livrée par post nl pendant plusieurs jours. Post NL est venue jusque chez moi 4 fois, en voiture. Cela me pose un probleme écologique. C'est un vraiment quelquechose qui ne va pas avec votre systeme, et avec notre époque et nos préoccupations/nos valeurs actuelles.
Bonjour Juliette, Merci pour votre feedback. Je comprends que la livraison n'est pas passé comme souhaité. N'hésitez pas de contacter notre service clientèle pour que nous pouvons regarder votre commande en détail. Je vous souhaite une bonne journée et un bon week-end!
Zoals gewoonlijk zijn ons bestelde producten van goede kwaliteit en zeer snel geleverd.
Leuk om te lezen Benny! Ook voor ons is het leuk dat je reeds langere tijd bij ons besteld en je ook bij deze bestelling opnieuw tevreden bent over de verkregen producten. Natuurlijk staan wij ook bij toekomstige bestellingen steeds voor je klaar. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Groetjes, Pieter-Jan
De premium stretch blouses die we bestelden zijn zeer goed van kwaliteit en zitten heel erg aangenaam. Kwalitatieve print erop en snelle levering bovendien. Ook mijn ervaring met de klantendienst is zeer positief: snelle reactie en uiteindelijk goed geholpen :-)
Dag Margot, Wat leuk om te lezen dat de premium stretch blouses die je bestelde aan je wensen voldoen en je tevreden bent over de kwaliteit. Deze feedback is ook voor ons leuk om te vernemen. Ik zal de positieve feedback en woorden over onze klantendienst alvast intern doorgeven. Groetjes, Pieter-Jan
bestelde 2 paneeltjes met voet die ik nodig had op een beurs; paneeltjes worden snel geleverd, maar zonder voet, en kan ik dus niet gebruiken. Meld dit zowel via email als via website aan printdeal met vermelding dat ik dringend oplossing nodig heb - geen reactie; 40 euro voor panelen die ik niet kan gebruiken
Dag Stef, Dat is spijtig om te vernemen. Ik zie dat wij ondertussen reeds een gepaste oplossing hebben geboden. Mocht je verdere vragen hebben, dan vernemen wij het graag. Ik wens je nog een fijne dag en alvast een goed weekend! Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Prima service, kwalitatief product, snelle levering, gebruiksvriendelijk website. zeker een aanrader voor alles die gedrukt moet worden.